agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
styka51
styka51
  5 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak Ci "pójdzie w cycki" to nie dostaniesz cyckowspomagacza do siebie

Mi raczej w cycki nie pójdzie... prędzej w tyłek, choć może :woot:

massacre
massacre: spiedolilam sprawe, nie sadze by sie odezwali, bo nawet nie powiedzieli, ze sie odezwa wiec jestem w rozpaczy mysle o jakies pracy charytatywnej ...

Aż tak źle było?

A co z poprzednią pracą?

Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Dziś kupiłam sobie:

promocja w rossmannie była i podobno fajnie.
Wiecie coś więcej na ten temat?

No i wychwalana odżywka ^^
sylwik
sylwik
  5 Septiembre 2011
styka51
styka51: No i wychwalana odżywka ^^

nie zdziw sie jak na poczatku uzywania beda sie lamac jak szalone, moje tak na niej mialy:rotfl:
pozniej robi sie ok.
Martitta
Martitta
  5 Septiembre 2011
styka51
styka51:

Mgiełka ( moim zdaniem ) jest do bani. Ale odżywka do paznokci spoko, naprawdę działa.
Ja dziś sobie kupiłam podkład Astor Mattitude HD. Podobno jest fajny. Przetestuję to ocenię :)
pijana
pijana
  5 Septiembre 2011

Kupilam sobie 2 tusze YSL Volume Effet Faux Cils (mam nadzieje, ze nie przekrecilam nazwy), sa boskie !!! Kupie sobie jeszcze jakies perfumy moze na lotnisku i koniec, same podroby w tej Turcji, tragedia :-/

styka51
styka51
  5 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie zdziw sie jak na poczatku uzywania beda sie lamac jak szalone, moje tak na niej mialy pozniej robi sie ok.

U mnie nie ma co się łamać, są obcięte na maksa, to są jak papier i rozdwajają się :and:
Liczę na cuda, serio..

Martitta
Martitta: Mgiełka ( moim zdaniem ) jest do bani. Ale odżywka do paznokci spoko, naprawdę działa.

Opinie średnie miała ta mgiełka, a za 5 zł, to można zaryzykować ;p
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  5 Septiembre 2011
http://lh3.googleusercontent.com/public/n72kdFax4-w09I3dhRflnSgEHVUEEh8 kVYojIB849W_a_ZRMjMLYotKiDnualwHiZOa13Oe9DqqHwni3gFiMpU6DmkbdgMNOvC_T3mpoK0y0MrjhWrcsoQy89ALT51m6r28lJ hrepOEFut4KZ8usvdIRozdPJCnb7woSwKoQDAA

usuncie spacje

4 €

czy w Polsce jest ta wersja dostepna? widzialem tylko dla facetow ale ta lepsza jest.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

ImaDrug
ImaDrug
  5 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakby to nie było,jakbym sobie lakieru do paznokci nie kupiła?:D Zdj nie moje ale mam ten lakier.

on jest genialny! nie dość że z tej firmy uwielbiam lakiery to mam ten i jest chyba najlezy.Zero odprysków,kolor świeży juz w sumie pół buteleczki mam ;|
sylwik
sylwik
  5 Septiembre 2011
styka51
styka51: U mnie nie ma co się łamać, są obcięte na maksa, to są jak papier i rozdwajają się Liczę na cuda, serio..

ja nia maluje codziennie (warstwa na warstwe, co pare dni zmycie:P) od jakis 3 tygodni:woot: i efekty teraz sa rzeczywiscie widoczne, zdziwilo mnie ze chyba lepsze niz po zlotej sally hanssen. warstwa odzywki jest na tyle twarda, ze sie nie rozdwajaja, sama mialam z tym problem.
ale lamac, coz, okaze sie w miescie, bo na wsi sie zlamia zeby niewiadomokurffaco nakladac.
powinna pomoc:)
ImaDrug
ImaDrug
  5 Septiembre 2011
Martitta
Martitta: Mgiełka ( moim zdaniem ) jest do bani

potwierdzam,leży u Mne w łazience;/
styka51
styka51
  5 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nia maluje codziennie (warstwa na warstwe, co pare dni zmycie:P) od jakis 3 tygodni i efekty teraz sa rzeczywiscie widoczne, zdziwilo mnie ze chyba lepsze niz po zlotej sally hanssen. warstwa odzywki jest na tyle twarda, ze sie nie rozdwajaja, sama mialam z tym problem. ale lamac, coz, okaze sie w miescie, bo na wsi sie zlamia zeby niewiadomokurffaco nakladac. powinna pomoc:)

Ja tam sally hanssen nie miałam. Miałam kiedyś z joko, ale wycofali.
Zobaczymy co z tego wyjdzie, na wizażu niby same dobre komentarze ma.
styka51
styka51
  5 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: potwierdzam,leży u Mne w łazience;/

A w dupę z tym... Może szkód nie narobi ;p
ImaDrug
ImaDrug
  5 Septiembre 2011
styka51
styka51: Może szkód nie narobi ;p

no raej powinna ;D
ImaDrug
ImaDrug
  5 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: raej

raczej znaczy się :)
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  5 Septiembre 2011
styka51
styka51: promocja w rossmannie była i podobno fajnie. Wiecie coś więcej na ten temat?

To samo mi ciotka kupiła i o to samo miałam zapytac. Po 5 stosowaniach mam miększe włosy :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  5 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: feuliette

siostra ma taki sam, w rzeczywistości jeszcze bardziej razi :D sklep chiński? :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...