Hej :*
1.Jestem ciekawa na ile lat Was ludzie oceniają po samym wyglądzie ? Dają Wam zazwyczaj mniej czy więcej lat?
2.Jakie szczegóły w wyglądzie najczęściej ludzi postarzają, a jakie zaś odmładzają ?
lista tematów
Wygląd a metryka strona 3 z 3
Dają mi sporo mniej, od 21 lat do 25-26 lat zazwyczaj...i to często kobiety tak mnie oceniają w realu...najmniej mi dają jak jestem bez makijażu :)
Konto usunięte: 1.Jestem ciekawa na ile lat Was ludzie oceniają po samym wyglądzie ? Dają Wam zazwyczaj mniej czy więcej lat?
Nie wiem.. nigdy się nie pytam ludzi "ej na ile wyglądam?" ...
Konto usunięte: 2.Jakie szczegóły w wyglądzie najczęściej ludzi postarzają, a jakie zaś odmładzają ?
Postarza mocny makijaż, solarka, ciemne włosy i "babcine" ciuchy.. Odmładza brak makijażu i w sumie nie wiem co jeszcze....
Konto usunięte: 1.Jestem ciekawa na ile lat Was ludzie oceniają po samym wyglądzie ? Dają Wam zazwyczaj mniej czy więcej lat?
2.Jakie szczegóły w wyglądzie najczęściej ludzi postarzają, a jakie zaś odmładzają ?
1 .
Mnie oceniają na 14/15 lat . a mam 20
2.
Zbyt mocny makijaż , siwe włosy , mocna opalenizna , nieodpowiedni ubiór
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .
Konto usunięte: na ile lat Was ludzie oceniają po samym wyglądzie ? Dają Wam zazwyczaj mniej czy więcej lat?
Mniej. Głównie chyba dlatego, że jestem niska.
Konto usunięte: 2.Jakie szczegóły w wyglądzie najczęściej ludzi postarzają, a jakie zaś odmładzają ?
Odmładzają: jasne włosy, jasna karnacja, brak makijażu albo bardzo delikatny, bardziej 'sportowy' styl, w niektórych przypadkach krótsze włosy, jasne kolory ubrań, no i na swoim przykładzie mogę napisać, że niski wzrost, przynajmniej do pewnego wieku.
Postarzają: ciemne włosy (wiadomo, są wyjątki), mocny, ciemny makijaż, przesadna opalenizna, okulary, formalny styl ubioru też czasem sprawia, że wygląda się 'doroślej'
zazwyczaj na mniej lat niż mam :)
wszystko ma na to wpływ

u każdego jest to sprawa indywidualna - niektórych jasny kolor włosów odmładza - innych postarza i na odwrót :)
natomiast mocny makijaż u młodej osoby zazwyczaj postarza :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert