styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
JuIia
JuIia
  23 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: tak jak sobie życzył :****

Po co malujesz ryj skoro nie wychodzisz z domu? d83dde12
MartaKarinka
MartaKarinka
  23 Junio 2014
JuIia
JuIia: Po co malujesz ryj skoro nie wychodzisz z domu?

Wychodzę codziennie. d83dde12 Prawie.

Poza tym maluję się nawet, jak nie wychodzę z domu, zawsze nakładam krem bb, tusz i czarną kredkę :)))) Nie mówiąc już o tym, jak idę na rower czy do sklepu albo jeszcze dalej. Nigdy bym nie wyszła niepomalowana, bo po co. Nie maluję się tylko na wakacyjnych wyjazdach :)))))

A tak naprawdę to wymalowałam się specjalnie dla marcina.
MartaKarinka
MartaKarinka
  23 Junio 2014

Pamiętajcie, że nawet na rowerze czy siłowni trzeba wyglądać seksi :))))) :))))d83dde0ad83dde18

MartaKarinka
MartaKarinka
  23 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze nakładam krem bb, tusz i czarną kredkę :)

aaaa, i jeszcze bezbarwną szminkę/błyszczyk. nie zapominajcie też dziewczyny, żeby nie przesadzać z makijażem bo wulgarny i mocny makijaż ala sztuczna kukła nigdy nie jest seksy :((
:))))d83dde18..d83ddc97
praksyda
praksyda
  23 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: aaaa, i jeszcze bezbarwną szminkę/błyszczyk. nie zapominajcie też dziewczyny, żeby nie przesadzać z makijażem bo wulgarny i mocny makijaż ala sztuczna kukła nigdy nie jest seksy :(( :))))

dzieki za rady, ale mi makijaż niepotrzebny, bo i tak z potem wszystko mi zjedzie z twarzy, tylko oczy maluje jak wychodze z domu na jakikolwiek ruch.
MartaKarinka
MartaKarinka
  23 Junio 2014
praksyda
praksyda: dzieki za rady, ale mi makijaż niepotrzebny, bo i tak z potem wszystko mi zjedzie z twarzy, tylko oczy maluje jak wychodze z domu na jakikolwiek ruch.

Nic nie zejdzie, zejść mogłoby jakbyś miała tapetę :))))
Wtedy to nieestetycznie wygląda jak się zmęczysz podczas biegania, ale cienka warstwa kremu bb w ogóle nie spływa. No i chroni przed słońcem, przynajmniej się nie opalisz na twarzy d83dde18d83ddc97d83cdf38
MartaKarinka
MartaKarinka
  23 Junio 2014

no chyba, że lubisz się opalać, to wtedy nie.

praksyda
praksyda
  23 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nic nie zejdzie, zejść mogłoby jakbyś miała tapetę :)))) Wtedy to nieestetycznie wygląda jak się zmęczysz podczas biegania, ale cienka warstwa kremu bb w ogóle nie spływa. No i chroni przed słońcem, przynajmniej się nie opalisz na twarzy

mam taki daszek na głowie na słonce przy bieganiu, a i tak wieczorne pory wybieram, albo wcześnie rano, w gorączce to jednak wole pływać.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  23 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Błagam, nie zajmujcie sobie głowy pierdołami i nie doszukujcie się na siłę jakichś niedociągnięć w waszych ciałach :))

Konto usunięte
Konto usunięte: nawiązałam tylko do wypowiedzi Maqdaleny.

:ziober2:.

Skoro nawiązałaś do mojej wypowiedzi to wiedz, że ja nie szukam na siłę niedociągnięć w moim ciele, ale w Twoim, i wcale nie na siłę :mrgreen:.
Oczywiście wszelkie moje wypowiedzi dotyczące Twojej figury podziel przez 3, bo uważam, że masz naprawdę fajne ciało, tylko kulejesz mocno z jego ubraniem ;D.
:ziober2:
Felka
Felka
  23 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: nie zapominajcie też dziewczyny, żeby nie przesadzać z makijażem bo wulgarny i mocny makijaż ala sztuczna kukła nigdy nie jest seksy :((

cholera jestem sztuczna kukłą :(
praksyda
praksyda
  23 Junio 2014
Felka
Felka: cholera jestem sztuczna kukłą :(

łoczy fajne, brwi okropne;/
MartaKarinka
MartaKarinka
  24 Junio 2014
praksyda
praksyda: oczy fajne, brwi okropne;/

Podbijam. Strasznie mi się nie podoba, jak dziewczyny malują sobie brwi. Chociaż Magda akurat raz miała tak pomalowane, że wyglądało to ok, prawie nie było widać (co się rzadko zdarza, bo zazwyczaj tryhadrują z tym malowaniem brwi- mają jasne włosy, a malują na czarno, na dodatek tak nieudolnie, że wyglądają właśnie jak sztuczne kukły, a jak ktoś ma jasne brwi, to znaczy po prostu, że ciemne nie współgrają z jego urodą, niektórym ciężko to zrozumieć)
MaqdaIena
MaqdaIena: Skoro nawiązałaś do mojej wypowiedzi to wiedz, że ja nie szukam na siłę niedociągnięć w moim ciele

Nie wiem po co, ale skoro tak chcesz...d83dde09 :)))
MordaPsa
MordaPsa
  24 Junio 2014
Felka
Felka: cholera jestem sztuczna kukłą :(

chcialbym zeby takie oczy patrzyly na mnie podczas lodzika
MartaKarinka
MartaKarinka
  24 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: chcialbym zeby takie oczy patrzyly na mnie podczas lodzika

;////////
MordaPsa
MordaPsa
  24 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: marcin czy ja jestem uroczą gimbusiarą?

takk
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.