Byliscie?
Experci od mejkapu zaprezentowali na ostatniom London Fashion Week nowe trendy na wiosne-lato 2012.
O ciuchach nie bede pisac, wiadomo dalej na szczycie trendu beda rurki i tuniczki
Pytania:
1. Podoba wam sie cos z tego?
2. Jak sie malujecie na codzien?
3. Wasz ulubiony makijaz - na szybko - jak wyglada? Co uzywacie?
4. Wasz ulubiony makijaz na jakies wyjscie - jak wyglada? Co uzywacie?
5. Jak lubicie podkreslac oczy? Jakis ulubiony trick na uwydatnienie waszych pieknych oczu?
6. Jak podkreslacie usta? Jak je malujecie? Szminka? Markerem? Blyszczykiem?
7. Ile tynku kladziecie na twarz? Duzo? Malo?
Temat dedykuje wszystkim tapeciarom
Pozdro :)
London Fashion Week strona 2 z 5
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
makijaż z 3 zdjęcia.
baza, podkład, tusz, kredka, bronzer.
wszystko co wyżej + brązowy cień.
praktycznie nigdy nie maluje, czasami zdarza się do zdjęć. denerwuje mnie gdy mam coś na ustach.

chociaż wczoraj pooglądałam filmik i dzisiaj pomalowałam się tak. :-D
http://www.youtube.com/watch?v=cQNLiHnJnbY&feature=feedu
bez ust oczywiście.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
exactly!
kuwa nawet operacje plastyczne nie sa potrzebne, odpowiednia ilosc tynku i troche artystycznego talentu :D
ale robi wrazenie, co?
i ciekawa jestem jakie soczewki uzywa, bo ciezko znalezc takie co dzialaja na tak ciemnych oczach
Moj ryj zawsze wyglada tak samo :C
Ide do szkoly malartswa i sie naucze pacykowac, w poniedzialek w pracy bede Angelina Jolie, we wtorek Sarah Jessica Parker... albo nie, nia nie chce byc, ona wyglada jak kon... bede Kim Kardashian, potem w srode J Lo a na placu zabaw Britney Spears :D
HAHAHHA, ej, to aż strach, patrz, pomaluje się taka, pójdzie na impreze, a facet sie na drugi dzien budzi z inną i myśli, że to wina alkoholu

taka ilosc tynku chyba zbyt szybko nie zejdzie

podaj linka pliz
no bez kitu, znajac zycie, zrobie cos takiego w domu i bede wygladac jak UFO

niech ktos mnie nauczy - ZAPLACE !!!!
1. Nie
2. Transparentny puder, bronzer na policzki, korektor jeżeli jakiś syf mi akurat wyskoczył, jakiś cień do powiek, tusz i pomadka/szminka/błyszczyk.
Fluidu używam tylko wtedy gdy przed lub po okresie strasznie wysypie mi buzie albo jak idę gdzieś na imprezę tak to nie używam podkładu, bo mi się nie chce tego smarować

3. Na szybko? To tak jak pisałam, puder, bronzer, tusz i błyszczyk. Nie znoszę mieć dużo napaćkane na twarzy.
4. Opisałam już to w punkcie drugim, używam fluidu no i lubię podkreślić oczy jakimś ciemniejszym makijażem.
5. Kreski na górnej powiece od połowy oka do zewnątrz ale koniecznie czarnym cieniem lub innym kolorowym, nie znoszę eyelinerów.
6. Zależy od dnia, w czym mi akurat ładnie bo jednego dnia w szmince nude wyglądam bardzo ładnie a drugiego jakbym dopiero co umarła. To samo jest z różem, zależy od dnia.
7. Baaaaardzo mało. Tyle co nabiorę na pędzel transparentnego pudru w kamieniu, nawet nie widać, ze mam coś na twarzy.