styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
GRADEK83
GRADEK83
  24 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty i te Twoje mity i legendy na temat kobiet...

Porządna kobieta nosi szykowne odzianie nawet do spania XD

ZUI
ZUI: po co mi tak seksowny strój jak nie mam chłopa ;x

Nie no moja siostra spała w majtach i takim dłuższym podkoszulku za dupę. W leginsach nie spała
GRADEK83
GRADEK83
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: A dzisiaj sobie kupiłam bluzkę <3 , z przekazem często kupuję ostatnio, niby zwykła i czarna jak większość mojej szafy ale i tak zawsze to lepszy humor.

Pochwal się :P
ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015

nie chce mi się ;x

ZUI
wpis jest ukryty
ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970

" Stworzył więc Bóg człowieka na swój obraz, na obraz Boży go stworzył: stworzył mężczyznę i niewiastę" /Rdz 1;26-27/.

Tak dla przypomnienia, gdyby godziło to w czyjeś uczucia religijne xD I niech ręka Boża broni usuwać to komukolwiek!d83dde20

GRADEK83
GRADEK83
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: Tak dla przypomnienia, gdyby godziło to w czyjeś uczucia religijne xD I niech ręka Boża broni usuwać to komukolwiek

Jak by Marta była boziom to bym musiał wiarę zmienić XD
ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015

rozśmieszyłeś mnie :D

dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: A dzisiaj sobie kupiłam bluzkę <3 , z przekazem często kupuję ostatnio, niby zwykła i czarna jak większość mojej szafy ale i tak zawsze to lepszy humor.

Pokaż.

Hahah, widzę, że niewiele Ci potrzeba do szczęścia. Mi ostatnio nawet czekolada nie daje szczęścia (znudziła mi się), a co dopiero jakieś szmatki. Trochę ubolewam, że w Tally Weijl nie ma nic ciekawego w wiosennej kolekcji, same bezkształtne bluzy dla gimbów z kapturem z durnymi napisami albo z motywem cola-coli.
Czemu tak bardzo lubisz czarny kolor?
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Porządna kobieta nosi szykowne odzianie nawet do spania XD

Ja nie przywiązuję do tego wagi. Ubranie do spania ma być wygodne. Poza tym co Ty wiesz o kobietach, gradek?
ZUI
ZUI: " Stworzył więc Bóg człowieka na swój obraz, na obraz Boży go stworzył: stworzył mężczyznę i niewiastę" /Rdz 1;26-27/.Tak dla przypomnienia, gdyby godziło to w czyjeś uczucia religijne xD I niech ręka Boża broni usuwać to komukolwiek!

Hahaha, a jednak usunęli, +1 dla moderacji xD
Pokaż na pw co tam było.
GRADEK83
GRADEK83
  24 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym co Ty wiesz o kobietach, gradek?

Czasem się zastanawiam czy a dobra nie ważne d83dde37
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Czasem się zastanawiam czy a dobra nie ważne

Co nieważne? Mogłeś nie zaczynać jak nie masz zamiaru dokończyć.
ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Trochę ubolewam, że w Tally Weijl nie ma nic ciekawego w wiosennej kolekcji, same bezkształtne bluzy dla gimbów z kapturem z durnymi napisami albo z motywem cola-coli.

Ja tam lubię z kapturami bluzy i bluzki rozpinane ale wzór i kolor musi mi odpowiadać...I z napisami też lubię...Wolę wyglądać jak gimb czy licealistka a nie jakieś babcine , moherowe sweterki...Ta jest zwykłą czarną szmatką z białym napisem w sumie nic specjalnego ale mi się podoba...Owy napis był do mnie bardzo trafny więc stwierdziłam, że ją kupię bo nie mam dużo bluzek a jeszcze nie ma lata i może być problem.W sumie to chyba powinno być believe in yourself. To your selfie jakoś mi trochę nie pasuje...no ale mniejsza.
A jednak zapostuje a co mi tam:

ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015

Chociaż właśnie nic lepszego nie widziałam...Bardzo zawsze mi się podobały bluzki na jedno ramię, albo bluzki i koszulki z wyciętymi plecami i np. przeplatanka tam (kiedyś miałam taką koszulkę ale teraz już nadaje się na szmatę do podłogi bo ma z 6 lat) czy jakieś wycięcie i kokardki na plecach typu

plecionkę mniej więcej właśnie tak na całe plecy ale moja przypominała bardziej warkocz...taki jakby nie było aż tyle tego wycięcia.

ZUI
ZUI
  24 Febrero 2015
d83dde0f zdublowało mi a grrrr
dynamina
dynamina
  24 Febrero 2015
ZUI
ZUI: Ja tam lubię z kapturami bluzy i bluzki rozpinane ale wzór i kolor musi mi odpowiadać..

Ja kiedyś lubiłam. Teraz często noszę szpilki więc nie pasują takie rzeczy do moich butów. A w adidasach nie będę chodzić czy w trampkach, bo z moim wzrostem wyglądałabym jak gimbus.
ZUI
ZUI: .I z napisami też lubię.

Mi większość napisy nie przeszkadzją, gorzej jak są durne.
ZUI
ZUI: Ta jest zwykłą czarną szmatką z białym napisem w sumie nic specjalnego ale mi się podoba...

Dla mnie za szeroka d83dde01
Poza tym dziwny napis
ZUI
ZUI: W sumie to chyba powinno być believe in yourself. To your selfie jakoś mi trochę nie pasuje..

To pewnie był celowy "zabieg", czasem umieszczają jeszcze bardziej abstrakcyjne napisy na bluzkach. Moja siostra nosiła kiedyś bluzkę z wielkim napisem TRASH.
ZUI
ZUI: Bardzo zawsze mi się podobały bluzki na jedno ramię,

Dla mnie największy kicz, tak samo jak bluzki bez żadnych ramiączek.. chociaż z jednym ramiączkiem chyba gorsze.
ZUI
ZUI: kokardki na plecach typu

Ta pierwsza mi się podoba d83dde0d
Chodzi oczywko o te kokardki na plecach, idealnie jakby była trochę węższa, bo nie lubię ciuchów które bardzo odstają.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.