agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
marta0859
marta0859
  12 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: statnio kupiłam sobie białą koszule z tej aukcji co sądzicie? zastanawiałem się też nad miętową i nie wiem czy sobie nie dokupie drugiej http://allegro.pl/koszula-pagony-guziczki-kieszenie-kolory-s-m-l-i3074858568.html

brzydka
Konto usunięte
Konto usunięte: zastanawiałem się

@Joanna1917:
aha

Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

piżamę z misiami d83ddc9b

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  12 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: mi ta oliwkowa popaliła skóre ;o

A weź mnie nawet nie strasz... :szok: Kupiłam specjalnie, bo mam ostatnio dziwnie sucha buzię i myślałam, że da radę choć troszkę... Zobaczymy, może na mnie zadziała inaczej. :)
schabowykotlecik
schabowykotlecik
  13 Marzo 2013
http://deezee.pl/obuwie_damskie/czolenka/platformy_czarne_barbara1_su.html
Co myślicie? :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: taki fioletowy czy cos??

zalezy w jakims swietle, ani to rozowy, ani fioletowy. Spoko, bo mam faze na kolory nude na paznokciach :D

Konto usunięte
Konto usunięte: albo oddaje komus, bo tak to sie tylko marnuje

no ja siostrze oddaje jak przyjezdza, ale nie wszystko jej tez pasuje, bo ma 17 lat. Podkladow na przyklad w ogole nie uzywa... a na paznokciach robi sobie truskawki :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: juz miejsca w kuferku mi zaczyna brakowac

:rotfl:
ja mam cala toaletke z szufladami wypchana :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  13 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: http://deezee.pl/obuwie_damskie/czolenka/platformy_czarne_barbara1_su.html Co myślicie? :)

słyszałam, że buty deezee nadają się tylko do siedzenia w aucie XD a najlepiej do przechowywania ich w szafie :D
massacre
massacre
  13 Marzo 2013

Paskudne te buty. Moja szafa by sie na mnie obraziła, gdybym w niej trzymała takie coś :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
wpis jest ukryty
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Marzo 2013
massacre
massacre: zalezy w jakims swietle, ani to rozowy, ani fioletowy. Spoko, bo mam faze na kolory nude na paznokciach :D

no po emailu ciezko stwierdzic. Ale ladny :tak:

W ogole w surveysach na glossy nie mam tego lakieru :ninja:
massacre
massacre: no ja siostrze oddaje jak przyjezdza, ale nie wszystko jej tez pasuje, bo ma 17 lat. Podkladow na przyklad w ogole nie uzywa... a na paznokciach robi sobie truskawki

moja sisotra rok mlodsza i mieszka z rodzicami, wiec akurat. Jest ciemniejsza, wiec jak cos jest dla mnie za ciemne to jej daje, a jak cos jest za jasne to oddaje mamie :rotfl:
massacre
massacre: ja mam cala toaletke z szufladami wypchana

:rotfl:
massacre
massacre
  13 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: W ogole w surveysach na glossy nie mam tego lakieru

ja w ogole mialam tylko jeden survey na temat boxu i theme :and:
zadnych produktow...

massacre
massacre
  13 Marzo 2013

a w ogole laski znowu pojechaly jakosc pudelka w tym miesiacu, ze lakier do wlosow za £2, perfumy i Elizabeth Arden rozdaja za darmo i mini lakier do paznokci, zero przelozenia ceny pudelka na produkty :Rotfl:

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Marzo 2013

ja się nie dziwię, zszokowana byłam ze w ogóle tresemme zalaczyli w pudełku :nie:

massacre
massacre
  13 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ja się nie dziwię, zszokowana byłam ze w ogóle tresemme zalaczyli w pudełku

Amerykanki dostaly w marcowym Birchbox cienie do powiek, odcien cement taki jaki ja chce i planuje kupic od kilku tygodni, tylko zastanawiam sie nad marka.
W ogole lata nie uzywalam tresemme, w sumie nawet ladnie pachnie :rotfl:
Ciagle mysle, zeby skasowac Glossy, bo przeginaja... Ale kwietniowy box mam znowu za darmo i tak to idzie w kolko... :ninja:

massacre
massacre
  13 Marzo 2013

Masz Agoosia spoiler z Birchbox: (Nie moje zdjęcie) i to sie nazywa deal, sam eyeliner Laura Geller jest droższy niż całe pudełko :pavarotti:

JuIia
JuIia
  13 Marzo 2013

Jezu marta1234 tu przylazła, będzie syf.d83ddc46

Joanna1917