Witam.
Jutro idę na 18stkę i musiałabym wyglądać jak człowiek, w końcu.
Zakładam tą sukienkę:
i które buty założyć (ciągle myślałam o tych sandałkach, ale przecież już październik )
Pomóżcie wybrać mniejsze zło:
w ogóle aparat wydobył wszelkie brudy na tych butach po prawej, za co serdecznie przepraszam...
I prawdopodobnie tej "koronki" na dole nie będzie, muszę zbadać jak jest przyszyta.
Soł.. czekam na propozycje ;)
Pozdrawiam, Stycz
Pytanie... Proszę o pomoc. strona 4 z 4
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Schab jest bardziej suchy niż karkówka, wg. mnie przynajmniej.
Ja zrobiłabym najpierw jakiś balsam z 2/3 łyzek miodu, i trochę tej vegety z 5 łyżek, żeby smaku trochę miało, plus z dwa liście i 3/4 ziarenka ziela angielskiego no i dałabym do tego musztardę jakąś sarepską

Nie gwarantuje pyszności...ale mi pewnie by smakowało ;p
wiem, dlatego dusilam go dluzej nieco i dodawalam wiecej miodu. chodzi mi o przepis, z reszta dam sobie rade :D
O! Musztarda chyba tez byla
W tym stylu robilam ostatnio... kurcze, jak nie znajde to zrobie jak mowisz, nie chce by mi sie schan zepsul d:
zbanuj mnie jak przystalo na efpeka! zbanuj mnie i zbiczuj!

a o co chodzi?

Postanowione... Zakładam czarne porteczki, czarne szpilki, które sa posobne do tych szarych i dziś dokupię sobie jakąś bluzkę podkreślającą cycki...
Sylwia nie ta sukienka i nie te buty ŻADNE! jeśli juz to jakieś czarne szpilki, nie masz żadnych?