Co myślicie o dziewczynach które są szczupłe maja szerokie biodra i dobrze zaznaczona talie.
Podobają wam się takie czy wolicie kogoś o zgrabniejszym tyłeczku nie odznaczającym się.
Co jest dla was bardziej sexy?
lista tematów
Sexy ;)) strona 18 z 23
Konto usunięte: ja nie napisałem że jest to coś strasznego tylko że nie umiałbym zaakceptować takiego tyłka u swojej partnerki...
oO Blondas, nie napiszesz mi, że np. będąc z kobietą powiedzmy 6 lat, nagle byś ją zostawił, bo zmienił jej się tyłek a Ty nie potrafisz tego zaakceptować

Konto usunięte: Co myślicie o dziewczynach które są szczupłe maja szerokie biodra i dobrze zaznaczona talie.
fajnie wyglądają szczupłe dziewczyny z konkretnym zawieszeniem, np.

Konto usunięte: Co myślicie o dziewczynach które są szczupłe maja szerokie biodra i dobrze zaznaczona talie.
Podobają wam się takie czy wolicie kogoś o zgrabniejszym tyłeczku nie odznaczającym się.
Co jest dla was bardziej sexy?
Dla mnie kobieta musi mieć ładną, zgrabną, odznaczającą się pupę, zgrabną szczupłą talię i średniej wielkości biust, tak ok. 75B jest idealnie. Tak samo mężczyzna musi mieć ładny tyłek, abym miała za co złapać.
Z mojego tyłka jestem zadowolona, ale co mi przeszkadza to moje obleśne oponki na brzuchu i za mały biust.
ja wolałabym mieć zgrabny mały tyłeczek;p
ogólnie jestem bardzo nieproporcjonalna, ale narzekać nie będę :)
Konto usunięte: dla mnie najbardziej seksy to szerokie biodra, duży odstający tyłek i żeby jakies tam wcięcie w talii było, im większe tym lepiej
Jasmina: Podobają mi się szersze biodra, ale bez przesady. Tyłek musi być wystający, a nie płaskodupie.
Widzę, że jednak ta sylwetka wygrała debatę :D
Gothiclady: oO Blondas, nie napiszesz mi, że np. będąc z kobietą powiedzmy 6 lat, nagle byś ją zostawił, bo zmienił jej się tyłek a Ty nie potrafisz tego zaakceptować
nie powiedziałem tego... i jasne jest to że bym tego nie zrobił... jak napisałem wcześniej kiedyś każdy z nas będzie taki miał... pełem cellulitu i zmarszczek... :fuj:
ale te laski co dałaś nie wyglądają źle są sexyyy

chyba złą fotkę dałem mówiąc o grubym brzydkim tyłku :P
seriooooo

Nie podobają mi się szerokie biodra...
Konto usunięte: Podobają wam się takie czy wolicie kogoś o zgrabniejszym tyłeczku nie odznaczającym się.
Nie chciałabym mieć dużego tyłka i nie podobają mi się takie, ale co kto lubi.

kształt ma idealny, ale rozmiar za duży... moim zdaniem.
a co do figury:

takie mi się podobają.