Adidasowa
Adidasowa
  16 Noviembre 2011 (pierwszy post)

Wcześniej, nie wiem jakim sposobem, ten post napisał mi się na forum seks :crylol: medżik :woot: A teraz do rzeczy:

Konto usunięte
Konto usunięte: Suchy szampon do włosów jest produktem naturalnym, na ekstraktach roślinnych. Szczególnie przydatny jest w podróży, dla osób nie mogących myć głowy z przyczyn zdrowotnych oraz wszystkich tych, którym zdarza się nie mieć czasu na umycie głowy. W kilka minut i bez użycia wody suchy szampon nadaje włosom puszystość i jedwabistą miękkość, usuwa zapach przetłuszczonych włosów, lakier do włosów i łupież. Nie narusza fryzury. Doskonały do peruk.

1. Miała któraś z was to?
2. Jakie opinie?
3. Jaka mniej więcej cena?
Tricia
Tricia
  16 Noviembre 2011

o! właśnie, dołączam się do pytania... czeka mnie teraz kilka wyjazdów, poza tym na nartach kaski, czapki zimą i fatalna fryzura...

AIdusia
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 28
AIdusia
  16 Noviembre 2011
ja miałam , ogólnie myślałam , że to będzie coś głupiego ale powiem szczerze , że mile mnie takowy szampon zaskoczył . co prawda nie jest on dobry na dłuższą metę , ale na ' czarną godzinę ' polecam ! :D ceny są różne , od 30 do nawet 70 zł . aa i odradzam kupno szamponu firmy Naturia - Rene Furterer jest on drogi i nie sprawdza się w 100 % :D niemniej jednak gdybym miała ocenić taki szampon w skali 1-10 dałabym mu mocną 9 :)
Adidasowa
Adidasowa
  16 Noviembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie jest on dobry na dłuższą metę

czemu? :woot:
AIdusia
AIdusia
  16 Noviembre 2011
ponieważ przy dłuższym stosowaniu włosy zaczynają się częściej przetłuszczać . i to jest chyba jedyny minus tego .
AIdusia
AIdusia
  16 Noviembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: włosy zaczynają się częściej przetłuszczać

częściej i szybciej . ;x
Adidasowa
Adidasowa
  16 Noviembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ponieważ przy dłuższym stosowaniu włosy zaczynają się częściej przetłuszczać . i to jest chyba jedyny minus tego .

o kurcze, szkoda, bo calkiem mi się spodobała sprawa z tym suchym szamponem :woot:
AIdusia
AIdusia
  16 Noviembre 2011
no bo to ogólnie fajna sprawa , mnie też się spodobało takie rozwiązanie , ale jednak nie ma to jak tradycyjne mycie :D
Tricia
Tricia
  16 Noviembre 2011

@GoodAngels:
więc jaki polecasz? w sumie cena nie gra roli... ma być skuteczny.

Adidasowa
Adidasowa
  16 Noviembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma to jak tradycyjne mycie :D

no wiadomo :mrgreen:
AIdusia
AIdusia
  16 Noviembre 2011
ja osobiście polecam firmy Bilba :)
Paulinessa
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.