Co myślicie o dziewczynach które są szczupłe maja szerokie biodra i dobrze zaznaczona talie.
Podobają wam się takie czy wolicie kogoś o zgrabniejszym tyłeczku nie odznaczającym się.
Co jest dla was bardziej sexy?
lista tematów
Sexy ;)) strona 14 z 23
Prinz: no najwidoczniej :D jeszcze wozi sie z inna, nos jak diabeł chója, blondynka przefarbowana na czerń, a jakże. i na wszystkich z byka patrzą aaa i jeszcze jedna jest, Donatka, zezowata. tez mysli ze jest piekna
Wolę sobie ich nie wyobrażać

U mnie podobnych kilka się kręci i ten styl 'jestem królową świata, inni mi do pięt nie dorastają'. Nic, tylko glanem po ryjach przejechać.
to ja już wolę róż, niż świecenie się jak choinka na Boże narodzenie.
Nie dziwię Ci się.
Konto usunięte: mialam znajoma, co wlasnie byla mega spasiona i poprzez bieganie codziennie jakos o 6tej rano schudla do bycia bardzo szczupla
ile ona biegala, przez ile i jakas dietke stosowala?
a tu wlasnie na swieta nie bylo, pare dni przed mialem z 30 cm i z domu wyjsc nie moglem

Bez chamstwa nie ma zabawy...
Pamiętam taką historie.
Jeden koleś się urżnął (kolesie jacyś go wynoszą) i ta jedna z tych dziewczyn (dyskotekowych) krzyczy 'że ona się nim zajmie'. Wzięła go do domu .. koleś sie obudził rano.. Jak zobaczył dziewczynę to sie modlił czy 'do czegoś doszło jak był pijany'
zaraz je wrzuce, czekac ;D
Szczurzyca: U mnie podobnych kilka się kręci i ten styl 'jestem królową świata, inni mi do pięt nie dorastają'. Nic, tylko glanem po ryjach przejechać.
zeby jeszcze mialy powody by tak sadzic, co?
nie widzialas jej kiedys. rozowe rurki, kurtka, buty czarne ;D
Bez chamstwa nie ma zabawy...
Szczurzyca: Ta, im więcej dup zaliczą, tym są lepsi
Tylko, że onich nikt nie powie, że się 'kur.ią', 'szmacą', czy 'puszczają'.
To takie nie sprawiedliwe :/ Nie mam na mysli, ze lepiej jakby laski sie puszczaly i by bylo ok, raczej jakby kolesie tez musieli sie hamowac ;]
Konto usunięte: Faceci w większości przypadków wykorzystują takie dziewczyny.
Bez obrazy dla ochroniarzy ale .. Ci to nawet czasami korzystaja jak dziewczyna chce wejść..
Konto usunięte: koleś sie obudził rano.. Jak zobaczył dziewczynę to sie modlił czy 'do czegoś doszło jak był pijany'
O tym mowie, koles tylko myslal czy do czegos doszlo, dziewczyna by sie zamartwiala czy zostala zgwalcona itp. :/ to jest chore.
Jeśli 'królowa świata' jest spaloną na solarze, farbowaną na zdechłego skunxa, ubraną jak tania dzi.ka na A4 głupią zołzą, to mają powody :D
Kiepsko dobrane kolory -.-'
Z różem trzeba uważać, żeby nie wyglądać jak żywa wersja lalki barbie. Mogła chociaż różowej kurtki nie zakładać