styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
praksyda
praksyda
  15 Agosto 2014
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: trudne sprawy... W sumie tak myślę, przykre jest to, że nie obchodzą mnie żadne problemy, nawet bliskich osób (pomijając choroby i śmierć) no chyba, że sytuacja w jakimś stopniu mogłaby mnie dotyczyć i mieć wpływ na moje życie, to zmienia postać rzeczy. Ja tam mogę doradzić i okazać empatię, próbować wczuć się w sytuację i doradzić, co sama bym zrobiła, ale jpg na to, czy moja przyjaciółka w końcu zerwie z chłopakiem czy dalej z nim będzie, nie obchodzą mnie też niczyje problemy rodzinne, szkolne, zawodowe i finansowe, czy to egoizm? Myślę, że nie, bo zawsze służę dobrą radą ale nie mam zamiaru żyć czyimś życiem. Dlatego właśnie szanuję Twoje zdanie w tej kwestii i masz jak najbardziej zdrowe podejście. __ wątek o modzie, a my tu podejmujemy poważne życiowe tematy xd

i tak mało kto tu wstawia fotki a jak są wstaione to nagle zaczynają sie udzielać, to jest właśnie tu najlepsze, chyba niedługo wstawie nowe fotki, tym razem będzie "Grażyna na Żniwach"
a co do tematu, to dla mnie tez głód, choroba, śmierć, to prawdziwe problemy a nie jakieś miłosne popierdółki, które zaraz im przejdą. Mam siostrę po rozwodzie i brata w trakcie rozwodu, jakoś nie przejmuje się tym co robią ze swoim życiem, jak uważają ze tak im bedzie lepiej, to niech tak robią.
MartaKarinka
MartaKarinka
  16 Agosto 2014
praksyda
praksyda: a co do tematu, to dla mnie tez głód, choroba, śmierć, to prawdziwe problemy a nie jakieś miłosne popierdółki, które zaraz im przejdą

praksyda
praksyda: jakoś nie przejmuje się tym co robią ze swoim życiem, jak uważają ze tak im bedzie lepiej, to niech tak robią.

d83ddc4d

i to jest dobre podejście.

cholera, ale u mnie pada, właśnie wracam ze sklepu z centrum z sąsiedniego miasta, tam już grzmiało i błyskało jak wychodziłam z centrum handlowego, u mnie pewnie zaraz tez będzie ostra burza, ale spieprzałam, dobrze, że miałam buty na płaskiej podeszwie. Ciekawe jaki czas miałabym na endomondo xD
SIonis
SIonis
  16 Agosto 2014

ahaaa

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  16 Agosto 2014

praksa dobra bluzeczka, szkoda że tam się co nieco nie rozwiązało :ziober2:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  17 Agosto 2014

:)

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
MartaKarinka
MartaKarinka
  17 Agosto 2014

sylvinko, czy przefarbowałaś włosy na blond? a może same rozjaśniały od słońca? chyba, że to kwestia światła, w jakim robisz dane zdjęcie, ale mam wrażenie, że są jaśniejsze.

Sylvinka
Sylvinka
  17 Agosto 2014

Marto obecnie maluje cappuccino więc daleko moim włosom do blondu ale masz racje.. drugie zdjęcie było robione na słoncu gdzie naprawde mnie raziło :)

MartaKarinka
MartaKarinka
  17 Agosto 2014
Sylvinka
Sylvinka: Marto obecnie maluje cappuccino więc daleko moim włosom do blondu ale masz racje.. drugie zdjęcie było robione na słoncu gdzie naprawde mnie raziło :)

No wiedziałam, że coś robiłaś z włosami. d83dde09 Kiedyś były ciemniejsze, co prawda nie wiem, jaki to kolor cappucino jeżeli chodzi o farby do włosów, ale mam wrażenie, że podchodzi to pod ciemny blond (mogę się mylić).
Sylvinka
Sylvinka
  17 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedyś były ciemniejsze, co prawda nie wiem, jaki to kolor cappucino jeżeli chodzi o farby do włosów, ale mam wrażenie, że podchodzi to pod ciemny blond (mogę się mylić).

Coś w tym stylu, sama nie wiem jak go opisać. Nastepnym razem idę w brąz :)
MartaKarinka
MartaKarinka
  17 Agosto 2014
Sylvinka
Sylvinka: Coś w tym stylu, sama nie wiem jak go opisać.

Już sprawdziłam w google. Czyli tak jak myślałam.
Sylvinka
Sylvinka: Nastepnym razem idę w brąz :)

Też chciałam ciemny brąz, taki ciemniejszy niż Twój naturalny, ale się rozmyśliłam.
SIonis
wpis jest ukryty
MartaKarinka
MartaKarinka
  17 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: marta?

fajna, ale brzydkie buty i pończocho-majtki czy cokolwiek to jest (?)
SIonis
SIonis
  17 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: brzydkie buty

no chyba nie skoro to szpilki od Christiana Louboutina, które posiada Julia
znowu masz ujowy gust
MartaKarinka
MartaKarinka
  17 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: o chyba nie skoro to szpilki od Christiana Louboutina, które posiada Julia znowu masz ujowy gust

Dla mnie te szpilki wyglądają xujowo, nic na to nie poradzę. Mają za grube "podeszwy" (?) i obcasy, na których pewnie bym się zabiła, ale jak ktoś potrafi chodzić w takich obcasach to w sumie obleci. Gorsze te grube podeszwy.
MartaKarinka
MartaKarinka
  17 Agosto 2014

nawet, jakby to były szpilki od szewca zaręby, i tak bym ich nie ubrała.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.