Konto usunięte: Gorąco kibicuję i wierzę, że uda Ci się z własnym biznesem, zbijesz fortunę i wykupisz całe forum z nami włącznie*. Zakładam, że będzie to firma sprzątająca lub personal shopping, po zdjęciach wnoszę, że doskonale nadajesz się do jednego i drugiego!*Jeśli tylko odkleisz się od monitora choć na moment
Ojejejej, ta ironia

Nadawałabyś się na hyde, kitty

Forum nie wykupię, nie mam zamiaru utożsamiać się w jakikolwiek szerszy sposób z tym chlewem, a tym bardziej ze świniami jakie oferuje w pakiecie, ale może uda mi się wykupić cały ciucholand za tę fortunę.
Konto usunięte: Zakładam, że będzie to firma sprzątająca lub personal shopping, po zdjęciach wnoszę, że doskonale nadajesz się do jednego i drugiego!
A własny lumpeks? Czy sądzisz, że byłabym dobrą wizytówką?
Konto usunięte: Gdybyś Ty mi napisała, że mój facet ma klasę, tobym się rzuciła pod pociąg w ramach pokuty za własny zły gust.
Sorry, ale swojego czasu jak miałaś chłopaka, miałam okazję widzieć go na fejsbuku, pamiętam nawet nazwisko, więc jeżeli mi nie wierzysz, mogę nawet dać jakąś podpowiedź.

I niezależnie od tego, jaką wieśniarą bym nie była, żadna chyba nie powie, że z klasą miał on cokolwiek wspólnego, chyba, że był nauczycielem. xD
Poza tym jak już się czepiasz mojego stylu, to nawiążę i do Twojego- może potem poszkam zdjęć, teraz mi się nie chce i nie mam czasu, ale to, co Ty tutaj wklejałaś, wołało wręcz o pomstę do nieba.

Nie chcę się bawić w jakieś personalne wycieczki co prawda, ale chyba Prinz Cię tu nasłał, co mi się nie podoba i teraz będziecie po mnie jechać jak po tej biednej fryzjerce z Rudy Śląskiej, nawiasem mojej imienniczce. Szkoda, że uciekła z forum :((