Moje tematy na forum można policzyć na palcach jednej ręki, ale co mi tam trochę mi się nudzi więc zaryzykuję:D
Temat poświęcam osobom, które były tutaj kiedyś i urozmaicały to forum nie tylko swoją osobą, ale także dobrymi radami ( w końcu możemy czasem powspominać, a nie gadać o kieckach, kosmetykach itp)
Zatem:
1. Kogo (z osób już nieobecnych) wspominacie jako osobę, która pomagała Wam z modowo-urodowymi problemami najbardziej?
2. Osoba, z której powrotu byście się ucieszyli?
Wspominajmy miło, złe rzeczy zostawmy dla siebie;)
Pozdrawiam
lista tematów
forum moda & uroda dawniej... strona 5 z 9
też pamiętam, pisała że jest czy była znaną modelką, miała anoreksję i takie tam dyrdymały
Konto usunięte: no on teraz jest wielkim dziennikarzem muzycznym, zna ludzi w branzy ...
ogólnie najlepszy i w ogóle.
poważnie zna

Konto usunięte: Tak, na wizażu to już ją dawno znalazłam, bo sama mam konto tam :D
I jak do niej napisałam coś na fotce o jej koncie na wizażu (bo trochę się szoknęłam co do jej włosów) to mi napisała: "Boże, jakim cudem znasz moje konto ". A login jak na fotce
Jaśmina jej kanał na yt znalazła kiedyś ;)
no wlasnie jak ktos ma wszedzie taki sam login to nic dziwnego, ze go latwo znalezc :D
zreszta ja tez mam wszedzie podobne loginy, ale mnie nie szokuje jesli by mnie ktos znalazl :D
Konto usunięte: Szkoda, że strony z tematami można cofnąć tylko do pewnego momentu i nie idzie wygrzebać tematów z przed kilku lat.. :-)
Na pewno znalazłoby się wiele perełek, dawno zapomnianych.
ja mam chyba tylko jeden link gdzieś, a tyle tych ciekawych tematów było
ciekawe czy znajdziesz na to czas:P