Witajcie,
zaczynamy maraton z prezentami ; )
Jednak mój temat będzie trochę inny niż zawsze, czyli nie interesuje mnie co komu kupić, tylko co ja powinnam sobie wymyślić na swój prezent
U mnie w domu wychodzą z założenia, że lepiej zapytać i kupić niż strzelać w ciemno. Jednak zasada jest jedna: ma to być użyteczne Długo myślałam nad tym co sobie wybrać, jednak nie mam kompletnie pojęcia co by było fajne i użyteczne, macie jakieś pomysły? mogą to być akcesoria do pielęgnacji ciała, jakieś ubranie, i inne rzeczy nie koniecznie z tematyki mody i urody.
No i cena jakaś przystępna, my skromni ludzie jesteśmy, tak myślę że do 150zł.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc ;*
.... a potem się mnie ludzie pytają, dlaczego nie lubię świąt
lista tematów
Święta - prezentyyy strona 2 z 4
wisza mi one tak samo jak tematy agoosi z 8376487634 zdjeciami :D
wlacza sie ignor i nabija sie wtedy na Seksie - tam o studniowkach rzadko kiedy cos jest :D
jak torebka moze byc nie uzyteczna?

Konto usunięte: ej a za pomocą blendera można robić ciekawe drinki? mam w domu i używam w sumie tylko do latte maciatto
kurcze, ja zawsze mieszam co jest co...
Bledner:

(taki to ja mialam, jak mlody byl bobasem i robilam mu przecierki z warzyw i owocow)
czy blender:

taki wlasnie chce, tylko nie kazdy ma funkcje kruszarki do lodow :D
Kurcze, cuda mozna w nim robic. Koktajl bananowy... Byla kiedys w PL albo tylko w Trojmiescie sieciowka z zarciem wegetarianskim, Greenway sie chyba nazywala. Od nich wzielam przepis na koktajl bananowy, 2 banany, pol cytryny, cukier waniliowy i duzy jogurt naturalny - PYCHA
Tak samo truskawki i inne owoce - na lato bajka.
Kawe mrozona - oczywko wiesz jak zrobic. No a margarite - lejesz tequile, sok z cytryny, lod... nie pamietam co tam jeszcze - uhuhu nabombiona bym chodzila codziennie

Cena wali na kolana

jak chcesz obczaj ich stronke:
www.store.manutd.com
Konto usunięte: kiedyś pamiętam jakaś dziewczyna zakładała tutaj temat z zestawem do pedicure, wyglądał fajnie, tylko nie wiedziała jak go używać bo nie było chyba po polsku napisane.
Ale ja nie dostalam zadnego urzadzenia. Tylko lakiery do paznokci, kremy, takie tam.. nie trzeba instruckji obslugi.
Ach, moja kolezanka fajny zestaw dostala do woskowania - taki fajny dzbanuszek z podgrzewaczem wosku... plastry, szpatulke - wszystko slicznie wygladalo ^^
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: Ach, moja kolezanka fajny zestaw dostala do woskowania - taki fajny dzbanuszek z podgrzewaczem wosku... plastry, szpatulke - wszystko slicznie wygladalo ^
oo to by było fajne, możesz pokazać jak to mniej więcej wygląda? bo ja nie mam pojęcia

no w oczach mojego brata jest to kompletnie niepotrzebna rzecz!

te pierwsze ;)
proszę.
Ciekawa strona, na szybko znalazłem nawet butelkę piwa z czekolady
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Pomyśl, czego jeszcze nie masz a chciałabyś mieć
Marzą Ci się jakieś fajne buty, ale szkoda Ci na nie kasy? Niech ktoś Ci zrobi właśnie taki prezent.
Zresztą samym prezentem mogą być właśnie pieniądze. Kupisz sobie co będziesz chciała i po problemie, ale pewnie takie coś nie wchodzi w grę :D.
Ja na Twoim miejscu pomyślałabym o bilecie na jakiś koncert Twojej ulubionej kapeli :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail