styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  12 Junio 2014

a ten facet z obrazka wygląda jakby był tym płaczkiem z pogrzebu... nie wiem jak się tacy ludzie nazywają, ale ci, co idą przy trumnie jak idą zanieść na cmentarz

fejsbukPraksydy
fejsbukPraksydy
  12 Junio 2014

co się dzieje na śląsku?

Fuhrer
Fuhrer
  12 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: co się dzieje na śląsku?

grabią węgiel
MartaKarinka
MartaKarinka
  12 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: co się dzieje na śląsku?

straszne rzeczy
PROVIRON318
PROVIRON318
  12 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Gówno wiesz, więc się nie odzywaj. W twoim mniemaniu wszędzie ludzie chodzą w poliesterowych garniturkach oversize, oprócz warszawy oczywiście, bo tam to nawet po bułki wychodzicie w garniturach od krawca Zoremby za 5 k. Nigdy nie widziałam na śląsku nikogo tak ubranego jak na obrazku, a może nie zwróciłam uwagi. Ludzie chodzą w normalnych koszulach, marynarkach i garniturach i wyglądają o niebo lepiej niż ty, bo to, co ty tutaj pokazujesz, bardziej zakrawa mi o pedalstwo, niż o elegancję. Już pomijając to, że nigdy nie byłam zwolenniczką elegancji jeżeli chodzi o ciuchy, więc nie podoba mi się to nawet w innym wydaniu niż twoim.

buldupy biedaka, ech. a jakbyś sprawdziła skład garnituru swojego starego albo jakichś kumpli z osiedla, to daje sobie rękę uciąć, że będzie tam domieszane kilkadziesiąt procent poliestru xD
Fuhrer
Fuhrer
  13 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: buldupy

pomyslalem o tym samym XD
MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: a jakbyś sprawdziła skład garnituru swojego starego

Top bk, mój stary nawet chyba nie ma garnituru, chodzi tylko w koszulach, a jedna jego koszula kosztuje tyle co wszystkie koszule w twojej szafie z hehe haemu
Konto usunięte
Konto usunięte: buldupy biedaka, ech.

no tak... masz racje.

a teraz wiesz co masz robić.
Fuhrer
Fuhrer
  13 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: mój stary nawet chyba nie ma garnituru

ZE CO XD

To na wesele w czym idzie ? Jeansy i koszula ? BŁAGAM
PROVIRON318
PROVIRON318
  13 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: mój stary nawet chyba nie ma garnituru

no wiedziałem, że to co sobą reprezentujesz nie wzięło się z powietrza xD

Konto usunięte
Konto usunięte: a jedna jego koszula kosztuje tyle co wszystkie koszule w twojej szafie z hehe haemu

no dawaj marki, vistula czy wólczanka? xD
MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ZE CO XDTo na wesele w czym idzie ?

hahahah. jakie oburzenie...
My nie chodzimy na wesela nawet jak ktoś nas zaprosi, więc takie rzeczy są zbędne.
Fuhrer
Fuhrer
  13 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: My nie chodzimy na wesela nawet jak ktoś nas zaprosi, więc takie rzeczy są zbędne.

aspołeczni
MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: My nie chodzimy na wesela nawet jak ktoś nas zaprosi,

i to nie dlatego, że nie wiemy jak się ubrać..
Konto usunięte
Konto usunięte: aspołeczni

Ale na obiady z sąsiadami umawiamy się chętnie ;) Do tego nie trzeba chociaż jakichś ekstra eleganckich ciuchów.
Po prostu takie imprezy jak wesela nie są w naszych klimatach. Ja nie cierpię takich masówek
PROVIRON318
PROVIRON318
  13 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: i to nie dlatego, że nie wiemy jak się ubrać..

po tobie widać to najlepiej xDD
Fuhrer
Fuhrer
  13 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale na obiady z sąsiadami umawiamy się chętnie ;)

Nie no, na obiady z sąsiadami nie chodzę, to nie jest w moim stylu .
MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie no, na obiady z sąsiadami nie chodzę, to nie jest w moim stylu .

Ja wolę obiady z sąsiadami niż wesela... Nic nie jest dla mnie fajnego w takich imprezach, gdzie jest mnóstwo ludzi a połowa to stare ciotki
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.