styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Isadora
Isadora
  14 Mayo 2014

Marta, na Twoim miejscu nie odzywałabym się tu przez pół roku. Te internetoweciolki z nudów by tu pogniły w tych swoich zapyziałych piwnicach

MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Mayo 2014
Isadora
Isadora: Marta, na Twoim miejscu nie odzywałabym się tu przez pół roku. Te internetoweciolki z nudów by tu pogniły w tych swoich zapyziałych piwnicach

Spokojnie, dla mnie również jest to zabawne. d83dde09
MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Gorąco kibicuję i wierzę, że uda Ci się z własnym biznesem, zbijesz fortunę i wykupisz całe forum z nami włącznie*. Zakładam, że będzie to firma sprzątająca lub personal shopping, po zdjęciach wnoszę, że doskonale nadajesz się do jednego i drugiego!*Jeśli tylko odkleisz się od monitora choć na moment

Ojejejej, ta ironiad83dde03
Nadawałabyś się na hyde, kitty263ad83dde18

Forum nie wykupię, nie mam zamiaru utożsamiać się w jakikolwiek szerszy sposób z tym chlewem, a tym bardziej ze świniami jakie oferuje w pakiecie, ale może uda mi się wykupić cały ciucholand za tę fortunę.
Konto usunięte
Konto usunięte: Zakładam, że będzie to firma sprzątająca lub personal shopping, po zdjęciach wnoszę, że doskonale nadajesz się do jednego i drugiego!

A własny lumpeks? Czy sądzisz, że byłabym dobrą wizytówką?
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdybyś Ty mi napisała, że mój facet ma klasę, tobym się rzuciła pod pociąg w ramach pokuty za własny zły gust.

Sorry, ale swojego czasu jak miałaś chłopaka, miałam okazję widzieć go na fejsbuku, pamiętam nawet nazwisko, więc jeżeli mi nie wierzysz, mogę nawet dać jakąś podpowiedź. d83dde03
I niezależnie od tego, jaką wieśniarą bym nie była, żadna chyba nie powie, że z klasą miał on cokolwiek wspólnego, chyba, że był nauczycielem. xD

Poza tym jak już się czepiasz mojego stylu, to nawiążę i do Twojego- może potem poszkam zdjęć, teraz mi się nie chce i nie mam czasu, ale to, co Ty tutaj wklejałaś, wołało wręcz o pomstę do nieba. d83dde12
Nie chcę się bawić w jakieś personalne wycieczki co prawda, ale chyba Prinz Cię tu nasłał, co mi się nie podoba i teraz będziecie po mnie jechać jak po tej biednej fryzjerce z Rudy Śląskiej, nawiasem mojej imienniczce. Szkoda, że uciekła z forum :((
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciebie do poważnej korpo nikt w życiu nie weźmie, więc nie będziesz musiała sobie zawracać głowy dress code'em :)

:rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Zazwyczaj piszą to te, które same śmigają z najbardziej podręcznikowymi przykładami "sebków" niemającymi nic wspólnego z szeroko (albo nawet mniej szeroko) pojętą klasą

Nie zgodze sie.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  14 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: po to, żeby wam otworzyć oczy

:wtf:
Konto usunięte
Konto usunięte: Proszę, oto szczypta atencji. Musimy dbać o Twoją obecność tutaj, bo któż inny by nas zabawiał?

nawet ja tu przyszlam :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  14 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mam zamiaru utożsamiać się w jakikolwiek szerszy sposób z tym chlewem

Marto, nie wiem czy sobie zdajesz z tego sprawe, bo twierdzisz, ze nie jest to Twoim celem - ale mysle, ze dla wiekszosci stalych uzytkownikow forum jestes wlasnie ich pierwszym skojarzeniem. Nie mnie tu oceniac, czy odbieraja Cie pozytywnie, czy negatywnie - ale juz troche za pozno na to "nie utozsamianie sie" ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: Prinz Cię tu nasłał

:rotfl:

Paulinessa
Paulinessa
  14 Mayo 2014

Ahahaha co tu się...

anidax
anidax
  14 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ahahaha co tu się...

podbijam xD
PROVIRON318
PROVIRON318
  14 Mayo 2014
Isadora
Isadora: Marta, na Twoim miejscu nie odzywałabym się tu przez pół roku

BŁAGAM, ZRÓB TO
SoDope
SoDope
  14 Mayo 2014

nawet ja się zalogowałam by to zobaczyć :D

MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Mayo 2014
massacre
massacre: Nie zgodze sie.

A mi się wydaje, że coś w tym jest.
massacre
massacre: Marto, nie wiem czy sobie zdajesz z tego sprawe, bo twierdzisz, ze nie jest to Twoim celem - ale mysle, ze dla wiekszosci stalych uzytkownikow forum jestes wlasnie ich pierwszym skojarzeniem. Nie mnie tu oceniac, czy odbieraja Cie pozytywnie, czy negatywnie - ale juz troche za pozno na to "nie utozsamianie sie" ;)

Chodzi mi o szersze utożsamianie się- słowo nieprzypadkowo dodaned83dde0a
MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Mayo 2014

hahahah, widzę, że na waszej grupie "MiU" na fejsbrudzie zawrzało :rotfl:

rozbawiło mnie to xD

PROVIRON318
PROVIRON318
  14 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: grupie "MiU" na fejsbrudzie

niech ktoś
Nanachan
Nanachan
  14 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: bo któż inny by nas zabawiał

jeśli będziesz wrzucać swoje zdjęcia w całości to pewnie ty będziesz, bo jesteś gruba, a otyłość w XXI wieku jest bardzo zabawna
zamiast marnować czas na siedzenie polecam przejść się na siłownie, rower albo pobiegać
pozdrawiam :_)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ojejejej, ta ironia

gnije zawsze
massacre
massacre
  14 Mayo 2014

Nie zawrzało Marto na żadnym fejsbrudzie, piszemy sobie smski ;-)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.