Co myślicie o dziewczynach które są szczupłe maja szerokie biodra i dobrze zaznaczona talie.
Podobają wam się takie czy wolicie kogoś o zgrabniejszym tyłeczku nie odznaczającym się.
Co jest dla was bardziej sexy?
lista tematów
Sexy ;)) strona 19 z 23
wóhahaha wiecie co? załóżmy temat o męskich tyłkach, zobaczmy kto jakie woli i sprawdźmy ile panów wypowie się w tej kwestii
ten pierwszy tyłeczek jest sexi... mówi się że jak kobieta ma "wąwóz" czyli czparke przy szparce.. to znaczy że jest ok

Gothiclady: wóhahaha wiecie co? załóżmy temat o męskich tyłkach, zobaczmy kto jakie woli i sprawdźmy ile panów wypowie się w tej kwestii
tiaaaa.... wtedy zobaczymy kto lubi męskie tyłeczki....
ja wolę zdecydowanie damskie :P
Konto usunięte: http://forum.szafa.pl/upload/foto_cache/47c/18b/f91/f18/8d4/613/b21/985/5b0/978/0e_500x640.jpg
idealny

Konto usunięte: Co myślicie o dziewczynach które są szczupłe maja szerokie biodra i dobrze zaznaczona talie.
Podobają wam się takie czy wolicie kogoś o zgrabniejszym tyłeczku nie odznaczającym się.
Co jest dla was bardziej sexy?
Jeżeli nie wygląda to zbyt groteskowo - jest ok.
Tyłek Kim jest trochę duży

...aczkolwiek wolałbym już jej pupę, aniżeli jakieś kościste płaskodupie. Chłopięce kształty mi się nie widzą, zdecydowanie wolę kobiece krągłości

jeśli miałem wybierać z trzech fotek to wybrałem moim zdaniem najbardziej sexi.. .:P
Konto usunięte: a jak nie to co wtedy? pytam tak z ciekawości bo nigdy tego "powiedzonka" nie słyszałam..
ja słyszałem i powiem szczerze że chwilę mi zajęło zanim zajarzyłem o co chodzi...
gdy już zajarzyłem pomyślałem że coś w tym musi być...
sztuczny ??
to chyba to o czym dziewczyny wcześniej mówiły że są laski które specjalnie powiekszają dupę...
piersi rozumiem... ale dupę..