styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: I nigdy nie byłaś moją ulubienicą tu na forum, ale też nie jest tak, że żywię do Ciebie jakąś szczerą niechęć, bo nigdy mnie nie obraziłaś na forum, więc nie mam ku temu podstaw, ale nigdy też nie będziesz moją forumową psiapsiółką vel królową pszczół. :D ()

Kurde, aż sama sobie poprawiłam humor :D
ShortestLogin
ShortestLogin
  14 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: doceńcie to, że cały dzień od rana nic nie jadłam, żebym mogła tutaj zapostować outfit w bluzce odsłaniającej brzuch... dopiero teraz idę po czekoladę.

mmm ale brzusio, godzinami bym oglądał
PizzaGuy
PizzaGuy
  15 Agosto 2014

Dopiero przeczytałem co tu się wydarzyło, bo wcześniej miałem pare lepszych rzeczy do roboty xD Bekłem z marciochy która złapała ekstremalny butthurt dupy, bo bierze jakieś forum o kupie za poważny biznes i zaczęła to wszystko wkręcać julce, że to niby ona hurr durr derp. Potem jeszcze to udowadnianie na siłę, że wszystko jest okej i wogle to niezła bk. Znów to żałosne obracanie sytuacji w żart, które jest charakterystyczne dla gnębionych typeczków w gimnazjum, czyli Seba gnębi Michałka, to Michałek przyjmuje to na morde i stara się nie rozpłakać, a przy okazji robi z siebie idiote, żeby udać, że go to wcale nie rusza. To dodawanie jakiś emotek w stylu "wszystko jest okej :D wcale mi nie leci krew z żopy :D" i "hehe królowa pszczół jestem w końcu, co nie? mówie wam, niezła beka :)))". Po tej wymianie zdań widać, kto czuje się w tym stadzie niższym pozycją.

tl;dr marciocha rzucała w pomnik (julcie)

MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Dopiero przeczytałem co tu się wydarzyło, bo wcześniej miałem pare lepszych rzeczy do roboty xD Bekłem z marciochy która złapała ekstremalny butthurt dupy, bo bierze jakieś forum o kupie za poważny biznes i zaczęła to wszystko wkręcać julce, że to niby ona hurr durr derp. Potem jeszcze to udowadnianie na siłę, że wszystko jest okej i wogle to niezła bk. Znów to żałosne obracanie sytuacji w żart, które jest charakterystyczne dla gnębionych typeczków w gimnazjum, czyli Seba gnębi Michałka, to Michałek przyjmuje to na morde i stara się nie rozpłakać, a przy okazji robi z siebie idiote, żeby udać, że go to wcale nie rusza. To dodawanie jakiś emotek w stylu "wszystko jest okej :D wcale mi nie leci krew z żopy :D" i "hehe królowa pszczół jestem w końcu, co nie? mówie wam, niezła beka :)))". Po tej wymianie zdań widać, kto czuje się w tym stadzie niższym pozycją.tl;dr marciocha rzucała w pomnik (julcie)

Co ty znów p***lisz? Prawie nic nie zrozumiałam z tego bełkotu, ale czuję nie za dobrze- chyba nieudana próba zabawy w fotkowego psychologa xD
SIonis
wpis jest ukryty
CLENBUTEROL88
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 1
CLENBUTEROL88
  15 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: "hehe królowa pszczół jestem w końcu, co nie? mówie wam, niezła beka :)))"

*bekla
hahaha :D
praksyda
praksyda
  15 Agosto 2014

dobra, tez wstawię fotke z sesji "zamulanie przy kompie" dawac krytykować nic się nie bać.

kabli więcej przy kompie, niż w sklepie elektrycznym.

Brukselka
Brukselka
  15 Agosto 2014

to jest hehe trolink, tak...?

praksyda
praksyda
  15 Agosto 2014
Brukselka
Brukselka: to jest hehe trolink, tak...?

XD
asperger
asperger
  15 Agosto 2014
praksyda
praksyda: dobra, tez wstawię fotke z sesji "zamulanie przy kompie" dawac krytykować nic się nie bać. kabli więcej przy kompie, niż w sklepie elektrycznym.

ej grażina, chcesz mieć sina?d83dde0f
praksyda
praksyda
  15 Agosto 2014
asperger
asperger: ej grażina, chcesz mieć sina?

może tak, może nie.
------------
nadal kasowane masz fotki z profilu?
asperger
asperger
  15 Agosto 2014
praksyda
praksyda: nadal kasowane masz fotki z profilu?

nie wiem, nie wrzucałem nawet od tamtej pory, bo po co
hydemarta
hydemarta
  15 Agosto 2014
praksyda
praksyda: kabli więcej przy kompie, niż w sklepie elektrycznym.

pierwsze co mi się rzuciło w oczy to... cycki d83dde09.
kiecka mi się nie podoba, ale reszta tak... nawet kable oblecą!
hydemarta
hydemarta
  15 Agosto 2014
Brukselka
Brukselka: to jest hehe trolink, tak...?

Ale jaki "trolink" znowu? Gdzie?
praksyda
praksyda
  15 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: pierwsze co mi się rzuciło w oczy to... cycki . kiecka mi się nie podoba, ale reszta tak... nawet kable oblecą!

w sumie to samowyzwalaczem mogłam zrobić a nie na siedząco przed kompem z ręki. Lusterka wielkiego już nie mam na korytarzu, a szkoda...
ta spódnica jak wstanę jest przed kolana, i jedna a moich ulubionych, wygodna, za to bluzkę mało noszę, może miałam na sobie 2 razy, bo ten rzemyk na cyckach właśnie mi się rozwiązuje, albo luzuje.d83dde12
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.