Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1955 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Jejku

Mam 164/165 cm wzrostu, więc nieciekawie ;p
No i dobrze jest ;) Szczęścia życzę i oby tak dalej ;)
ja mam 163cm ;P i też nie narzekam bo mogę sobie chodzić w jakich butach chcę a wiem, że spora część dziewczyn które mają powyżej 170 nie bardzo chcą dodawać sobie jeszcze dodatkowych centymetrów.
Czasami mam problem tylko by kupić spodnie, bo z reguły są za długie.
@Madzia, wakacje pełne niespodzianek ^^
Styczka, Prinzo i Paulinessa wiedzą o co chodzi, wiec mogą Ci na PW napisać.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Mirra, no właśnie nie jest pusto :D
Nowe posty sie pojawiają, pusto było z tydzień temu???
Ja Muszę coś robić, żeby w parku nie zasnąć. W nocy spałam tylko 4h i normalnie padam na cycki
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Styka, a co sie siostrze stało?
Mam podobnie

Pierwszy dzień okresu. Mówiła, że brzuch ją boli, ja, że dam jej tabletkę dopóki do domu nie dojedziemy, a ta nie chciała wziąć. Nagle patrzę, a ona blada jak ściana i mówi, że będzie wymiotować. To wzięłam ją pod rękę, zaprowadziłam w cień i powiedziałam, że zaraz będę i że dzwonię do niej teraz i ciągle mamy rozmawiać, a ja lece po auto. Tak szybko, to jeszcze nie biegłam