massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Julio 2011 (pierwszy post)

Aloha :)
Victoria wczoraj urodzila po raz pierwszy dziewczynke (gratulacje! maja juz trzech chlopcow), David i Vic nazwali ja Harper Seven :woot:

Dziewczynka przy urodzeniu wazyla 7lbs 10oz (3, 220 kg) i ponoc wyglada jak Victoria, kiedy byla mala dziewczynka.

Oto zdjecie Victorii zrobione przez Davida kilka dni przed porodem:

wg mnie tutaj wyglada przepieknie:

W UK rozkrecila sie afera, ze ona taka chuda, ze nie widac 9-tego miesiaca ciazy, ze nie dba o swoje dziecko - Mimo tych wszystkich negatywnych plotek urodzila zdrowego bobasa, wazacego w normie (wg mnie 3220 to dobra waga dla dziewczynki) . Patrzac na jej synow, tez ciezko powiedziec, by nie dbala o siebie w ciazy. Wszyscy wygladaja zdrowo. I byc moze Vi bywa czasami za chuda (wg mnie), to uwazam ta cala nagonke jakoby sie glodzila ryzykujac zycie dziecka, za zbedna i bardzo krzywdzaca - jak widac oceniajaca z gory i nieslusznie.

1. Jakie jest wasze zdanie w tej sprawie? Bedziecie/ obzeralyscie sie w ciazy czym popadnie uzywajac ciaze jako wymowke do zjedzenia kolejnego paczka/ eklerka/ batonika?
2. Uwazacie ze Vi powinna byla bardziej przytyc w ciazy?
3. Uwazacie, ze Vi (poza ciaza) jest faktycznie za chuda i lepiej wygladala w czasach Spice Girls?

WCZESNIEJ

POZNIEJ

4. Czy uwazacie ta cala nagonke na Beckhamow za sluszna? Czy moze powinni wszyscy ich zostawic w spokoju? W koncu zdrowa dzidzia jest chyba wystarczajacym dowodem na to, ze Vi nie byla w ciazy glodujaca przyszla matka :Woot: :)

5. Czy macie moze jakas teorie spiskowa? Byc moze to kobiety XXXXL ja przesladuja twierdzac, ze ciezarna kobieta powinna przytyc conajmniej te 30 kilo? :ziober2:

Gratulacje dla mamusi, niech Harper Seven rosnie zdrowo :D

Niech mocz bedzie z wami :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale miednicę pewnie miałbym siną

:crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  12 Julio 2011
massacre
massacre: 1. Jakie jest wasze zdanie w tej sprawie? Bedziecie/ obzeralyscie sie w ciazy czym popadnie uzywajac ciaze jako wymowke do zjedzenia kolejnego paczka/ eklerka/ batonika? 2. Uwazacie ze Vi powinna byla bardziej przytyc w ciazy? 3. Uwazacie, ze Vi (poza ciaza) jest faktycznie za chuda i lepiej wygladala w czasach Spice Girls?

1 niestety nie mogłam się obżerać, bo miałam podwyższony cukier w czasie ciąży :smutny:
2 nie :) ważyłam się tydzień po urodzeniu dziecka i waga mi pokazała 60kg - przed ciążą ważyłam 58 kg :))
uważam, że przyczyną tego że victoria w ciąży nie spasła się jak prosie była dieta dobrana do jej błogosławionego stanu, zapewne jadła zdrowo, nie za dużo i nie za mało :)
3 nie - wg mnie teraz wygląda lepiej :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  12 Julio 2011
massacre
massacre: Gdyby miał penisa, nie potrzebowalabym faceta

wibracja ci nie starczy? :m,rgreen:
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Julio 2011
massacre
massacre: Moj iPhone nie robi błędów

jakbys miala angielski slownik to by robil :mrgreen:

massacre
massacre: ja wlasnie mysle, zeby moze sobie schudnac tak z 5 kilo do wrzesnia/ pazdziernika przed zajsciem cwicze brzuch, zeby byl elastyczny, uda - bo to miejsca gdzie mi po ciazy najwiecej tluszczu sie odlozylo (niestety nie w cyckach i dupie ) to moze i zrobie sobie mala diete... rodzic bede po 30-tce - nie chce sie rozejsc jak sweter babci

mozesz sprobowac, 5 kilo na 2 miesiace to tak na luzie powinno udac ci sie zrzucic :woot:

Ty wez mi o cyckqach nawet nie mow :rotfl:
massacre
massacre
  13 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jakbys miala angielski slownik to by robil

Mam angielski, polski, chinskich z piec rodzajow i inne, wszystko zmieniam za sprawa jednego przycisku - dojadą do pracy to wrzuce screena :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: mozesz sprobowac, 5 kilo na 2 miesiace to tak na luzie powinno udac ci sie

To nie kwestia próby, wiem ze odstawie tylko słodycze i mi 5 kg zejdzie jak batem strzelił :ziober2:

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Julio 2011
massacre
massacre: Mam angielski, polski, chinskich z piec rodzajow i inne, wszystko zmieniam za sprawa jednego przycisku - dojadą do pracy to wrzuce screena

:) ja nie zmieniam :jezyk2:

massacre
massacre: To nie kwestia próby, wiem ze odstawie tylko słodycze i mi 5 kg zejdzie jak batem strzelił

:rotfl:
to ile tych slodyczy pochlaniasz :rotfl:
massacre
massacre
  13 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: :) ja nie zmieniam

ale jaki problem w zmienianiu gdy wystarczy wcisnac jeden przycisk? hahahaha :kv3: :kv3: :kv3:

jeden klik, z chinskiego mam japonski

jeden klik i moge po polsku do agoosi pisac :ziober2:

moje najczesciej uzywane emoty - tez wystarczy jeden klik - ta kupa nie wiem jak sie znalazla, tylko kilka razy ja wyslalam do mojego :crylol:

jeden klik i znowu mam chinski ale handwriting, ze moge sama sobie pisac - po prawej mam sugestie "najbardziej podobnych" chinskich znaczkow

dlatego kocham appla - jest stworzony specjalnie dla mnie i innych ograniczonych umyslowo, ktorzy lubia robic wszystko jednym przyciskiem :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: to ile tych slodyczy pochlaniasz

mam sklonnosci do tycia, juz pisalam, nie tyje tylko dlatego, ze jestem aktywna fizycznie - jem po 18, jem slodycze i mam prace gdzie siedze na dupie - to przystopuje i zrzuce 5 kilo w miesiac :ziober2: pisalam juz kiedys, moja mama musiala sie z jakims latynosem puscic, bo ja tyje bardzo szybko :Crylol:

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Julio 2011
massacre
massacre: ale jaki problem w zmienianiu gdy wystarczy wcisnac jeden przycisk? hahahaha

ja u mnie nawet nie patrzylam :)

massacre
massacre: mam sklonnosci do tycia, juz pisalam, nie tyje tylko dlatego, ze jestem aktywna fizycznie - jem po 18, jem slodycze i mam prace gdzie siedze na dupie - to przystopuje i zrzuce 5 kilo w miesiac pisalam juz kiedys, moja mama musiala sie z jakims latynosem puscic, bo ja tyje bardzo szybko

:crylol: :rotfl:
massacre
massacre
  13 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja u mnie nawet nie patrzylam :)

zaden telefon poza iPhonem nie ma tej funkcji wiec szukaj wilka w lesie :swir:

Konto usunięte
Konto usunięte:

to nie jest smieszne :smutny: moja sis jest jak szczypior i zre wszystko co popadnie nie baczac na konsekwencje :martuska: :rotfl:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.