Moje tematy na forum można policzyć na palcach jednej ręki, ale co mi tam trochę mi się nudzi więc zaryzykuję:D
Temat poświęcam osobom, które były tutaj kiedyś i urozmaicały to forum nie tylko swoją osobą, ale także dobrymi radami ( w końcu możemy czasem powspominać, a nie gadać o kieckach, kosmetykach itp)
Zatem:
1. Kogo (z osób już nieobecnych) wspominacie jako osobę, która pomagała Wam z modowo-urodowymi problemami najbardziej?
2. Osoba, z której powrotu byście się ucieszyli?
Wspominajmy miło, złe rzeczy zostawmy dla siebie;)
Pozdrawiam
lista tematów
forum moda & uroda dawniej... strona 4 z 9
jakbym pamietala jej nick to bym sprawdzila :/
z tym, ze coraz mniej przychodzi :/

to ogolnie na forum wszyscy podawali jej link do nk :P
ja nie mam aż takiej pamięci do nicków niestety
ludzie mają może coraz mnie czasu i więcej swoich spraw
nie wiem nigdy nikogo nie szukałam
ja tez nie, zreszta ja do niczego pamieci nie mam

no wiadomo
ona miala chyba identyczny nick jak tutaj na forum, albo bardzo podobny
SailorMoon: Bo to było tak. Oglądnęłam sobie Czarodziejkę na tv4 i jak się skończyła to sobie myślę - jak login SailorMoon będzie wolny to zakładam znów konto. I był wolny
Mój kiedyś był zajęty, więc miałam chyba z "16" na końcu

No rzadko, ale jednak

Dobra Aga, przyznaj się za kim tęsknisz: ten ktoś dalej jest na forum, ale nie udziela się jak to bywało za szczytowej formy

Konto usunięte: Dobra Aga, przyznaj się za kim tęsknisz: ten ktoś dalej jest na forum, ale nie udziela się jak to bywało za szczytowej formy :)
wiadomo, ze za Toba, ale wciaz jestes obecna

a dlaczego tak?
nie wiem, nie pamietam nawet kto mi ja w pw podrzucil, za duzo tego dostaje i za malo mnie to interesuje, zeby pamietac

no ja po twarzach tez poznaje :)
Ej nie, nie! To ktoś o kim przeprowadziłyśmy masę rozmów na pw

Takie są zasady, jak mnie poinformowali, że mam uprawnienia to już loginu nie mogę zmienić. Pewnie po to, żeby ktoś pamiętał login moderatora albo żeby ktoś potem nie podszył się pod moda i nie utworzył sobie profilu "Paulinessa" gdybym ja swój zmienila :) Wiesz, różni są ludzie, nie wiadomo czego się po kimś spodziewać

Konto usunięte: nie wiem, nie pamietam nawet kto mi ja w pw podrzucil, za duzo tego dostaje i za malo mnie to interesuje, zeby pamietac
Gadacie o hotstuff?
o Jezu, no fakt, jakze moglam zapomniec! :D
Konto usunięte: Takie są zasady, jak mnie poinformowali, że mam uprawnienia to już loginu nie mogę zmienić. Pewnie po to, żeby ktoś pamiętał login moderatora albo żeby ktoś potem nie podszył się pod moda i nie utworzył sobie profilu "Paulinessa" gdybym ja swój zmienila :) Wiesz, różni są ludzie, nie wiadomo czego się po kimś spodziewać
hmm... ale Jezus mimo, ze jest fp zmienil login na jfk

w sumie rozumiem dlaczego tak :)
taa.
w ogole to ja wlasnie znalazlam na wizazu

az za bardzo :D
Tak, na wizażu to już ją dawno znalazłam, bo sama mam konto tam :D
I jak do niej napisałam coś na fotce o jej koncie na wizażu (bo trochę się szoknęłam co do jej włosów) to mi napisała: "Boże, jakim cudem znasz moje konto

Jaśmina jej kanał na yt znalazła kiedyś ;)
Hmmm, ona chyba nie chodziła na solarkę