Hey.
Potrzebuje jakiejś propozycji podkładu z waszej strony.
Aktualnie mam Max Factor Lasting Performance.
Chcę go zmienić, na inny kryjący ale nie pozostawiający takiej maski.
Poza tym że zostawia maskę to kolory mi nie odpowiadają,
Pastelle - za różowy
Soft Beige - za pomarańczowy.
Przedział cenowy podobny jak MF oczywiście możecie zaproponować coś tańszego.
liczę na was ;)
lista tematów
podkład, podkład, podkład strona 1 z 3
ja miałam Rimmel Match Perfection:

Ogolnie jest dobry, dobrze kryje, tylko jak dla mnie ma jeden minus, cera mi się po nim błyszczała

Ale bardzo jestem zadowolona z tego Lirene:

Tego teraz używam cały czas, naprawdę polecam. Niedrogi, bo np w Rossmanie była niedawno promocja i kosztował 15 zł, bez promocij 25 chyba

Dobrze kryje, nie ma maski,jest lekki, jest tani...
No nie wiem :)
A jeśli chodzi o puder prasowany to używam tego:

Idealny i nie ma co ukrywać, dziewczyny pewnie polecą ci jeszcze jakieś inne więc wybierzesz jaki będziesz chciała. :)
Jak to jest kryjący podkład to ja się Franek nazywam

Konto usunięte: Aktualnie mam Max Factor Lasting Performance.
Chcę go zmienić, na inny kryjący ale nie pozostawiający takiej maski.
Ja kupiłam parę dni temu sobie taki:

Krycie rewelacja, mówią, że można kryciem go porównać z Revlonem, pachnie hmm jakimś kakaem, czekoladą? nie wiem, ale strasznie fajny zapach, kolorki super, żaden nie wpada w róż, ja mam odcień najjaśniejszy 021 i mimo, że na dłoni wyglądał na ciemny, to ku mojemu ogrromnemu zdziwieniu na twarzy po rozprowadzeniu jest jasny i rewelacyjnie stapia się ze skórą :D A cena jeszcze bardziej rewelacyjna :D Mogę go tak wychwalać do jutra :D
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
własnie poczytałam opinie o tym Pierre Rene Skin Balance
i kurcze same bardzo pozytywne. chyba się na niego skuszę o ile znajdę jakiś kolor dla siebie ;)
Porównywalne krycie jak dla mnie mają Colorstay i Toleriane, choć LP był dla mnie podkładem idealnym, ale kolory za ciemne. Ciężko mi powiedzieć czy one robią maskę, w sumie jak kolor jest idealnie dobrany to maski chyba powinno nie być, ja Colorstayem nie wjeżdżam nawet na szyję - chyba, że chodzi o maskę w sensie, że podkład jest ciężki ?
miałam okazję wypróbować od kumpeli, bo normalnie go nie posiadam .
Podkład sam w sobie przyjemny . Łatwo i ' gładko ' się rozprowadza , dopasowuje się do cery , ja mam suchą skórę - choć stan się znacznie poprawił ;) wiec o błyszczeniu nie mam doświadczenia . skóra gładziutka :) , nie wysuszona .
mam również kilka próbek z tej serii , ale ten ze słoiczka .
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .