Aloha :)
Victoria wczoraj urodzila po raz pierwszy dziewczynke (gratulacje! maja juz trzech chlopcow), David i Vic nazwali ja Harper Seven
Dziewczynka przy urodzeniu wazyla 7lbs 10oz (3, 220 kg) i ponoc wyglada jak Victoria, kiedy byla mala dziewczynka.
Oto zdjecie Victorii zrobione przez Davida kilka dni przed porodem:
wg mnie tutaj wyglada przepieknie:
W UK rozkrecila sie afera, ze ona taka chuda, ze nie widac 9-tego miesiaca ciazy, ze nie dba o swoje dziecko - Mimo tych wszystkich negatywnych plotek urodzila zdrowego bobasa, wazacego w normie (wg mnie 3220 to dobra waga dla dziewczynki) . Patrzac na jej synow, tez ciezko powiedziec, by nie dbala o siebie w ciazy. Wszyscy wygladaja zdrowo. I byc moze Vi bywa czasami za chuda (wg mnie), to uwazam ta cala nagonke jakoby sie glodzila ryzykujac zycie dziecka, za zbedna i bardzo krzywdzaca - jak widac oceniajaca z gory i nieslusznie.
1. Jakie jest wasze zdanie w tej sprawie? Bedziecie/ obzeralyscie sie w ciazy czym popadnie uzywajac ciaze jako wymowke do zjedzenia kolejnego paczka/ eklerka/ batonika?
2. Uwazacie ze Vi powinna byla bardziej przytyc w ciazy?
3. Uwazacie, ze Vi (poza ciaza) jest faktycznie za chuda i lepiej wygladala w czasach Spice Girls?
WCZESNIEJ
POZNIEJ
4. Czy uwazacie ta cala nagonke na Beckhamow za sluszna? Czy moze powinni wszyscy ich zostawic w spokoju? W koncu zdrowa dzidzia jest chyba wystarczajacym dowodem na to, ze Vi nie byla w ciazy glodujaca przyszla matka :)
5. Czy macie moze jakas teorie spiskowa? Byc moze to kobiety XXXXL ja przesladuja twierdzac, ze ciezarna kobieta powinna przytyc conajmniej te 30 kilo?
Gratulacje dla mamusi, niech Harper Seven rosnie zdrowo :D
Niech mocz bedzie z wami :)
lista tematów
Beckhamowie strona 4 z 4
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: 1. Jakie jest wasze zdanie w tej sprawie? Bedziecie/ obzeralyscie sie w ciazy czym popadnie uzywajac ciaze jako wymowke do zjedzenia kolejnego paczka/ eklerka/ batonika?
2. Uwazacie ze Vi powinna byla bardziej przytyc w ciazy?
3. Uwazacie, ze Vi (poza ciaza) jest faktycznie za chuda i lepiej wygladala w czasach Spice Girls?
1 niestety nie mogłam się obżerać, bo miałam podwyższony cukier w czasie ciąży

2 nie :) ważyłam się tydzień po urodzeniu dziecka i waga mi pokazała 60kg - przed ciążą ważyłam 58 kg :))
uważam, że przyczyną tego że victoria w ciąży nie spasła się jak prosie była dieta dobrana do jej błogosławionego stanu, zapewne jadła zdrowo, nie za dużo i nie za mało :)
3 nie - wg mnie teraz wygląda lepiej :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
jakbys miala angielski slownik to by robil

massacre: ja wlasnie mysle, zeby moze sobie schudnac tak z 5 kilo do wrzesnia/ pazdziernika przed zajsciem
cwicze brzuch, zeby byl elastyczny, uda - bo to miejsca gdzie mi po ciazy najwiecej tluszczu sie odlozylo (niestety nie w cyckach i dupie ) to moze i zrobie sobie mala diete... rodzic bede po 30-tce - nie chce sie rozejsc jak sweter babci
mozesz sprobowac, 5 kilo na 2 miesiace to tak na luzie powinno udac ci sie zrzucic

Ty wez mi o cyckqach nawet nie mow

Mam angielski, polski, chinskich z piec rodzajow i inne, wszystko zmieniam za sprawa jednego przycisku - dojadą do pracy to wrzuce screena

To nie kwestia próby, wiem ze odstawie tylko słodycze i mi 5 kg zejdzie jak batem strzelił

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: Mam angielski, polski, chinskich z piec rodzajow i inne, wszystko zmieniam za sprawa jednego przycisku - dojadą do pracy to wrzuce screena
:) ja nie zmieniam

massacre: To nie kwestia próby, wiem ze odstawie tylko słodycze i mi 5 kg zejdzie jak batem strzelił

to ile tych slodyczy pochlaniasz

ale jaki problem w zmienianiu gdy wystarczy wcisnac jeden przycisk? hahahaha

jeden klik, z chinskiego mam japonski

jeden klik i moge po polsku do agoosi pisac

moje najczesciej uzywane emoty - tez wystarczy jeden klik - ta kupa nie wiem jak sie znalazla, tylko kilka razy ja wyslalam do mojego

jeden klik i znowu mam chinski ale handwriting, ze moge sama sobie pisac - po prawej mam sugestie "najbardziej podobnych" chinskich znaczkow

dlatego kocham appla - jest stworzony specjalnie dla mnie i innych ograniczonych umyslowo, ktorzy lubia robic wszystko jednym przyciskiem

mam sklonnosci do tycia, juz pisalam, nie tyje tylko dlatego, ze jestem aktywna fizycznie - jem po 18, jem slodycze i mam prace gdzie siedze na dupie - to przystopuje i zrzuce 5 kilo w miesiac

ja u mnie nawet nie patrzylam :)
massacre: mam sklonnosci do tycia, juz pisalam, nie tyje tylko dlatego, ze jestem aktywna fizycznie - jem po 18, jem slodycze i mam prace gdzie siedze na dupie - to przystopuje i zrzuce 5 kilo w miesiac pisalam juz kiedys, moja mama musiala sie z jakims latynosem puscic, bo ja tyje bardzo szybko