massacre: pay and go jest drogie
ja mam kontrakt na sim only - znaczy sie mam wlasny telefon i dostaje kontrakt tylko z karta sim - jest taniej niz pay and go i niz kontrakt z telefonem - wiadomo wtedy placisz dodatkowo jeszcze za telefon - nikt ci nigdy nie da telefonu za darmo ;)
byc moze, ja wiem ze moi rodzice np za dyche miesiecznie dostaja 500 darmowych minut na pay and go, ja bylam na jakos 300 darmowych smsach i placilam do tego piataka za 10 numerow z o2, na ktore mialam do wykorzystania 1000 minut/smsow.
massacre: ja wole wywalic od reki 500 funtow niz pozniej jeszcze im odsetki dodawac - przeliczylam nowy iPhone z Appla wychodzi taniej o jakies £200 niz jak bierzesz ten sam model na abonament na okres 18 miesiecy - bo to jest minimum przy iPhonie. to tak jak kupowanie na raty - nie ma interest free :)
zalezy jakie telefon bierzesz :)
massacre: a to tak, shit jest - tak slyszalam. O2 probuje mi wcisnac za kazdym razem Internet z O2. Mam z Virgin i jest najlepszy na swiecie. Z kolei Virgin probuje mi wcisnac telefony komorkowe w promocji, ale Virgin ma biede w telefonach, jakies biedne Blackberry i to nie te najnowsze - bieda - dlatego mam uslugi z roznych firm.
Jak mieslismy orange to tez mielismy neta z orange za darmo - powiem Ci ze spoko byl, nie narzekalismy
no ja mam teraz internet z bt i tez nie narzekam :)
massacre: ja bylam w bs w czwartek i juz mam voucher na pazdziernik
a na wrzesien tego 10% nie wykorzystalam bo maja 30% off na wszystko wiec wychodzi jeszcze taniej dla tych co maja karte, a karte juz zakupilam, tak jak ostatnio polecilas :D
no i zamowienie poszlo, przyjdzie we wtorek
oczywiscie nie tylko rekawice - nie bylabym soba, gdybym nie wziela jeszcze paru innych rzeczy
dobra, zakupy zrobione - ide sprzatac

ja ostatnio zakupilam nastepna karte jak bylam - bardziej sie oplaca, bo tak to bym musiala czekac ze stara do lutego czy jakos tak - a podbilam juz wszystkie pieczatki, weic nie ma darmowych prezentow - wiec wzielam nowa, zeby je miec od nowa