styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
hydemarta
hydemarta
  24 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: no zrob na probe tylko

no teraz jak siedzę w piżamie to na pewno będę oczy malować, stuknij się w głowę xD

Dobranoc
MordaPsa
MordaPsa
  24 Junio 2014

a jutro?
chce ostry makijaz i oczy na dziwke

hydemarta
hydemarta
  24 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: a jutro? chce ostry makijaz i oczy na dziwke

a jutro już nic nie wstawię, nie będę cyrkować z jakimś dziwacznym makijażem, który w ogóle mi nie pasuje, a taki mocny makijaż ciężko potem zmyć
Felka
Felka
  24 Junio 2014
Ostatnio edytowany: en 24 Mayo 4997

...

hydemarta
hydemarta
  24 Junio 2014

ech, co ja tu robie o tej porze.

MordaPsa
MordaPsa
  24 Junio 2014
Felka
Felka: ...

co tu bylo
hydemarta
hydemarta
  24 Junio 2014
http://www.fotka.pl/forum/hydepark/15592010,second_hand

temat o naszych ulubionych sklepach''wypowiadać się, zapraszam
Felka
Felka
  24 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: co tu bylo

juz nie wazne :ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  24 Junio 2014
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970

../mnm

styka51
styka51
  24 Junio 2014

Marta, a próbowałaś kiedyś namalować kreskę od zewnętrznego kącika oka tylko do połowy?
Podejrzewam, że wyglądałoby to dużo lepiej.

MartaKarinka
MartaKarinka
  24 Junio 2014
styka51
styka51: Marta, a próbowałaś kiedyś namalować kreskę od zewnętrznego kącika oka tylko do połowy? Podejrzewam, że wyglądałoby to dużo lepiej.

Nie... Po co do połowy malować? To połowa miałaby być pomalowana, a druga połowa nie? Dla mnie bez sensu
styka51
styka51
  24 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie... Po co do połowy malować? To połowa miałaby być pomalowana, a druga połowa nie? Dla mnie bez sensu

O takie coś mi chodzi... To otwiera optycznie oko. A Ty rysujesz kreskę na linii wodnej, serio jak gimbuska xd
MartaKarinka
MartaKarinka
  24 Junio 2014
styka51
styka51: O takie coś mi chodzi... To otwiera optycznie oko.

nie podoba mi się taki makijaż :))))
styka51
styka51: A Ty rysujesz kreskę na linii wodnej, serio jak gimbuska xd

Nie wiem, co to za dziwne porównanie... Czy malowanie kreski na linii wodnej to domena gimbazjalistek? No ale cóż... ja tak lubię i tak się będę malować zawsze :) :))))
styka51
styka51
  24 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy malowanie kreski na linii wodnej to domena gimbazjalistek? No ale cóż... ja tak lubię i tak się będę malować zawsze :) :))))

Domena gimnazjalistek, które nawet nie rozcierają tej kreski, po prostu odcinają gałkę od powieki. Na dodatek strasznie zmniejsza oko i nie każdemu pasuje.
MartaKarinka
MartaKarinka
  24 Junio 2014
styka51
styka51: Domena gimnazjalistek, które nawet nie rozcierają tej kreski, po prostu odcinają gałkę od powieki. Na dodatek strasznie zmniejsza oko i nie każdemu pasuje.

Mi to wszystko jedno, czy zmniejsza oko. Dla mnie gorzej wygląda usilne powiększanie oka białą kredką na linii wodnej, a niektóre też z tym strasznie "tryhardują" (czuję, że ostatnio nadużywam tego słowa :((( mimo, że to wcale oka nie powiększa

Tak samo jak czarna kreska nie pomniejsza oka tak naprawdę
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.