agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  16 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: http://allegro.pl/jeansowa-koszula-cwieki-wiosna-dzins-2013-m-38-i3091668942.html, kupiłam wczoraj oba odcienie :) i są fajne :)

Ktoś ma nas chyba za idiotki... Skuteczna ANTYREKLAMA.
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 Marzo 2013
massacre
massacre: tak, tylko mam glupie uczucie, ze sie otwartych produktow nie oddaje, bo mi glupio a juz tak mam, ze jak mam cos nowego (czego wczesniej nie uzywalam) to otwieram i probuje...

tez mam nieodparta chec otworzenia czegos nowego jak mam :D
ale tak to sobie mysle, ze glupiej jest trzymac cos, co mi nie pasuje, kiedy komus moze sie przydac. :)
massacre
massacre: moj ma profesjonalna skrzynke na narzedzia, narzedzia tez. Kupilam mu prawdziwy skorzany pas z prawdziwymi narzedziami tylko w mniejszych rozmiarach - sa mega ciezkie, nie chcialabys mlotkiem w stope dostac (nie pytaj skad wiem)

:rotfl:
mi na razie wystarczy, ze tymi dzieciecymi wszystko naprawia, nie wyobrazam sobie co by sie dzialo przy prawdziwych :rotfl:
massacre
massacre: Ostatnio moj go zabral do workshopu znajomego, jezdzil prawdziwym forkliftem wiec malo co mu imponuje, zwlaszcza male, slodkie rozowe pudeleczka

moj mlody na szczescie jest latwiejszy, co mu nie dam ma radoche :D

ps. widze ze Twoj mlody tez ma taka sama bluze jak moj :P
massacre
massacre: moj do tych pudelek powkladal lego, kazde kolejne sie walaja wszedzie po domu. Myslalam, zeby je jakos posegregowac, choc sa za male na zabawki, wiec mysle nad innym przeznaczeniem.

ja zazwyczaj jak mam za duzo pudelek to po prostu recyklinguje :)
chociaz mam mala nadzieje ze mlodemu sie wlaczy szatan i wymeczy wiekszosc pudelek, zanim zdazy sie nazbierac ich za duzo :)
massacre
massacre: nie mialam nigdy, jakie propsy?

olejek nuxe... coz, dobrze (nawet bardzo dobrze) nawilza - ale pod warunkiem, ze jest nakladany pod normalny krem - w przeciwnym razie (przynajmniej mi) strasznie wysusza skore - fajnie pachnie, mozna go uzywac na cale cialo i wlosy. ogolnie fajny olejek.
a aquasource mam ten:

jest genialny, w koncu znalazlam krem dla mnie :zakochany: nawilza, fajnie sie wchlania, ladnie pachnie, skora jest po nim mieciutka, nic mi po nim nie wyskakuje... no same ochy i achy :P
massacre
massacre: wiesz co, na stronie GB na fejsie bylo zdjecie laski z kreskami - kreski byly takie jasne, prawie rozowe i to mnie odrzucilo. otworzylam i Ci powiem, ze jest spoko, bo jest bardzo ciemny. Do tego ma zajebista konsystencje do tarcia na smokey eyes, wiec sobie go zostawie :D

ten eyeliner jest genialny, bobbi brown sie moze przy nim schowac.
i widze ze wlasnie fiolet ladny, ciemny, myslalam ze bedzie jakis jasny i ostro wiesniacki, ale widze ze wrecz przeciwnie.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wyobrazam sobie co by sie dzialo przy prawdziwych

powiem tylko tyle, ze krzesla mam do wymiany :crylol:
Konto usunięte
Konto usunięte: widze ze Twoj mlody tez ma taka sama bluze jak moj :P

a wstawialam ja tu kiedys, jak kupilam :)
Konto usunięte
Konto usunięte: chociaz mam mala nadzieje ze mlodemu sie wlaczy szatan i wymeczy wiekszosc pudelek, zanim zdazy sie nazbierac ich za duzo :)

ja myslalam nad jakims DIY, zeby je wykorzystac, ale do DIY mam dwie lewe rece i zero inspiracji. Te pudla sa tak fajne i dobrze zrobione, ze musza miec jakies inne przeznaczenie :D
Konto usunięte
Konto usunięte: myslalam ze bedzie jakis jasny i ostro wiesniacki

tu tak wyglada:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=485758911473946&set=a.317697281613444.71985.244468075603032&type=1&theater

i nie wiem jakim cudem, ale probowalam go w swietle dziennym, na mojej powiece jest o wiele ciemniejszy, taki sliwkowy.
Konto usunięte
Konto usunięte: ten eyeliner jest genialny, bobbi brown sie moze przy nim schowac.

Nie mialam eyelinera z BB, ale fakt jest zajebisty :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  16 Marzo 2013
massacre
massacre: powiem tylko tyle, ze krzesla mam do wymiany

massacre
massacre: a wstawialam ja tu kiedys, jak kupilam :)

a moze, nie zawsze zwracam uwage :)
massacre
massacre: ja myslalam nad jakims DIY, zeby je wykorzystac, ale do DIY mam dwie lewe rece i zero inspiracji. Te pudla sa tak fajne i dobrze zrobione, ze musza miec jakies inne przeznaczenie :D

w sumie racja, ale ja sama tez zadnych pomyslow na to nie mam wiec wiesz :P
massacre
massacre: i nie wiem jakim cudem, ale probowalam go w swietle dziennym, na mojej powiece jest o wiele ciemniejszy, taki sliwkowy.

no wlasnie widzialam to zdjecie, dlatego myslalam ze bedzie brzydki... juz pomijajac jak krzywo ta kredka jest namalowana :ninja:
massacre
massacre: Nie mialam eyelinera z BB, ale fakt jest zajebisty :D

ciesz sie, ze nie mialas, na poczatku jak kupilam to po prostu odbijal sie na powiece + strasznie rozmazywal, przetrzymalam go pare miesiecy i dopiero wtedy nadawal sie do uzytku jak troche ''wysechl'' - w sensie ze tego odbijania sie nie bylo - ale i tak byl przecietny :nie: dlatego po nim nie kupowalam zadnych eyelinerow w zelu, odrzucil mnie od nich :nie:
a ten mialam wczoraj na oczach jakos do 22 i siedzial idealnie :zakochany:
massacre
massacre
  16 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: juz pomijajac jak krzywo ta kredka jest namalowana

to zdjecie nie bylo najlepszym pomyslem na reklame tego eyelinera, z reszta widac po komentarzach pod nim :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: na poczatku jak kupilam to po prostu odbijal sie na powiece + strasznie rozmazywal

to ja mam taki efekt po kredce z Lancome. Dobrze, ze byla w zestawie z mascara w cenie samej mascary, przynajmniej wiem, ze nie wyrzucilam pieniedzy w bloto. Kredka tej samej jakosci co poczciwy tani Rimmel.
Z BB tylko cienie lubie, nawet podklady jakos do mnie nie trafily, a slyszalam tyle dobrego na ich temat.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  16 Marzo 2013
massacre
massacre: to zdjecie nie bylo najlepszym pomyslem na reklame tego eyelinera, z reszta widac po komentarzach pod nim

no strzelili sobie nim w stope :nie:
massacre
massacre: to ja mam taki efekt po kredce z Lancome. Dobrze, ze byla w zestawie z mascara w cenie samej mascary, przynajmniej wiem, ze nie wyrzucilam pieniedzy w bloto. Kredka tej samej jakosci co poczciwy tani Rimmel.

kredki z Lancome chyba nie mialam (nie mam :woot: musze sprawdzic),wiem o ktorym zestawie mowisz, kumpeli w zeszlym roku na swieta kupilam. maskara jej podpasowala co mnie nie dziwi, bo maskary maja dobre :)
massacre
massacre: Z BB tylko cienie lubie, nawet podklady jakos do mnie nie trafily, a slyszalam tyle dobrego na ich temat.

ja sie skusilam tylko na ten eyeliner bo wszyscy sie nim tak jarali... i dupa :ninja:
massacre
massacre
  16 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: maskara jej podpasowala co mnie nie dziwi, bo maskary maja dobre :)

Od dawna uzywam maskary Lancome, jak dla mnie najlepsza. Do tej pory uzywalam Hypnose, teraz kupilam Hypnose Drama, ale jeszcze jej nie otworzylam, zeby mi nie wyschla, a mam trzy do wykonczenia jeszcze (w tym Bobbi Brown, ktora jest hmm do kitu)
Konto usunięte
Konto usunięte: a sie skusilam tylko na ten eyeliner bo wszyscy sie nim tak jarali... i dupa

tak to jest, jak probujesz czegos, bo wszyscy sie jaraja i z gory oczekujesz, ze bedzie to zajebiste... Dlatego coraz czesciej jestem dosc sceptycznie nastawiona do ogolnych opinii i wole probowac sama.

Bayje
Bayje
  16 Marzo 2013

dzisiaj kupiłam sobie dwufazowy płyn do oczu z Marion i peeling z Joanny z zastosowaniem do twarzy :D

agoosiaaa
agoosiaaa
  16 Marzo 2013
massacre
massacre: Od dawna uzywam maskary Lancome, jak dla mnie najlepsza. Do tej pory uzywalam Hypnose, teraz kupilam Hypnose Drama, ale jeszcze jej nie otworzylam, zeby mi nie wyschla, a mam trzy do wykonczenia jeszcze (w tym Bobbi Brown, ktora jest hmm do kitu)

wiem ocb, tez mam z 3 otworzone (chociaz benefit teraz juz prawie wykonczony) - jedna z diora i wlasnie hypnose star.
teraz mam chetke na hypnose doll eyes i tak teraz zaluje jak patrze na to: http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10701_10001_123053018999_-1 ze tak z miesiac temu, jak te zestawy na feelunique wysprzedawali to nie kupilam, bo kosztowal 22 i mialam jeszcze jakos 10% znizki... ech :P
massacre
massacre: tak to jest, jak probujesz czegos, bo wszyscy sie jaraja i z gory oczekujesz, ze bedzie to zajebiste... Dlatego coraz czesciej jestem dosc sceptycznie nastawiona do ogolnych opinii i wole probowac sama.

no dlatego wlasnie ja czasami po prostu zamawiam probki (tzn kupuje mini wersje na ebayu) - zbyt duzo razy sie nacielam na cos, co mialo byc super a wielkie g... tak naprawde zdzialalo :nie:

a ja wlasnie zamowilam sobie litrowa odzywke z K-paka, jeszcze jakas maske i jakis spray z joico, skleroza :ninja:
pijana
massacre
massacre
  16 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ze tak z miesiac temu, jak te zestawy na feelunique wysprzedawali to nie kupilam, bo kosztowal 22 i mialam jeszcze jakos 10% znizki... ech :P

ja kupuje bezposrednio z Lancome - maja lepsze oferty i czesciej :tak:

massacre
massacre
  16 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: http://justmeandmylittlethings.blogspot.com/2012/07/puste-pudeka-glossybox-co-z-nimi-zrobic.html

o dzieki, zajebisty pomysl. moze kiedys zrobie :D

pijana
pijana
  16 Marzo 2013
massacre
massacre: o dzieki, zajebisty pomysl. moze kiedys zrobie :D

Polecam się xD
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Bransoletę Elixa
pijana
pijana
  16 Marzo 2013

O wuj. Sorry. XD

agoosiaaa
agoosiaaa
  17 Marzo 2013
massacre
massacre: ja kupuje bezposrednio z Lancome - maja lepsze oferty i czesciej

bede musiala zajrzec na ich strone w takim razie :)