styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
dynamina
dynamina
  17 Febrero 2015
ZUI
ZUI: pierwsze co to myślałam, że ktoś zrobił Ci przeróbkę z tą miną i zębami ;O nie rób aż takiego uśmiechu bo wyglądasz jakby trochę czubkowato ;x Zdecydowanie wolę Cię w wersji bez pokazywania zębów ;c

BEATKA?!

Jak już się uśmiechać, to szeroko xD Zazwyczaj tak to robię bo nie panuję nad tym, jak szeroko się uśmiecham kiedy się uśmiecham, więc takie zdjęcie wam pokazałam. Też wolę siebie w wersji chłodnej samicy alfa. Ech, po co dbać o zęby, po co je myć, skoro z uśmiechem niektórzy tak durno wyglądają :/
Mogę pocieszać się tym, że zmarszczki mimiczne mi się nie zrobią.
ZUI
ZUI
  17 Febrero 2015

Tak,ja.No w sumie racja nie ma co też popadać w paranoję i robić z siebie oziębłą bez emocji rybę :d W sumie nie masz złych zębów bo są równe, białe i nie można im nic zarzucić.Chociaż strasznie dziwne to zdjęcie :d Może dlatego że takie wymuszone i stąd ten efekt :|

dynamina
dynamina
  17 Febrero 2015
ZUI
ZUI: Może dlatego że takie wymuszone i stąd ten efekt :|

Uśmiechałam się myśląc o Darku d83dde0d
dynamina
dynamina
  17 Febrero 2015

marcin napisał, że nie chciałby, żebym się tak uśmiechała do lodzika i że wyglądam jak annabelle xd

wkleiłam treść pw, ale esq usunęła.

ZUI
ZUI
  17 Febrero 2015
"Marta luksusów warta" - taki oto bukiet dostała Marta od Marcina na Walentynki, dołączył do tego płytę z tą oto piesną https://www.youtube.com/watch?v=brPTfgAcVDI :d a wy dostaliście coś drodzy forumowicze, bądź sami zrobiliście komuś niespodziankę ??
dynamina
dynamina
  17 Febrero 2015
ZUI
ZUI: aki oto bukiet dostała Marta od Marcina na Walentynki,

ale ładna kiecka d83dde0d
szukam podobnej (tylko czarnej albo czerwonej), ale znajduję tylko w sklepach w necie, a ja potrzebuję sprawdzić, bo musi idealnie leżeć :/
dynamina
dynamina
  17 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja potrzebuję sprawdzić,

w sensie przymierzyć, zobaczyć na żywo.

ZUI
ZUI: a wy dostaliście coś drodzy forumowicze, bądź sami zrobiliście komuś niespodziankę ??

Marcinowi i Darkowi d83dde0d
ZUI
ZUI
  17 Febrero 2015

no mi w sumie też się podoba taki kolor :d czarną już mam ^^ u mnie na małej mieścinie były to i u Ciebie w wielkim mieście muszą być...

ZUI
ZUI
  17 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Marcinowi i Darkowi

wysłałaś im filmik jak robisz sobie palcówkę?;O
dynamina
dynamina
  17 Febrero 2015
ZUI
ZUI: no mi w sumie też się podoba taki kolor :d czarną już mam ^^ u mnie na małej mieścinie były to i u Ciebie w wielkim mieście muszą być...

No może i gdzieś są, ale rzadko chodzę po sklepach, szukałam w tally weijl, tam często mają podobne wzory ciuchów (w sensie falbanki i kroje), ale nic w ten deseń nie było ani teraz na zimę ani zeszłego lata. Może teraz coś ładnego na letnią kolekcję wymyślą.
ZUI
ZUI: wysłałaś im filmik jak robisz sobie palcówkę?;O

Ty chora...!
ZUI
wpis jest ukryty
dynamina
dynamina
  17 Febrero 2015

haha, lepiej usuń to :D

ZUI
ZUI
  17 Febrero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: haha, lepiej usuń to

a co myślisz, że wywołam tym wojnę polsko-ruską? :( oooo usnięto ehś :< taki brutal z Marcina oceniając po tym ostatnim filmiku, że pasuje mu ten wizerunek...
dynamina
dynamina
  17 Febrero 2015
ZUI
ZUI: a co myślisz, że wywołam tym wojnę polsko-ruską? :( oooo usnięto ehś

No mówiłam, że usuną xD
ja akurat żartowałam z tym usunięciem, ale marcin mógłby się wkurzyć xD
Chociaż w sumie marcin to marcin, dużo trzeba, żeby go wyprowadzić z równowagi..
ZUI
ZUI: taki brutal z Marcina oceniając po tym ostatnim filmiku, że pasuje mu ten wizerunek...

widziałaś ten filmik?
ZUI
ZUI
  17 Febrero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
fajny outfit??
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.