Hej :*
1.Jestem ciekawa na ile lat Was ludzie oceniają po samym wyglądzie ? Dają Wam zazwyczaj mniej czy więcej lat?
2.Jakie szczegóły w wyglądzie najczęściej ludzi postarzają, a jakie zaś odmładzają ?
lista tematów
Wygląd a metryka strona 2 z 3
Konto usunięte: 1.Jestem ciekawa na ile lat Was ludzie oceniają po samym wyglądzie ? Dają Wam zazwyczaj mniej czy więcej lat?
Różnie to bywa. Czasem pytają przy wejściach do clubu lub zakup alkoholu o dowód, a czasem nowo poznane osoby oceniają mnie na więcej niż 20.
Konto usunięte: 2.Jakie szczegóły w wyglądzie najczęściej ludzi postarzają, a jakie zaś odmładzają ?
Rysy twarzy, uczesanie, makijaż, ubiór.
Hejka Justyna szukałem Cie, dlatego tu wszedłem, bo nie wiedziałem jaki masz nick.
Konto usunięte: 1.Jestem ciekawa na ile lat Was ludzie oceniają po samym wyglądzie ? Dają Wam zazwyczaj mniej czy więcej lat?
Teraz nie wiem, bo ostatnio nikt nie komentuje mojego wieku. Ale rok temu jak zacząłem nabierać masy mięśniowej i ogólnie zmężniałem to zaczęli dawać więcej, bo wcześniej przeważnie dawai mniej lub tyle ile miałem.
Konto usunięte: 2.Jakie szczegóły w wyglądzie najczęściej ludzi postarzają, a jakie zaś odmładzają ?
Wąsy, ogólnie zarost, okulary(bo dodają powagi), wysportowana sylwetka.
Mniej, w okolicach 20, w monopolowych proszą czasem o dowód.
Zmarszczki postarzają. Odmładza fryzura.
Dariusz, mój mistrzu, wróciłeś ;D
zazwyczaj wiecej...
u mnie wzrost, 191, szerokie barki, zazwyczaj ubieram sie w ciemne kolory, wyraz twarzy zazwyczaj tez nie jest zachecajacy :P no i cera jest taka sobie, zmeczona.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
roznie, to zalezy.
kiedys wiecej, zdarzalo mi sie slyszec ze 21 majac 17.
teraz raczej na swoj wiek, zalzey jeszcze od makijazu i ubrania.
w codziennych adidasach i t-shiratch mniej niz w 'imprezowym' stroju.
za ciemny podklad postarza. i te okropne brwi-niteczki.
2.Jakie szczegóły w wyglądzie najczęściej ludzi postarzają, a jakie zaś odmładzają ?
1. jeszcze czasem sie w sklepie zapytaja o dowod, kiedy kupuje fajki, wiec chyba troche mlodziej;)
2. przesadny makijaz, zniszczona skora
Mi dają tyle, ile mam :-) Czasami o rok mniej.
Podobno w jasnych włosach człowiek wygląda młodziej, w ciemnych - starzej. Faktycznie, jaśniejszy kolor włosów odmłodził moją mamę o jakieś 7 lat ;-) ale jestem świadoma, że pewnie nie zawsze to się sprawdza.
Ciemna opalenizna strasznie postarza