Moje tematy na forum można policzyć na palcach jednej ręki, ale co mi tam trochę mi się nudzi więc zaryzykuję:D
Temat poświęcam osobom, które były tutaj kiedyś i urozmaicały to forum nie tylko swoją osobą, ale także dobrymi radami ( w końcu możemy czasem powspominać, a nie gadać o kieckach, kosmetykach itp)
Zatem:
1. Kogo (z osób już nieobecnych) wspominacie jako osobę, która pomagała Wam z modowo-urodowymi problemami najbardziej?
2. Osoba, z której powrotu byście się ucieszyli?
Wspominajmy miło, złe rzeczy zostawmy dla siebie;)
Pozdrawiam
lista tematów
forum moda & uroda dawniej... strona 7 z 9
sorry, za 3, ale!
była jeszcze taka fryzjerka(huhu) coś na B miała nick, też śmieszna laska z niej była
Konto usunięte: Nie, tzn. przynajmniej wtedy kiedy ja widziałam jej kanał, teraz już nie pamiętam jak się zwie, to wstawiała filmiki z prezentacją jej makijaży na zdjęciach.
cza jom snalesc

kto nie mial :D
SailorMoon: Ja też mało tv oglądam. Kiedyś sporo, ale teraz więcej w necie siedzę :D
Widzę temat się rozkręcił :D
przyszli ludzie i impreza sie kreci

Konto usunięte: hotstuff była dobra, jeszcze jak najeżdżała na agoosie, że ma dziecko w młodym wieku i nie ma MĘŻA to znaczy, że jest kuwą i tak dalej.
lepsze byly jej tematy o tym, jak ma sie pomalowac na sesje fotograficzna (lan handred persent profeszional) i w co sie ubrac, po czym na zdjeciach z tych 'sesji' miala zawsze taki sam makijaz

desperackie zwracanie na siebie uwagi

uuu, wlasnie nie wiadomo co

az mi sie przypomnialo: http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/758047,prosba/2

Konto usunięte: sorry, za 3, ale!
była jeszcze taka fryzjerka(huhu) coś na B miała nick, też śmieszna laska z niej była
brejk maj fol?

oo, nawet nie wiedziałam że ma jeszcze konto. ale kiedyś zakładała barwne tematy i o hmm dużej wartości merytorycznej :P
Konto usunięte: Jestem tu krótko, ale
mmaryjka:
jaśmina - dziwna laska, widać było, że pieprzy głupoty, ale na włosach się chociaż znała. dała dupy konkretnej. ja za nią nie płaczę.
to podbijam.
tak?