agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  30 Enero 2013

T-shirt w terranova, lakier do włosów wellaflex..

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Enero 2013

@Paulinessa
Poważnie Ci sie podobają? Ja juz chyba za stara jestem na takie wzorki ^^

Bo młody był dziś przygnębiony po szkole...

Straszne padło jak na gre w 3D, bez porównania do Simsów na iphonie.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

anasi17
anasi17
  30 Enero 2013

płyte Pokahontaz-rekontakt

Paulinessa
Paulinessa
  30 Enero 2013
massacre
massacre: Poważnie Ci sie podobają? Ja juz chyba za stara jestem na takie wzorki ^^

galaxy!

podobają, bardzo :)
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  30 Enero 2013
massacre
massacre: Leginsy dla siostry

O, córka mi głowę suszy o ten galaxy szit ;D
Earth
Earth
  31 Enero 2013
Kiniowska
Kiniowska: Według mnie, świetny wybór. :) Używam tylko na noc, grubsza warstwa przez 2-3 wieczory i dłonie jak nowe. Chociaż ma konkurenta... krem dla narciarzy z Perfecty. Jedynie zapach mi nie odpowiada, trochę jak perfumy starej babki, ale warto wytrzymać bo działanie błyskawica. Nie wiem, może dlatego że posmarowałam , wpakowałam się w rękawiczki i wyszłam z domu... :P Garnier coś tam daje, ale mniej i dłużej trzeba czekać na efekt. Używam w tej kwestii mleczka do ciała, a od kremu chyba niezbyt się różni. :)
No mi po tej zimie sie ostro wysuszyla skóra, bo bez rękawiczek łaziłam troche, bo posialam i "nie mialam czasu" kupić nowych ;d Ale już widzę efekty, wiec nie żałuję zakupu, mam nadzieję że się utrzyma, bo właśnie garnier wszystko fajnie działało ale tylko przez pierwsze dwa dni, później zero efektu poza takim doraźnym na kilka minut. :/ Ten narciarski brzmi ciekawie. :)
massacre
massacre
  31 Enero 2013

@Moonlight

No te Galaxy sraksy chyba są dla małolatów :)
Cud ze moja siostra je w Anglii znalazła, jeszcze nikogo w nich na ulicy nie widziałam.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 Enero 2013

Bluza dla siostry

marta0859
marta0859
  31 Enero 2013

Patrycja! [earth]
kupiłam dziś ten len z pomarańczą, dobre to nawet :D

Earth
Earth
  31 Enero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Patrycja! [earth] kupiłam dziś ten len z pomarańczą, dobre to nawet :D

A widzisz, ja kupiłam właśnie to jako pierwsze moje siemię lniane i naprawdę się dziwiłam czemu Ci nie smakuje, ale potem właśnie kupiłam takie zwykłe i zrozumiałam. A to jest smaczne. :D
marta0859
marta0859
  31 Enero 2013
Earth
Earth: A widzisz, ja kupiłam właśnie to jako pierwsze moje siemię lniane i naprawdę się dziwiłam czemu Ci nie smakuje, ale potem właśnie kupiłam takie zwykłe i zrozumiałam. A to jest smaczne. :D

bezsmakowe jest bez porównania. :D
NieznosnaWiedzma
NieznosnaWiedzma
  31 Enero 2013

najnowsza płyta Donatana i Sztyka

Paulinessa
Paulinessa
  31 Enero 2013
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
massacre
massacre: No te Galaxy sraksy chyba są dla małolatów :) Cud ze moja siostra je w Anglii znalazła, jeszcze nikogo w nich na ulicy nie widziałam.

fajne sąąąą!
Podobają mi się proste zestawienia z nimi

Earth
Earth
  31 Enero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: bezsmakowe jest bez porównania. :D

To prawda. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: imi

Na pierwszym foto ta modelka wyszła... "ciekawie" :ninja:
pijana
pijana
  31 Enero 2013
massacre
massacre:

Twoja siostra chyba lubi "hity", zarówno legginsy galaxy jak i bluza bejsbolówka (chyba tak się w Polsce na nią mówi) katowały moje oczy zewsząd w internecie :ninja:

A dziś kupiłam żel do mycia twarzy La Roche-Posay Effaclar 200 ml, micel Vichy 400 ml i dezodorant do stóp Scholl, bo był za 10 zł. I przyszły moje Mexxy.