styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  12 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: radze ci sie juz marta nie wypowiadac, bo dobijasz sie sama, kolejnymi postami

Mam prawo wyrazić swoje zdanie, czy wam się to podoba, czy też nie :)
PROVIRON318
PROVIRON318
  12 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: chociaż wiem, że dla większości szczytem marzeń jest praca w korporacji za 2 tys. brutto siedząc od 7 do 17 i zapc dla kogoś

jak się na ciebie patrzy to można odnieść wrażenie, że te 2k mogłoby odmienić twoje życie o 180 stopni xD
MartaKarinka
MartaKarinka
  12 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: jak się na ciebie patrzy to można odnieść wrażenie, że te 2k mogłoby odmienić twoje życie o 180 stopni xD

Wiedziałam, że wtrącisz swoje trzy grosze. :ziew:
Jesteś nudny, czy ty po prostu nie możesz przestać mnie cytować?
FrenchShoes
FrenchShoes
  12 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam prawo wyrazić swoje zdanie, czy wam się to podoba, czy też nie :)

ale już nie buldup, nie płacz i nie pluj jadem plz. napisalem to w 100% powaznie i nie po to, zeby porobic sobie z ciebie hehe beke. szkoda mi cie w sumie d83dde14
PROVIRON318
PROVIRON318
  13 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Jesteś nudny, czy ty po prostu nie możesz przestać mnie cytować?

Mam prawo wyrazić swoje zdanie, czy ci się to podoba, czy też nie :)))))))))))))))))))))))))))))
MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ale już nie buldup, nie płacz i nie pluj jadem plz

Nie płaczę i nie "bóldupię", co za ohydny neologizmd83dde12
Pluję jadem tylko dla zabawy no i poniekąd po to, żeby wam otworzyć oczyd83dde09
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam prawo wyrazić swoje zdanie, czy ci się to podoba, czy też nie :)))))))))))))))))))))))))))))

no też prawda :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Mayo 2014

Dobranoc, koleżanki i koledzy z tematu outfitowego, moi modni towarzyszed83dde18
Jutro nowy outfit, już jestem ciekawa, jak go ocenicie.

PROVIRON318
PROVIRON318
  13 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: no też prawda :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

logika nigdy nie była twoją mocną stroną :)))))))))))))))))))))
MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Mayo 2014

dla rozbawienia mojego/naszego przyjaciela przed maturą z polskiego :))
666
666
  13 Mayo 2014

To nie jest ciążowe czasem?

JuIia
JuIia
  13 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: że te 2k mogłoby odmienić twoje życie o 180 stopni xD

XD OJEZU
MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Mayo 2014
666:
To nie jest ciążowe czasem?

Chyba mnie o to nie podejrzewasz xD

Zazwyczaj nie noszę takich luźnych bluzek, ale akurat to mi wpadło dziś pod rękę
MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Mayo 2014

ojej, dzisiaj coś słabo z aktywnością tutajd83dde25

pijana
pijana
  14 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: po co mi praca w poważnym korpo, skoro mam inny plan na życie : ) chociaż wiem, że dla większości szczytem marzeń jest praca w korporacji za 2 tys. brutto siedząc od 7 do 17 i zapc dla kogoś

Gorąco kibicuję i wierzę, że uda Ci się z własnym biznesem, zbijesz fortunę i wykupisz całe forum z nami włącznie*. Zakładam, że będzie to firma sprzątająca lub personal shopping, po zdjęciach wnoszę, że doskonale nadajesz się do jednego i drugiego!

*Jeśli tylko odkleisz się od monitora choć na moment
Konto usunięte
Konto usunięte: Zazwyczaj piszą to te, które same śmigają z najbardziej podręcznikowymi przykładami "sebków" niemającymi nic wspólnego z szeroko (albo nawet mniej szeroko) pojętą klasą

Gdybyś Ty mi napisała, że mój facet ma klasę, tobym się rzuciła pod pociąg w ramach pokuty za własny zły gust.
Konto usunięte
Konto usunięte: ojej, dzisiaj coś słabo z aktywnością tutaj

Proszę, oto szczypta atencji. Musimy dbać o Twoją obecność tutaj, bo któż inny by nas zabawiał?
PROVIRON318
PROVIRON318
  14 Mayo 2014

xDD
11/10

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.