Hey.
Potrzebuje jakiejś propozycji podkładu z waszej strony.
Aktualnie mam Max Factor Lasting Performance.
Chcę go zmienić, na inny kryjący ale nie pozostawiający takiej maski.
Poza tym że zostawia maskę to kolory mi nie odpowiadają,
Pastelle - za różowy
Soft Beige - za pomarańczowy.
Przedział cenowy podobny jak MF oczywiście możecie zaproponować coś tańszego.
liczę na was ;)
lista tematów
podkład, podkład, podkład strona 3 z 3
Ja kupiłam w drogerii Jasmin za 19.90 ; )
Konto usunięte: własnie poczytałam opinie o tym Pierre Rene Skin Balance
i kurcze same bardzo pozytywne. chyba się na niego skuszę o ile znajdę jakiś kolor dla siebie ;)
Polecam jak najbardziej ; )
Dobra dobra :D Chodzi o to, że ona chce taki mega kryjący

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
śmiało! jak na podkład z półki cenowej 20-30zł to jest naprawdę super :)
ma tyko jedną wadę - trzeba go szybko rozprowadzać, bo szybko 'zasycha' na twarzy może robić smugi, ale dla sprawnej tapeciary to nie problem

jego zaletą jest dobre krycie, brak efektu maski i świetne matowanie,
miałam po nim nieraz buzie gładką i matową jak porcelanowa lalka ;)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
To zabrzmiało tak jakby chciała sobie oczy zamalować

Gejszalicious: śmiało! jak na podkład z półki cenowej 20-30zł to jest naprawdę super :)
ma tyko jedną wadę - trzeba go szybko rozprowadzać, bo szybko 'zasycha' na twarzy może robić smugi, ale dla sprawnej tapeciary to nie problem
uuu to dla mnie wyzwanie

Gejszalicious: jego zaletą jest dobre krycie, brak efektu maski i świetne matowanie,
miałam po nim nieraz buzie gładką i matową jak porcelanowa lalka ;)
wypróbuję

Uwazam jednak, ze poki nie ma sie wiele do zakrycia to warto jednak zafundowac sobie "zwykly" dobry podklad nadajacy ladny koloryt a niedoskonalosci przykryc korektorem. Na dluzsza mete wszystkie dobrze kryjace podklady nie wplywaja dobrze na cere i ciezko pozniej takie podklady przestac uzywac, bo przyzwyczajona do obciazenia cera zalamuje sie i powstaje jeszcze wiecej wyprysow.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
zakup sobie Max factor panstik ja uzywam tego podkladu na punkty zaczerwienienia krosty radzi sobie swietnie i Rimmel Match Perfection Gel
wtapia sie w skore