Witam, po dłuższej nieobecności.
Chciałem zapytać co sądzicie na temat oczojebnych butów ?
Zauważyłem,że wśród moich znajomych ostatnio pojawiła się moda na tego typu vansy:
Dla jednych to obciach,kicz i tandeta, która kojarzy się z pedalstwem, dla drugich to coś oryginalnego, wyróżniającego z tłumu spośród setek ludzi.
Co sądzicie o takich butach ?
Pasują facetowi, czy tylko kolor czarny i szary jest 'zarezerwowany' dla naszej płci ?
Żeby nie było , nie chcę sobie kupić takich butów(przynajmniej nie czerwone), ale chciałem zapytać o Wasze zdanie na ten temat.
lista tematów
Oczoyebne buty. strona 1 z 9
O NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dosyc pozno, jacys opoznieni znajomi?

raczej nie, w uj ludzi ma vansy albo converse, tego typu trampki to podstawa, tak zwany essential w kazdej garderobie, nie moda.
jak podstawowe elementy garderoby maja byc obciachem, kiczem i tandeta?
nie rozumiem.
Konto usunięte: Pasują facetowi, czy tylko kolor czarny i szary jest 'zarezerwowany' dla naszej płci ?
pasuja facetowi, w kazdym kolorze. lata 80-te skonczyly sie jakies 30 lat temu, a i rozowe polo Ralph Laurena jest najlepszym przykladem, ze kazdy kolor jest dobry dla HETERO

są wygodne. osobiście mam takie błękitne, ale są już schodzone bo mają już parę lat.
Konto usunięte: Pasują facetowi, czy tylko kolor czarny i szary jest 'zarezerwowany' dla naszej płci ?
pasują, aczkolwiek powinny pasować ogólnie do osoby, a nie do płci.
Konto usunięte: Co sądzicie o takich butach ?
Pasują facetowi, czy tylko kolor czarny i szary jest 'zarezerwowany' dla naszej płci ?
takie buty zawsze mi się kojarzyły ze szkolnymi

Moim zdaniem tylko ciemne kolory dla facetów

Konto usunięte: Chciałem zapytać co sądzicie na temat oczojebnych butów ?
Zauważyłem,że wśród moich znajomych ostatnio pojawiła się moda na tego typu vansy:
Te Vansy to juz od dawna sa modne, jak dla mnie są hipsterskie. A czy mają kolory oczoyebne? Dla mnie czerwony nie jest takim kolorem.
Konto usunięte: Dla jednych to obciach,kicz i tandeta, która kojarzy się z pedalstwem, dla drugich to coś oryginalnego, wyróżniającego z tłumu spośród setek ludzi.
Przecież to chyba najmodniejszy w tym momencie model Vansa, więc jak mogą wyróżnic z tłumu?
Więcej wykrzykników się nie dało ?

Polska jest opóźniona.
Konto usunięte: jak podstawowe elementy garderoby maja byc obciachem, kiczem i tandeta?
nie rozumiem.
Nie mów mi ,że nigdy nie widziałaś kiczowatych i tandetnych butów,czy innych,jak to nazwałaś 'podstawowych elementów garderoby'.
Konto usunięte: Masz ze 30 lat na karku, a zachowujesz się czasem jak jakaś ofuczona i zdesperowana nastka.
tak, wg zacofanych ludzi ograniczonych konwenansami rodem ze sredniowiecza, ludzie w moim wieku powinni sie bujac w fotelach, maczac herbatniki w kawie ince i ogladac Mode na Sukces

taki mlody a takie zacofane poglady

Konto usunięte: Te Vansy to juz od dawna sa modne, jak dla mnie są hipsterskie. A czy mają kolory oczoyebne? Dla mnie czerwony nie jest takim kolorem.
Może i są modne od dawien dawna,ale wyraźnie napisałem,że wśród moich znajomych zapanowała teraz moda na takie buty.
Ten czerwony jest intensywny, w pierwszej chwili nawet wpada w róż.
Konto usunięte: tak, wg zacofanych ludzi ograniczonych konwenansami rodem ze sredniowiecza, ludzie w moim wieku powinni sie bujac w fotelach, maczac herbatniki w kawie ince i ogladac Mode na Sukces a najlepiej jak bym juz sobie trumne zamowila, poszukam moze bedzie jakas w promocji
Według zacofanych i ograniczonych ludzi może i tak, a według mnie to powinnaś zając się ciekawszymi zajęciami ( np dziećmi) niżeli notoryczne atakowanie mnie, czepianie się na forum. W pewnym wieku po prostu takie zachowanie nie przystoi.
Konto usunięte: Nie mów mi ,że nigdy nie widziałaś kiczowatych i tandetnych butów,czy innych,jak to nazwałaś 'podstawowych elementów garderoby'.
nie. nigdy nie widzialam

essentials to sa rzeczy podstawowe, ktore wg mnie kazdy POWINIEN miec w szafie, sa to miedzy innymi trampki, jeansy prostego kroju, np klasyczne levisy 501, podkoszulki jednolitych kolorow, biale, czarne, t-shirty podobnie jednolitych kolorow. jest to tak zwany element garderooby ponadczasowy. do tego typu rzeczy naleza min vansy, allstary itp
Moga być, jak ktoś lubi, to niech nosi.
Ja zostaję jedynie przy oczoebnych sznurowadłach.
Akurat one są koszmarne. Kolor spoko, ale jak dla mnie, wyglądają jak kapcie dla przedszkolaka.
Nie tylko...
Byle tylko nie było napaćkane kolorami bez ładu i składu.
co ty sie czepiasz wiecznie mojego dziecka? bawi sie teraz grzecznie w przedszkolu
ja piedole, masz poglady jak jakas babcia stuletnia - "nie przystoi"
-
wyolbrzmiasz, normalnie dyskutuje, chyba masz nieco przerosniete mniemanie o sobie, skoro myslisz, ze cie atakuje