Co myślicie o dziewczynach które są szczupłe maja szerokie biodra i dobrze zaznaczona talie.
Podobają wam się takie czy wolicie kogoś o zgrabniejszym tyłeczku nie odznaczającym się.
Co jest dla was bardziej sexy?
lista tematów
Sexy ;)) strona 21 z 23
Konto usunięte: Co myślicie o dziewczynach które są szczupłe maja szerokie biodra i dobrze zaznaczona talie.
ja do nich naleze, mam plaski brzuch, duze wciecie w talii, szerokie biodra i okragly tylek

co mysle o takich kobietach? myze, ze sa poprawnie biologicznie rozwiniete

dla mnie pociag seksualny do kobiet chudych o plaskich dupach i bez cyckow ociera sie lekko o pedofilie. Pedofilia nie jest tylko pociag seksualny do okreslonych jasno wiekiem dzieci, pedofilia to rowniez pociag seksualny do osob nieywyksztalconychplciowo / niedojrzalych fizycznie. A chude bezksztaltne kobiety prawidlowo wyksztalcone nie sa

Kazda kobieta ma atrakcyjna figure, jesli ja ma

Jak jej nie ma to niczym nie rozni sie od 10-letniej dziewczynki czy chlopca.
to, ze ktos ma wypukla dupe nie wyklucza tego, ze ta dupa jest niezgrabna

kazda zgrabna pupa jest ladna, czy mala, czy duza, byleby jedrna i ksztaltna. nie moze byc plaska, obwiska, za mala czy za duzo. wszystko w proporcjach :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: dla mnie pociag seksualny do kobiet chudych o plaskich dupach i bez cyckow ociera sie lekko o pedofilie. Pedofilia nie jest tylko pociag seksualny do okreslonych jasno wiekiem dzieci, pedofilia to rowniez pociag seksualny do osob nieywyksztalconychplciowo / niedojrzalych fizycznie. A chude bezksztaltne kobiety prawidlowo wyksztalcone nie sa Nawet waginy z wygladu przypominaja te, ktore maja male dziewczynki a nie dorosle kobiety.
hmmm ... może coś w tym jest , jednak dziewczyna musi mieć tyłek żeby było po czym klepać i cycuszki żeby było za co złapać jak się straci równowagę idąc np. oblodzonym chodnikiem :D
Konto usunięte: Co myślicie o dziewczynach które są szczupłe maja szerokie biodra i dobrze zaznaczona talie.

zastanawiam sie czy zgodzi sie wyskoczyc na kawe

Konto usunięte: Podobają wam się takie czy wolicie kogoś o zgrabniejszym tyłeczku nie odznaczającym się.
pojecie zgrabnosci u kazdego jest inne, mi zdecydowanie bardziej odpowiada typ podany w pierwszym Twoim zdaniu

to juz chyba odpowiedzialem
jesli chodzi o sexy to zdecydowanie to pierwsze, tylko z biegiem to co mniejsze moze zrobic sie takie w sam raz:)
a idealna dla mnie to zdecydowanie taka
pewnie zreszta wiekszosci dobrze znana

wie po prostu jak sie ustawic zeby efekt byl wiekszy:)
w takim wypadku charakter mozna pominac

ale jesli chodzi o nia to przynajmniej wiadomo ze tu photoshop duzej roli nie odgrywal, bo amatorskie wszystkie zdjecia i filmy sa:)
choc widze ze od 2007 chyba nic nie wydala wiec mogla sie troche zmienic

może, nie wiem...
Konto usunięte: ale jesli chodzi o nia to przynajmniej wiadomo ze tu photoshop duzej roli nie odgrywal, bo amatorskie wszystkie zdjecia i filmy sa:)
choc widze ze od 2007 chyba nic nie wydala wiec mogla sie troche zmienic
No właśnie widać, że amatorskie, efekt photoshopu raczej to nie jest, bo te zdjęcia robione aparatem z komórki chyba :)