styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ale odpisywać już nie będę :

Więc czemu mu odpisujesz? Zawsze to piszesz lub 'eot' i dalej ciągniecie temat...
PROVIRON318
PROVIRON318
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Więc czemu mu odpisujesz?

bo podświadomie wie, że nie ma racji i stara się to zatuszować (śmiech)
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: no wybacz, ale to było tak zabawne, że nie mogłem się powstrzymać xDD zwłaszcza ta końcówka o hehe nabijaniu się, gdzie w zasadzie w tym dziale jesteś etatowym błaznem z którego wszyscy drwią xD

"top bk", chłoptasiu, ty to mnie z jednej strony bawisz, ale z drugiej mi cię żal.

Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie w zasadzie w tym dziale jesteś etatowym błaznem z którego wszyscy drwią xD

bo są to ludzie twojego pokroju, których jedyną rozrywką w ich nudnym życiu jest szukanie sensacji po takich portalach jak fotka i wyciąganie cycków od jakichś czatowych trepów (ŚMIECH)
sugerowanie, że nie są oni pośmiewiskiem wśród zdrowego społeczeństwa. taka pijana gdyby zaczęła publicznie nawiązywać do zasad dress codu, z pewnością wywołałaby uśmiech na niejednej twarzy
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Więc czemu mu odpisujesz? Zawsze to piszesz lub 'eot' i dalej ciągniecie temat...

bo lubię :))))))))))))
PROVIRON318
PROVIRON318
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: bo są to ludzie twojego pokroju, których jedyną rozrywką w ich nudnym życiu jest szukanie sensacji po takich portalach jak fotka i wyciąganie cycków od jakichś czatowych trepów (ŚMIECH) sugerowanie, że nie są oni pośmiewiskiem wśród zdrowego społeczeństwa. taka pijana gdyby zaczęła publicznie nawiązywać do zasad dress codu, z pewnością wywołałaby uśmiech na niejednej twarzy

ty naprawdę nie widzisz, jak się kompromitujesz. zarzucasz wszystkim wszystko i to dosłownie, jakieś chore projekcje, a całe forum zna bardzo dużą część twojego życia prywatnego, w wielu kwestiach ze szczegółami. piszesz o sobie, o swojej rodzinie, wszystkie prywatne rzeczy wywlekasz na forum. juz nie wspomnę o tym ze wszystkim wysyłasz cycki jak pierwsza lepsza szmata.
z jednej strony to zabawne ale z drugiej świadczy o tym ze albo jesteś strasznie niedowartościowana albo po prostu jesteś zwyczajną kretynką, do czego bym się skłaniał. tak czy siak jednocześnie bawisz i żenujesz, ale tobie jak zawsze się wydaje, że twoje jest na wierzchu.
sol6
sol6
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ze szczegółami. piszesz o sobie, o swojej rodzinie, wszystkie prywatne rzeczy wywlekasz na forum. juz nie wspomnę o tym ze wszystkim wysyłasz cycki

d83dde14

co racja to racja
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ty naprawdę nie widzisz, jak się kompromitujesz. zarzucasz wszystkim wszystko i to dosłownie, jakieś chore projekcje, a całe forum zna bardzo dużą część twojego życia prywatnego, w wielu kwestiach ze szczegółami. piszesz o sobie, o swojej rodzinie, wszystkie prywatne rzeczy wywlekasz na forum. juz nie wspomnę o tym ze wszystkim wysyłasz cycki jak pierwsza lepsza szmata. z jednej strony to zabawne ale z drugiej świadczy o tym ze albo jesteś strasznie niedowartościowana albo po prostu jesteś zwyczajną kretynką, do czego bym się skłaniał. tak czy siak jednocześnie bawisz i żenujesz, ale tobie jak zawsze się wydaje, że twoje jest na wierzchu

ten ból dupy na over9000 linijek (ŚMIECH)
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: a całe forum zna bardzo dużą część twojego życia prywatnego, w wielu kwestiach ze szczegółami.

no, na pewno większość rzeczy, które piszą, mają wiele wspólnego z prawdą xD

tak własnie łatwo wami manipulować...
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014
sol6
sol6: co racja to racja

zawsze mnie bawi, że w tym temacie występuje kumulacja największego bólu dupy wszystkich użytkowników, czy to z hyde, czy z moda i uroda...
sol6
sol6
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze mnie bawi

co Ciebie nie bawi Marto...
Earth
Earth
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Więc czemu mu odpisujesz? Zawsze to piszesz lub 'eot' i dalej ciągniecie temat...

To :|
:wtrąca się:
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: a całe forum zna bardzo dużą część twojego życia prywatnego

nawet gdyby znało, to jak to się ma do waszego przegrywu?
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014
sol6
sol6: co Ciebie nie bawi Marto...

To, co napisałam w części posta, której nie zacytowałaś.
Earth
Earth: To :| :wtrąca się:

d83dde12
PROVIRON318
PROVIRON318
  15 Mayo 2014

ten buldupy na 5 postów
xDD

Konto usunięte
Konto usunięte: tak własnie łatwo wami manipulować...

manipulacja internetowych prostytutek to manipulacja najgorszego sortu...
Earth
Earth
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte:

Bo jak piszesz "eot" to już nie odpisuj. :C
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.