agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Septiembre 2011
Prinz
Prinz: Deutschland Deutschland über alles!

no Niemcy maja mega dobre zarcie ^^

dobra, jeszcze piedolnelam zamowienie z Bootsa przy okazji i zaraz naprawde ide :rotfl:

kupilam Revlon podklad - w ciemno odcien :ninja: bo tak tutaj wszyscy zachwalaja, a Marta bardzo dobrze w nim wygladala... tylko ze wybralam dla suchej skory :D
korektor z maybelline superstay - sprawdzony uzywam od zawsze
dwa blyszczyki tez z superstay - tez od zawsze zadowolona a 2 bo promocja buy 2, third one free :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  4 Septiembre 2011
massacre
massacre: no Niemcy maja mega dobre zarcie ^^

widze po dzinsach ze przytylem :ninja: ze slimow sie zrobily skinny :lol:
po przyjezdzie do polszy, silownia, bede muscle queer :lol:

massacre
massacre: kupilam Revlon podklad - w ciemno odcien bo tak tutaj wszyscy zachwalaja, a Marta bardzo dobrze w nim wygladala... tylko ze wybralam dla suchej skory :D

ladnie wygladala, naturalnie.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

agoosiaaa
agoosiaaa
  4 Septiembre 2011
massacre
massacre: pay and go jest drogie ja mam kontrakt na sim only - znaczy sie mam wlasny telefon i dostaje kontrakt tylko z karta sim - jest taniej niz pay and go i niz kontrakt z telefonem - wiadomo wtedy placisz dodatkowo jeszcze za telefon - nikt ci nigdy nie da telefonu za darmo ;)

byc moze, ja wiem ze moi rodzice np za dyche miesiecznie dostaja 500 darmowych minut na pay and go, ja bylam na jakos 300 darmowych smsach i placilam do tego piataka za 10 numerow z o2, na ktore mialam do wykorzystania 1000 minut/smsow.

massacre
massacre: ja wole wywalic od reki 500 funtow niz pozniej jeszcze im odsetki dodawac - przeliczylam nowy iPhone z Appla wychodzi taniej o jakies £200 niz jak bierzesz ten sam model na abonament na okres 18 miesiecy - bo to jest minimum przy iPhonie. to tak jak kupowanie na raty - nie ma interest free :)

zalezy jakie telefon bierzesz :)

massacre
massacre: a to tak, shit jest - tak slyszalam. O2 probuje mi wcisnac za kazdym razem Internet z O2. Mam z Virgin i jest najlepszy na swiecie. Z kolei Virgin probuje mi wcisnac telefony komorkowe w promocji, ale Virgin ma biede w telefonach, jakies biedne Blackberry i to nie te najnowsze - bieda - dlatego mam uslugi z roznych firm. Jak mieslismy orange to tez mielismy neta z orange za darmo - powiem Ci ze spoko byl, nie narzekalismy

no ja mam teraz internet z bt i tez nie narzekam :)

massacre
massacre: ja bylam w bs w czwartek i juz mam voucher na pazdziernik a na wrzesien tego 10% nie wykorzystalam bo maja 30% off na wszystko wiec wychodzi jeszcze taniej dla tych co maja karte, a karte juz zakupilam, tak jak ostatnio polecilas :D no i zamowienie poszlo, przyjdzie we wtorek oczywiscie nie tylko rekawice - nie bylabym soba, gdybym nie wziela jeszcze paru innych rzeczy dobra, zakupy zrobione - ide sprzatac

:mrgreen: ja ostatnio zakupilam nastepna karte jak bylam - bardziej sie oplaca, bo tak to bym musiala czekac ze stara do lutego czy jakos tak - a podbilam juz wszystkie pieczatki, weic nie ma darmowych prezentow - wiec wzielam nowa, zeby je miec od nowa :rotfl:
Prinz
Prinz
  4 Septiembre 2011

dostalem newsa, ze Agoosia jest skryta galerianka

agoosiaaa
agoosiaaa
  4 Septiembre 2011
Prinz
Prinz: dostalem newsa, ze Agoosia jest skryta galerianka

:rotfl: x 5.

a do galerii jezdze specjalnie do manchesteru :rotfl:
Prinz
Prinz
  4 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a do galerii jezdze specjalnie do manchesteru

sie zarabia, sie ma, co nie? :rotfl:

massacre
massacre
  4 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zalezy jakie telefon bierzesz :)

no chyba nie wierzysz ze jakikolwiek telefon daja ZA DARMO :rotfl:
Prinz
Prinz: dostalem newsa, ze Agoosia jest skryta galerianka

nie za stara na galerianke? jak juz to jakas emerytowana galerianka :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  4 Septiembre 2011

kupila mojemu bluze SuperDry w littlewoods za £92 - przyjdzie w srode :ziober2:

mirra20
mirra20
  4 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

20 wsuwek i dwie gumki:mrgreen:
massacre
massacre
  4 Septiembre 2011

kupilam na amazonie te nablyszczacze ktore agoosia tak zachwala :Ziober2:

Prinz
Prinz
  4 Septiembre 2011
massacre
massacre: nie za stara na galerianke? jak juz to jakas emerytowana galerianka

podobno dobra kasa jest.

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  4 Septiembre 2011
massacre
massacre: kupila mojemu bluze SuperDry w littlewoods za £92 - przyjdzie w srode

warta ta szmatka takiej kasy?
Transcendencja
Transcendencja
  4 Septiembre 2011
Prinz
Prinz: Deutschland Deutschland über alles!

A propo koerwa koszulkę sobie zamówiłem .
Od 91' r niedostępna ale jak to się mówi pieniądze są Bogiem :zakochany:
mirra20
mirra20
  4 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A propo koerwa koszulkę sobie zamówiłem . Od 91' r niedostępna ale jak to się mówi pieniądze są Bogiem

jesteś bogiem
agoosiaaa
agoosiaaa
  4 Septiembre 2011
massacre
massacre: no chyba nie wierzysz ze jakikolwiek telefon daja ZA DARMO

oczywiscie, ze nie, ale jak wydaje miesiecznie na telefon 20 funtow (srednio, wiadomo, sa miesiace, kiedy wydaje 10, a sa miesiece kiedy wydaje 50siat bo np jestem w pl) - to kiedy biore kontrakt za 25 funa na 2 lata to mi wychodzi telefon za dodatkowe powiedzmy gora dwie stowy - a jakbym kupywala to kosztowaloby mnie to 5 stow - po prostu bardziej mi sie oplaca.

massacre
massacre: nie za stara na galerianke? jak juz to jakas emerytowana galerianka

:rotfl:gorace 16stki sprawiaja, ze interes nie idzie tak dobrze, jak keidys :and:

Prinz
Prinz: sie zarabia, sie ma, co nie?

no ba :rotfl: