styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
praksyda
praksyda
  15 Agosto 2014
Abaddon
Abaddon: Lat z dwa,może trzy,kit z tym. ważne że w głowie nadal pamięć jest xD

no, parki fotkowe, poważna sprawa, tak jak wszyscy tu.
Abaddon
Abaddon: Piszą,od wczoraj tak czytałem tematy wszelakie, pełno tego jest, inaczej bym nie zauważył nawet :)
możliwe, nie zwróciłam uwagi.
Abaddon
Abaddon
  15 Agosto 2014
praksyda
praksyda: tak jak wszyscy tu.

E,ą dość poważne tu jest :and: A na PW zwała w... koniec na dziś,zaszalałem z postami 263a
praksyda
praksyda
  15 Agosto 2014
Abaddon
Abaddon: E,ą dość poważne tu jest A na PW zwała w... koniec na dziś,zaszalałem z postami

na PW to mam jednego rozmówcę od dłuższego czasu, na resztę nie odpisuje, odblokowałam PW jakiś czas temu i chyba znów zablokuje, bo niedorozwoje z fotki ciagle piszą to samo.
Abaddon
Abaddon: .. koniec na dziś,

no pa d83ddc4b
Abaddon
Abaddon
  15 Agosto 2014
praksyda
praksyda: jednego

d83dde31 Na Ciebie to faktycznie (nie)za mało xD

praksyda
praksyda: znów zablokuje

To dupy tam Tobie już nie zatruję :/
praksyda
praksyda
  15 Agosto 2014
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Abaddon
Abaddon: Na Ciebie to faktycznie (nie)za mało xD

czasami można popisac o pierdołach, byle nie za duzo i za często, byle nie pierdzielił o fotce, i o swoich problemach zyciowych i miłosnych, mnie nie obchodzą problemy mojego rodzeństwa a co dopiero kogoś w internetach.
Zresztą sam wiesz jak tu zamienisz z kimś kilka zdan, to się odczepic później nie idzie.
Abaddon
Abaddon
  15 Agosto 2014
praksyda
praksyda: byle nie pierdzielił o fotce

Jak nie o tym,to może stąd tematy o d83ddc47
praksyda
praksyda: problemach zyciowych i miłosnych

...choć w dużej mierze to również życie fotkowe :D
praksyda
praksyda
  15 Agosto 2014
Abaddon
Abaddon: ..choć w dużej mierze to również życie fotkowe :D

jak mam rozmawiać z 3 lub 4 osobami o niczym na PW, to wole jednak film sobie włączyć, albo poczytac inne forum.
Abaddon
Abaddon
  15 Agosto 2014
praksyda
praksyda: film sobie włączyć

Z tym mam duże braki, kiedyś bardziej aktywnie oglądałem..gdzieś to mi uciekło, pewnie chwilowo, jak niemal wszystko.
praksyda
praksyda
  15 Agosto 2014
Abaddon
Abaddon: Z tym mam duże braki, kiedyś bardziej aktywnie oglądałem..gdzieś to mi uciekło, pewnie chwilowo, jak niemal wszystko.

Filmów Ci proponować nie będę, bo to i tak bez sensu. Ostatnio nawet nic nie sciągałam, znalazłam na YT filmy całe, których nie widziałam, niekoniecznie z najnowszego kina.
Dobra spadam z tego działu, bo zasyfiliśmy tu nieźle.
Abaddon
Abaddon
  15 Agosto 2014
praksyda
praksyda: zasyfiliśmy

Faktycznie, dodam na odchodne że kiecka fana, no xD
Abaddon
Abaddon
  15 Agosto 2014
praksyda
praksyda: zasyfiliśmy

Faktycznie, dodam na odchodne że kiecka fana,no xD
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Agosto 2014
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
praksyda
praksyda: mnie nie obchodzą problemy mojego rodzeństwa a co dopiero kogoś w internetach.

Szanuję. xD
Zawsze Cię miałam za taką ciepłą kluchę, ale od pewnego czasu mam wrażenie, że bliżej Ci jednak do zimnej jamniczki. W sumie nie wiem skąd tamto wrażenie...
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Agosto 2014

A propo problemów ludzi, mam dokładnie to samo, ale uwielbiam, kiedy ludzie chcą się mnie poradzić w jakiejś sprawie, strasznie mnie to dowartościowuje no i mogę się powymądrzać, mimo, że tak naprawdę zawsze mam 'tbw' na to, jak się sytuacja dalej potoczy :D

Oczywko chodzi mi o ludzi z mojego otoczenia, a nie ludzi "z internetu", bo tacy to się mnie nawet o rady nie proszą, chlip.

praksyda
praksyda
  15 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Szanuję. xD Zawsze Cię miałam za taką ciepłą kluchę, ale od pewnego czasu mam wrażenie, że bliżej Ci do takiej zimnej jamniczki. W sumie nie wiem skąd tamto wrażenie...

zimna jamniczka, lis o dwóch twarzach, trochę tego tu jest.
Konto usunięte
Konto usunięte: A propo problemów ludzi, mam dokładnie to samo, ale uwielbiam, kiedy ludzie chcą się mnie poradzić w jakiejś sprawie, strasznie mnie to dowartościowuje no i mogę się powymądrzać, mimo, że tak naprawdę zawsze mam 'tbw' na to, jak się sytuacja dalej potoczy :D

Kiedyś do mnie kolega zadzwonił, bo dziewczyna go zostawiła, teraz już sa po slubie i wszystko ok, ale nie byli ze sobą kilka miesięcy, nie byłam za tym zeby byli ze sobą, bo drugi raz go zostawiła a on jak pies na jej zawołanie przylatywał, ona sie wykindrzyła i wracała do niego, ale jak słyszałam jego lamenty ciagle, to juz nawet chciałm zeby do siebie wrócili, bo juz miałąm go dosyć XD
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Agosto 2014
praksyda
praksyda: trochę tego tu jes

tyle atencji2755
praksyda
praksyda: Kiedyś do mnie kolega zadzwonił, bo dziewczyna go zostawiła, teraz już sa po slubie i wszystko ok, ale nie byli ze sobą kilka miesięcy, nie byłam za tym zeby byli ze sobą, bo drugi raz go zostawiła a on jak pies na jej zawołanie przylatywał, ona sie wykindrzyła i wracała do niego, ale jak słyszałam jego lamenty ciagle, to juz nawet chciałm zeby do siebie wrócili, bo juz miałąm go dosyć XD

trudne sprawy...
W sumie tak myślę, przykre jest to, że nie obchodzą mnie żadne problemy, nawet bliskich osób (pomijając choroby i śmierć) no chyba, że sytuacja w jakimś stopniu mogłaby mnie dotyczyć i mieć wpływ na moje życie, to zmienia postać rzeczy. Ja tam mogę doradzić i okazać empatię, próbować wczuć się w sytuację i doradzić, co sama bym zrobiła, ale jpg na to, czy moja przyjaciółka w końcu zerwie z chłopakiem czy dalej z nim będzie, nie obchodzą mnie też niczyje problemy rodzinne, szkolne, zawodowe i finansowe, czy to egoizm? Myślę, że nie, bo zawsze służę dobrą radąd83dde0a ale nie mam zamiaru żyć czyimś życiem. Dlatego właśnie szanuję Twoje zdanie w tej kwestii i masz jak najbardziej zdrowe podejście.

__
wątek o modzie, a my tu podejmujemy poważne życiowe tematy xd
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.