agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: zaraz Ci pokaże

jak ja Cie prosze, zebys pokazywala to nie chcesz :gothiclady:
a jako jedyne tutaj Twoje zakupy mi sie zawsze wszystkie podobaja. FOCH jak z Londynu tam do Ciebie!

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  5 Febrero 2013

P. S. sorry za brudne lustro i kiepską jakość, ale robione na szybko;)

ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  5 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: o taka o

Masz bardzo ładną figurę. Świetnie w niej wyglądasz.
Gdzie kupiłaś tę sukienkę?
mirra20
mirra20
  5 Febrero 2013
massacre
massacre: jak ja Cie prosze, zebys pokazywala to nie chcesz a jako jedyne tutaj Twoje zakupy mi sie zawsze wszystkie podobaja. FOCH jak z Londynu tam do Ciebie!

nie przesadzaj czasami pokazuję, a nie chce mi się we wszystko co kupię ubierać i obfotografować, wiesz ile na to trzeba czasu:P
massacre
massacre
  5 Febrero 2013
Konto usunięte

fajny prosty kroj, jak w Polsce dalej panuje moda na "im-wiecej-udziwnien-i-loczkow-na-glowie-tym-lepiej", to na pewno bedziesz sie pozytywnie wyrozniac.
Gdyby kolor byl bardziej przygaszony, to by i do mojej urody ta sukienka pasowala :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  5 Febrero 2013
massacre
massacre: fajny prosty kroj,

Yhym, jest super.
mirra20
mirra20
  5 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Masz bardzo ładną figurę. Świetnie w niej wyglądasz. Gdzie kupiłaś tę sukienkę?

Dziękuję:)
a kieckę zabrałam znajomej która ma lumpeks, więc trudno mi było się oprzeć zwłaszcza, że nawet jeszcze metkę miała:P

massacre
massacre: mirra20: o taka ofajny prosty kroj, jak w Polsce dalej panuje moda na "im-wiecej-udziwnien-i-loczkow-na-glowie-tym-lepiej", to na pewno bedziesz sie pozytywnie wyrozniac. Gdyby kolor byl bardziej przygaszony, to by i do mojej urody ta sukienka pasowala :D

ostatnimi czasy lubię prostą elegancję, nawet skusiłam się na kieckę w pepitkę, która też czeka na wesele, a jeśli chodzi o wesela itp, nie lubię wyglądać jak choinka w końcu mają mnie podziwiać a nie ozdoby:lol:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  5 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziękuję:) a kieckę zabrałam znajomej która ma lumpeks, więc trudno mi było się oprzeć zwłaszcza, że nawet jeszcze metkę miała:P

No proszę.Było warto i śmiało możesz w niej iść. Zwalisz z nóg facetów :D
Czerwona sukienka zawsze działa :D
Kurczę, a ja chcę coś na styl grecki. Chciałabym się czuć w niej w miarę swobodnie. Wiesz, żeby mi cycek nie wyskoczył, żeby ludzie nie gapili mi się za bardzo na opiętą dupę i tym podobne :D Zaraz coś znajdę w necie.
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  5 Febrero 2013

Właśnie coś takiego, jak ma Angelina.

mirra20
mirra20
  5 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: No proszę.Było warto i śmiało możesz w niej iść. Zwalisz z nóg facetów :D Czerwona sukienka zawsze działa :D

też tak myślę:) chociaż jestem ostrożna co do czerwieni, bo można przesadzić i będę wyglądać jak wulgarna blondyna, czerwień mi zawsze bardziej pasowała do ciemnowłosych a nie blondynek, no ale jedna kiecka w tym kolorze nie zaszkodzi:D
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurczę, a ja chcę coś na styl grecki. Chciałabym się czuć w niej w miarę swobodnie. Wiesz, żeby mi cycek nie wyskoczył, żeby ludzie nie gapili mi się za bardzo na opiętą dupę i tym podobne :D Zaraz coś znajdę w necie.

Ty ze swoją figurą i urodą, to nawet w worku wyglądasz zaj..... (tak tak jestem Twoją fanką;))
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie coś takiego, jak ma Angelina.

no będziesz w takiej wyglądać ekstra, ja bym w tym wyglądała jak w przebraniu a nie ubraniu
styka51
styka51
  5 Febrero 2013

Czemu nie widzę zdjęcia mirry? :and:

mirra20
mirra20
  5 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte:

ja to bym w Cię w takiej widziała z Twoją idealna sylwetką
mirra20
mirra20
  5 Febrero 2013
styka51
styka51: Czemu nie widzę zdjęcia mirry?

nie wiem może odśwież poprzednią stronę:woot:
massacre
massacre
  5 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnimi czasy lubię prostą elegancję

ja zawsze lubilam. jakos ani duzo, ani duze dodatki do mnie nie pasowaly.
Konto usunięte
Konto usunięte: nie coś ta

Jenny Packham, co te gwiazdy hollywoodu tak w angielska mode ostatnio uderzaja :woot:
choc patrzac na ta sukienke, to sie nie dziwie :Zakochany:
Konto usunięte
Konto usunięte: (tak tak jestem Twoją fanką;)

no forumie trzeba ostroznie z tego typu komplementami ;-)
Konto usunięte
Konto usunięte: ja bym w tym wyglądała jak w przebraniu a nie ubraniu

chyba Cie cos w glowe uderzylo, jestes wysoka, szczupla - czego Ci brakuje?

styka51
styka51
  5 Febrero 2013
Konto usunięte

Zayebista jest i Ty też :D jaram się :zakochany: