Byliscie?
Experci od mejkapu zaprezentowali na ostatniom London Fashion Week nowe trendy na wiosne-lato 2012.
O ciuchach nie bede pisac, wiadomo dalej na szczycie trendu beda rurki i tuniczki
Pytania:
1. Podoba wam sie cos z tego?
2. Jak sie malujecie na codzien?
3. Wasz ulubiony makijaz - na szybko - jak wyglada? Co uzywacie?
4. Wasz ulubiony makijaz na jakies wyjscie - jak wyglada? Co uzywacie?
5. Jak lubicie podkreslac oczy? Jakis ulubiony trick na uwydatnienie waszych pieknych oczu?
6. Jak podkreslacie usta? Jak je malujecie? Szminka? Markerem? Blyszczykiem?
7. Ile tynku kladziecie na twarz? Duzo? Malo?
Temat dedykuje wszystkim tapeciarom
Pozdro :)
lista tematów
London Fashion Week strona 5 z 5
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: 1. Podoba wam sie cos z tego?
2. Jak sie malujecie na codzien?
3. Wasz ulubiony makijaz - na szybko - jak wyglada? Co uzywacie?
4. Wasz ulubiony makijaz na jakies wyjscie - jak wyglada? Co uzywacie?
5. Jak lubicie podkreslac oczy? Jakis ulubiony trick na uwydatnienie waszych pieknych oczu?
6. Jak podkreslacie usta? Jak je malujecie? Szminka? Markerem? Blyszczykiem?
raczej nieszczególnie
puder, kredka, trochę różu i tusz
jw :)
jw, nie kombinuję ;)
kreska :)
cudów ni ma, ale podoba mi się kolor cienia do powiek na ostatnim zdjęciu
ten cień po lewej (tzn jasny) + mocno wytuszowane rzęsy + czasem delikatna kreska na górnej powiece
massacre: 5. Jak lubicie podkreslac oczy? Jakis ulubiony trick na uwydatnienie waszych pieknych oczu?
nie mam pięknych oczu

massacre: 6. Jak podkreslacie usta? Jak je malujecie? Szminka? Markerem? Blyszczykiem?
6. zazwyczaj posmaruje wazeliną lub błyszczykiem - mam dość ładny kolor ust, więc nie potzrebuję szminek :)
7. jak mnie wypryszczy to kłade kilo tapety, ale jak nie mam czerwonych wulkanów na czole to tylko pół kilo :))
dzienx

Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert