Witajcie,
zaczynamy maraton z prezentami ; )
Jednak mój temat będzie trochę inny niż zawsze, czyli nie interesuje mnie co komu kupić, tylko co ja powinnam sobie wymyślić na swój prezent
U mnie w domu wychodzą z założenia, że lepiej zapytać i kupić niż strzelać w ciemno. Jednak zasada jest jedna: ma to być użyteczne Długo myślałam nad tym co sobie wybrać, jednak nie mam kompletnie pojęcia co by było fajne i użyteczne, macie jakieś pomysły? mogą to być akcesoria do pielęgnacji ciała, jakieś ubranie, i inne rzeczy nie koniecznie z tematyki mody i urody.
No i cena jakaś przystępna, my skromni ludzie jesteśmy, tak myślę że do 150zł.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc ;*
.... a potem się mnie ludzie pytają, dlaczego nie lubię świąt
lista tematów
Święta - prezentyyy strona 3 z 4
Mamie: Jakiś zestaw kosmetyków, perfum i wizyta w spa.
Tacie: Kołowrotek, jakiś alkohol oraz zestaw do golenia.
Psu: słodycze dla psa i jakaś zabawka.
to mi się podoba ale trochę za drogie

znalazłam na allegro coś takiego: http://allegro.pl/parafiniarka-2x-parafina-2xrekawica-2xskarpet-i1955007984.html
i kusi mnie bardzo, tylko używał ktoś tego, godne polecenia ?
hahahahaha, mnie sie parafina zle kojarzy, bo jakies 10-15 lat temu moja mama sobie robila zabiegi parafinowe bo po operacji kregoslupa byla, zostawila parafine na kuchence na chwile a to wybuchlo

mielismy przepiekna czarna, nadpalona kuchnie

http://allegro.pl/dotykowy-ebook-reader-4gb-menu-pl-kolor-czarny-i1969819023.html
Konto usunięte: hahahahaha, mnie sie parafina zle kojarzy, bo jakies 10-15 lat temu moja mama sobie robila zabiegi parafinowe bo po operacji kregoslupa byla, zostawila parafine na kuchence na chwile a to wybuchlo
mielismy przepiekna czarna, nadpalona kuchnie
ej nie strasz

niby tańszy ale przesyłka 100zł

Konto usunięte: U mnie w domu wychodzą z założenia, że lepiej zapytać i kupić niż strzelać w ciemno. Jednak zasada jest jedna: ma to być użyteczne Długo myślałam nad tym co sobie wybrać, jednak nie mam kompletnie pojęcia co by było fajne i użyteczne, macie jakieś pomysły?
to ja mam Ci powiedziec co potrzebujesz i co bedzie praktyczne dla Ciebie?
Sorry
to co napisalam powyzej....pomysl nad tym czego nie masz, czego nigdy nie mialas i co bardzo chcialabys miec.
Kazdy tu ci wymieni swoje "zachcianki", ale Ty musisz sama wiedziec czego potrzebujesz bo nikt nie zna Twojej szafy, kolekcji butow, ulubionych kosmetykow itp....
założyłam ten temat z nadzieją, że ktoś pokaże tu jakieś fajne babskie akcesoria, bo ja nie jestem z nimi na czasie. i tyle. Jeśli takowych nie znasz - to zostaje mi jedynie podziękować za zainteresowanie ; )
ciekawe czy ktoś tutaj to miał/ma. z tego co pamiętam to Darunia sama w domu bawiła się parafiną. zobaczymy może wpadnie tutaj.
Konto usunięte: madzia2143:
niby tańszy ale przesyłka 100zł
aj faktycznie, to wszystko z tajwanow czy chin wysylane
a szkoda, bo fajne urządzenie ; )