styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: I nagle wszystkie się zleciały xD

i tu dla Ciebie plusik, bo dawno nie bylo naszego zacnego towarzystwa w tym samym miejscu i czasie :ziober2:
cos jak zjazd absolwentow :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Mayo 2014
massacre
massacre: tu dla Ciebie plusik, bo dawno nie bylo naszego zacnego towarzystwa w tym samym miejscu i czasie cos jak zjazd absolwentow

Ano widzisz! d83dde03
Mam nadzieję, że Jasmina vel Gosia też patrzy :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Jasmina vel Gosia też patrzy :D

ona nie nalezy do naszej elitarnej smietanki, wiec nie wiem

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

razotka
razotka
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: podbijam xD

podbijam i ja
:rotfl:
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014

Nie widzę sensu w tym waszym utwierdzaniu mnie, że dajecie mi atencję xD
Zamiast bezkonstruktywnie "podbijać", napiszcie, co sądzicie na ten temat, po czyjej stronie jesteście- mojej czy użytkowniczki pojana, czas podżec ten wątek, dolać oliwy do ognia, sprawcie, że którąś z nas rozboli dupka...

Szkoda, ze pijana zaczęła szczekać i uciekła ;_;

MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: pojana

pijana*
PROVIRON318
PROVIRON318
  15 Mayo 2014

no pijana miała rację, że do żadnej korpo się nie nadasz, za to do biedronki jak najbardziej.
also skisłem z twojego stwierdzenia, że w korporacjach pracuje się za 2k, chyba sprzątaczki XDD

MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: also skisłem z twojego stwierdzenia, że w korporacjach pracuje się za 2k, chyba sprzątaczki XDD

nie, w korporacjach każdy pionek jest dyrektorem i dostaje 10 k na rękę miesięcznie, służbowe lamborghihi i laptop :ziew:

widać masz wielką wiedzę na ten temat, co mnie z drugiej strony wcale nie dziwi, skoro czerpiesz ją z gównoforów obrazkowych od ludzi, którzy nie wychodzą z domu i ich życie kręci się wokłó tego, co przeczytają w sieci.

Nie będę z tobą na ten temat dyskutować.
666
666
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: lamborghihi

szmieszkowuz
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014

Also niesamowicie bawi mnie, że słowo "korporacja" dla wielu młodych studentów-śmieszków jest jakimś synonimem luksusu, jak tylko słyszą o korporacji to prawie mają mokro w majtach, nie mając pewnie bladego pojęcia, jak to funkcjonuje (ŚMIECH), tym bardziej, że słowo "korporacja" można różnie rozumieć i niekoniecznie nazwa ta ogranicza się do tych słynnych 4 najbardziej znanych w polsce firm. Tak się składa, że zwykły wpisdek w korporacji nie zarobi żadnych kokosów, jeżeli nie jest w zarządzie ani na jakimś wyższym stanowisku, więc śmieszy mnie stwierdzenie, że sprzątaczka zarobi tam lekką ręką 2k, no ale z drugiej strony czego od takich ludzi jak wy wymagać xD

666:
szmieszkowuz

może, ale większości kojarzy się z luksusem, więc podałam jako przykład dla zobrazowania
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: wpisdek

wypi/zdek

mode nie banuj
Earth
Earth
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: może, ale większości kojarzy się z luksusem, więc podałam jako przykład dla zobrazowania

Jemu zdaje się chodziło o Twoje lamborghihi.

Konto usunięte
Konto usunięte: służbowe lamborghihi
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014
Earth
Earth: Jemu zdaje się chodziło o Twoje lamborghihi.

aha. nawet nie zauważyłam, to była oczywko literówka, dobrze, że mi napisałaś :)))))
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014

Tak naprawdę to nie znam się na autach, więc nie załapałam, o co mu chodzi, a literufki nie zauważyłam :-((((((((((((((((((((((((((((

666
666
  15 Mayo 2014
Earth
Earth: Jemu zdaje się chodziło o Twoje lamborghihi.

:tak:
Konto usunięte
Konto usunięte: nie załapałam
:and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.