agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  7 Marzo 2013

buty mlodemu:

a sobie chusteczki do demakijazu:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 Marzo 2013

Przekonałaś sie do białych trampków? Lacoste mój ma akurat czarne :ziober2: Ale są do wydania, ponosi może z miesiąc je jeszcze. Te conversy bez sznurowania sprytne :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  8 Marzo 2013
massacre
massacre: Przekonałaś sie do białych trampków? Lacoste mój ma akurat czarne Ale są do wydania, ponosi może z miesiąc je jeszcze.

a stwierdzilam ze jak sie wybrudza to wrzuce do pralki, jak z jego poprzednimi conversami robilam :mrgreen:
i tak zywotnosc takich butow u niego to z jakies pol roku bo przeciez noga rosnie, wiec w sumie i biale moga byc :D
massacre
massacre: Te conversy bez sznurowania sprytne :D

i tak musze sznurowac bo ma za waska stope :rotfl:
massacre
massacre
  8 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a stwierdzilam ze jak sie wybrudza to wrzuce do pralki

o tym przeciez kiedys pisalam :mrgreen:
skoro ja mam czas wrzucic buty do pralki, to Ty tym bardziej :-)
Konto usunięte
Konto usunięte: i tak zywotnosc takich butow u niego to z jakies pol roku bo przeciez noga rosnie

to szybko mu stopy rosna. Mojemu co rok kupuje, czyli co sezon. Zimowe zima, wiosenne wiosna. A zeszloroczne Lacoste jeszcze z 2 miechy ponosi. Choc przy tych jego nowych Ralpha Laurena to wygladaja jak szmaciaki ze straganu, a kosztowaly niemal tyle samo :ninja: Za Lacoste dalam chyba z £32 a za RL £35. Lacoste sie ceni. Przestaje lubic ta marke :Rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  8 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: i tak musze sznurowac bo ma za waska stope

to daj mu skarpety narciarskie. sprawdzony trick na za szczuple stopy/ nogi. Mojego faceta ex nosila jego skarpety narciarskie pod kozaki, bo miala az tak chude nogi, ze kazde kozaki jej sie zsuwaly :rotfl:
choc w sumie dlugosci nog to jej zazdroszcze :ssh:

massacre
massacre
  8 Marzo 2013
Pure Paya Ointment tube £9.99 LPG Aqueous Cellulite Detox Serum £41 Océange Anti Age Caviar Night Cream £60.60 Ostraly Moisturizing Cream £18.80 Bacti Control £1.30 Wszystko moje za £19 :mrgreen: oczywko wszystko full size.

ZlMNA
ZlMNA
  8 Marzo 2013

@pijana To mp3 z kulturomaniaka :ninja:

pijana
pijana
  8 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: To mp3 z kulturomaniaka

Aha, ale też stylizowane na ipoda którejś-tam-generacji xD
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Marzo 2013
massacre
massacre: to szybko mu stopy rosna. Mojemu co rok kupuje, czyli co sezon. Zimowe zima, wiosenne wiosna. A zeszloroczne Lacoste jeszcze z 2 miechy ponosi. Choc przy tych jego nowych Ralpha Laurena to wygladaja jak szmaciaki ze straganu, a kosztowaly niemal tyle samo Za Lacoste dalam chyba z £32 a za RL £35. Lacoste sie ceni. Przestaje lubic ta marke

no moj mlody w zeszlym roku na wiosne mial rozmiar 9, na zimie juz chodzil w 10tce i z tego co widze to sie mu przyciasne juz robia :P
on w ogole duzo rosnie :) no are mam nadzieje ze teraz troche zwolni :P
massacre
massacre: to daj mu skarpety narciarskie. sprawdzony trick na za szczuple stopy/ nogi. Mojego faceta ex nosila jego skarpety narciarskie pod kozaki, bo miala az tak chude nogi, ze kazde kozaki jej sie zsuwaly choc w sumie dlugosci nog to jej zazdroszcze

jakie pomysly :rotfl:
przeciez sama nie masz krotkich nog :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Marzo 2013

a w ogole to sobie bio oil zamowilam :P

ZlMNA
ZlMNA
  9 Marzo 2013

@pijana Nawet nue wuedzialam bo muzyki zawsze na telefonie slychalam a kupilam tylko dlatego ze jest na karte pamieci co mi ulatwia zycie bo nie mam komputera :D

massacre
massacre
  9 Marzo 2013

@Agoosia Znowu Bio Oil? Frytki na nim smażysz? :rotfl: Ja odkryłam stronkę, na której mogę kupować polskie produkty - w sensie bardzo duży wybór w porównaniu do tych co istniały wcześniej. Masa produktów Ziaja :kv3: Ponoć szybko dostarczają, zobaczymy. Wczoraj zamówiłam młodemu Ziajke Magiczną Kąpiel, a sobie pare rzeczy z serii Sopot Spa (masło do ciała, wodę micelarną i płyn pod prysznic). Teraz będę mogła mieć zachwalane tutaj polskie produkty na wyciągnięcie ręki. Tyle wygrać :mrgreen:

massacre
massacre
  9 Marzo 2013

P.S. No krótkich nóg nie mam, co nie znaczy, że nie mogłyby być dłuższe :crylol:

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  9 Marzo 2013

w konkursie kwiatu kobiecości udało mi się w końcu coś wygrać, przyszły dwa zestawy, jeden dla przyjaciółki- dwa kremy nawilżające z sorai, dwa miodowe balsamy do ust, dwa dezodoranty adidas i dwie paczki podpasek.. zajebiste :D

+ wczoraj podkład Manhattan Perfect Adapt make up, tusz Maybelline Volum Express One by One Satin Black, czerwony lakier do paznokci, kolczyki w house i buty o takie http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/29/49/24/89/2949248963 :zakochany:.

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
massacre
  9 Marzo 2013
Sylvinka
Sylvinka: paczki podpasek

podpaski jako nagroda w konkursie :ninja: