styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
dynamina
dynamina
  23 Febrero 2015

Beatka, a czemu przeróbek ze sobą w roli głównej nie wklejasz?

ZUI
ZUI
  23 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedyś się zemszczę za te przeróbki xD

d83dde14
dynamina
dynamina
  23 Febrero 2015

Z tą zakonnicą przegięłaś!

ZUI
ZUI
  23 Febrero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970

Outfit pidżamowy bo Marta kiedyś marudziła że nie dodaję nic...Kamerkowe więc jakość - 10...

taka szara mysz ^^ i kupa sadła.Nie założyłam stanika po wyjściu z prysznica to i cyce wiszą do ziemi.

dynamina
dynamina
  23 Febrero 2015
ZUI
ZUI: Kamerkowe więc jakość - 10...

hahaha, zdjęcia z kamerki najlepsze, co ty gadasz !
ZUI
ZUI: taka szara mysz ^

słodka :3
ZUI
ZUI: Nie założyłam stanika po wyjściu z prysznica to i cyce wiszą do ziemi.

nie jest źle

p.s. na drugim zdjęciu legginsy z panterką... Ten sentyment d83ddc9c :(((( [*]
Moje mają dziurę, zaszyłam ją co prawda, ale będę w nich wychodzić już tylko na rower.
ZUI
ZUI
  23 Febrero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Moje mają dziurę, zaszyłam ją co prawda, ale będę w nich wychodzić już tylko na rower.

wuahahahaha xD moje to nie legginsy właśnie kupiłam tą pidżamę ściągając z Ciebie i tych Twoich legginów chociaż zawsze mnie bawiły i nie przepadam za wzorem panterkowym...:D to jak dres szerokie takie że masakra ;x nie lubię takich spodni ale to pidżama więc...nie ma być ładnie a wygodnie...Chociaż jedyne spodnie jakie noszę to przeważnie dżinsowe rurki na wyjścia gdzieś .
Jest za szeroko w biedrach :< ale cóż lubię żreć aż za bardzo.Więcej myślę o tym co zjem jutro niż o seksie.Przykra sprawa.Tak jak jest anoreksja jest i bulimia ja co prawda nie rzygam jeszcze chociaż objadam się strasznie i czasem mam ochotę...
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015

chciałam pokazać jaką ja mam mysz na piżamie dzisiaj ale nie wiem gdzie mi zapisało zdjęcie z kamerki na pulpicie, mam taki burdel że nie mogę znaleźć xD
jutro może zatostuje jak gdzieś je zauważę.

ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015

oki doki

dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: moje to nie legginsy

to czyje?
ZUI
ZUI: kupiłam tą pidżamę ściągając z Ciebie

xD
ZUI
ZUI: tych Twoich legginów chociaż zawsze mnie bawiły i nie przepadam za wzorem panterkowym...:D

Ja też nigdy nie przepadałam za panterką. A legginsy w panterkę dostałam w prezencie i stwierdziłam, że nie wyglądają najgorzej jak je mam na sobie, więc mogę w nich wychodzić. Z własnej woli raczej nie kupiłabym niczego w panterkę i nie kupię. W sumie ostatnio stwierdziłam, że nawet kwiatki na legginsach już dziwnie by u mnie wyglądały, chociaż uwielbiam ten wzór :(
ZUI
ZUI: Chociaż jedyne spodnie jakie noszę to przeważnie dżinsowe rurki na wyjścia gdzieś .

Ja znowu nie przepadam za dżinsem, za tym materiałem. Jest za sztywny i za "zimny" dla mnie. Legginsy mają najlepszy materiał.
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: moje to nie legginsy właśnie kupiłam tą pidżamę ściągając z Ciebie i tych Twoich legginów chociaż

dobra, teraz dopiero zajarzyłam, że to spodnie z piżamy a nie legginsy. pierwszy raz widzę takie gacie do piżamy. moje zawsze są w komplecie do bluzki tego samego koloru. ale wiem, że można kupić oddzielnie bluzkę do piżamy i spodnie oddzielnie czasem, a niektóre dziewczyny do bluzek z piżamy dobierają zwykłe legginsy (w sumie się nie dziwię, bo wygodne)
GRADEK83
GRADEK83
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: Outfit pidżamowy

Myślałem ze kobiety śpią w koszulach nocnych XD
ZUI
ZUI: Nie założyłam stanika po wyjściu z prysznica to i cyce wiszą do ziemi.

W leginsach spisz nie za gorąco pod kołdrą ?
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Myślałem ze kobiety śpią w koszulach nocnych XD

Ty i te Twoje mity i legendy na temat kobiet...
ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra, teraz dopiero zajarzyłam, że to spodnie z piżamy a nie legginsy. pierwszy raz widzę takie gacie do piżamy. moje zawsze są w komplecie do bluzki tego samego koloru. ale wiem, że można kupić oddzielnie bluzkę do piżamy i spodnie oddzielnie czasem, a niektóre dziewczyny do bluzek z piżamy dobierają zwykłe legginsy (w sumie się nie dziwię, bo wygodne)

No właśnie wczoraj nie miałam już siły tłumaczyć raz jeszcze że są od pary z tą bluzką i są mega szerokie w gruncie rzeczy ale nie złapałam tego na zdjęciu ;x No niby inny kolor ale zobacz oni tak zrobili booo zobacz że dali taką obramówkę na dekolcie w panterkę do tej myszy...W zimie u mnie zimno w domu bo wielki dom a centralne się często piec coś ostatnio psuje...Chociaż i tak częściej śpię w krótkich spodenkach ;x

Konto usunięte
Konto usunięte: W leginsach spisz nie za gorąco pod kołdrą ?

to nie są legginsy!d83dde20

Nie mam Gradek koszulek nocnych ani żadnych halek :< po co mi tak seksowny strój jak nie mam chłopa ;x
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: No niby inny kolor ale zobacz oni tak zrobili booo zobacz że dali taką obramówkę na dekolcie w panterkę do tej myszy.

no fakt, nie zwróciłam uwagi na taki szczegół.
ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015

A dzisiaj sobie kupiłam bluzkę <3 , z przekazem często kupuję ostatnio, niby zwykła i czarna jak większość mojej szafy ale i tak zawsze to lepszy humor.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.