agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  3 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Aga, bluzka z motylkami jest cudna!

Podbijam. :) Jeszcze pierwsza sukienka... :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: Zel pod prysznic Chocomania z Bodyshopu

:pavarotti:
mmaryja
mmaryja
  3 Febrero 2013

nie, ale trzymam je w zamknięciu. moje każde perfumy mam ok 2 lata, bo mam więcej niż 4 flakony więc taka średnia żywotność to +/- 2 lata, zważywszy, że muszę zmieniać zapachy co jakiś czas, nawet te które są 'do końca życia' typu chloe czy chanel.

agoosiaaa
agoosiaaa
  3 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Aga, bluzka z motylkami jest cudna!

kupiona na dziale dzieciecym :rotfl:

Kiniowska
Kiniowska: Podbijam. :) Jeszcze pierwsza sukienka...

wlasnie nad pierwsza sukienka nie moglam sie zdecydowac, ale byla ostatnio xs-ka w sklepie i na stronie tez juz nie bylo takich malych rozmiarow, wiec wzielam, bo jest sliczna :zakochany:
ale jeszcze nie wiem gdzie nosic bede :mrgreen:
Kiniowska
Kiniowska:

:mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 Febrero 2013

jeszcze taka sukienke:

i pizame z pineapple:)

Paulinessa
Paulinessa
  3 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze taka sukienke:

Kołnierzyk, kocham :Zakochany:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 Febrero 2013

@maryjka
Ja mam z 15 flakonów i najdłużej to moze z rok postoja... Ale używam codziennie, czasem częściej jak wychodzę wieczorem :woot: :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

w00tjump
w00tjump
  3 Febrero 2013
massacre
massacre: @maryjka Ja mam z 15 flakonów i najdłużej to moze z rok postoja... Ale używam codziennie, czasem częściej jak wychodzę wieczorem

to w jakich ilosciach je uzywasz? :woot:
mi schodzi jakies... 50ml rocznie ze wszystkich perfum razem. uzywajac codziennie, wiec tylko jedne mam 100ml, juz pare lat. tak to miniaturki kupuje:woot:
ale to 1-2 psikniecia robie.
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Kołnierzyk, kocham

jak zobaczylam to musialam miec :zakochany:
+ kosztowala tylko dyche jakos :mrgreen:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  3 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie nad pierwsza sukienka nie moglam sie zdecydowac, ale byla ostatnio xs-ka w sklepie i na stronie tez juz nie bylo takich malych rozmiarow, wiec wzielam, bo jest sliczna ale jeszcze nie wiem gdzie nosic bede

Takich rozmiarów nawet nie oglądam. :rotfl: Mam ze 2 rzeczy w rozmiarze s, ale to tylko dlatego, że rozmiarówka była jakaś dziwna.

Ogólnie ma ładny krój, taki jak lubię w sukienkach, chociaż do mojej figury nie bardzo... wrażenie potęguje jeszcze wzór koronki, który ostatnio jakoś bardziej mi się podoba. :)

Komputer, którego teraz używam, ma popsuty monitor, więc kolory mogę mieć złe, ale widzę czarny i kremowy. :P Czyli dałabym do niej żakiet w którymś z tych kolorów, cieliste albo czarne kryjące rajtki i czarne czółenka. I wysoko, okrągły koczek "donut". :zakochany: A okazje... wyjście na kolację, do teatru, jakieś przyjęcie rodzinne albo u znajomych, wesele - sukienka jest elegancka, więc nie widzę przeciwwskazań. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: kupiona na dziale dzieciecym

:szok:
massacre
massacre
  4 Febrero 2013

@w00tjump

2x na szyje, 2x na przegubach rano po prysznicu, popołudniu po prysznicu i wieczorem jak wychodzę. 7 dni w tygodniu :-)
Często słyszę, że ładnie pachnę, ani razu nie usłyszałam, że za mocno/ za dużo... A otaczam sie szczerymi ludźmi :ziober2:
Na siłownię tez sie psikne, po siłowni po prysznicu też czasem :rotfl:
Mogę chodzić bez makijażu, ale bez perfum nie wyjdę. Tak juz mam :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  4 Febrero 2013

@Kiniowska
A mnie to nie dziwi, że takie motylki na dziale dziecięcym :rotfl:

Earth
Earth
  4 Febrero 2013

Dział dziecięcy rządzi. :ziober2:
Szczególnie, że dzieci już rzadko ubierają się w misie i myszki miki, tylko już 11latki chcą być seksi, stąd liliputy mogą przebierać w całkiem fajnych ubrankach. :D

massacre
massacre
  4 Febrero 2013

Liliputy :rotfl:
Agoosia wysoka jest, tylko bardzo szczupła.

Moja siostra to rasowy kurdu

massacre
massacre
  4 Febrero 2013

Kurdupel, kruszynka taka - tez na dziecięcym sie ubiera ;D. A do tego stópki dla fetyszysty, rozmiar 35 :rotfl:

Earth
Earth
  4 Febrero 2013
massacre
massacre: Kurdupel, kruszynka taka - tez na dziecięcym sie ubiera ;D. A do tego stópki dla fetyszysty, rozmiar 35

Jestem Twoją siostrą :o
;D