styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
FrenchShoes
FrenchShoes
  15 Mayo 2014
­­
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014

one są w kropki

Earth
Earth
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: one są w kropki

Przepraszam, musiałam. :rotfl:
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014
Earth
Earth: Przepraszam, musiałam.

rozbawił mnie ten obrazek :DD
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014

czy tak wygląda prawdziwa \fa\ woman?

styka51
styka51
  15 Mayo 2014

Jesli serio jedzies chodzic po górach, a nie tylko Morskie Oko, to zrezygnuj z kaloszy.

MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014
styka51
styka51: Jesli serio jedzies chodzic po górach, a nie tylko Morskie Oko, to zrezygnuj z kaloszy.

Tylko Beskidyd83dde09
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014

chociaż tak naprawdę nie wiem czy to jakaś różnica...? do tej pory chodziłam po górach w zwykłych adidasach i było ok, ale zapowiadają deszczowy maj

MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014

I co zrobisz, Stara Elito

jeśli zechcesz jeszcze raz powrócić?

Nie będzie już forum w tym samym miejscu,

Twoje niebo zrobi się szare

I stwierdzisz

Że nic dla ciebie nie jest już ważne

Bo świat bez hyde jest Ci obojętny

Stara Elito

Jeśli odejdziesz

jeśli pójdziesz sobie

Już nigdy więcej nie przychodź do mnie

Świat bez hyde jest ci obojętny

wiersz dla Prinza, byłego hydeparkowicza

te jeszcze są ładne, mimo, że, olaboga, w kropkid83dde31!

pijana
pijana
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: liczę na wypowiedzi pijanej

Jeden mój post wywołał taki ból dupy u Ciebie, że w co trzecim swoim nawiązujesz do mnie XD Niestety, to już ostatni z mej strony, ale inni na pewno poświęcą Ci sporo atencji i nie pozwolą, by wyschło źródło niewyczerpalnej beki, jakim jesteś.
Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoda, ze pijana zaczęła szczekać i uciekła ;_;

Mój pan i władca Prinz nasłał mnie ponownie dopiero dziś. Wypuścił mnie z piwnicy i nakazał Ci odpisać. Lubię, kiedy mnie tak dominuje.
A poważnie-wyobraź sobie, że w przeciwieństwie do Ciebie mam naprawdę ciekawe życie poza forum, a pisanie tutaj pościków nie jest jego sensem.
Konto usunięte
Konto usunięte: sprawcie, że którąś z nas rozboli dupka...

Jeszcze mnie nie popiedroliło, aby bóldupić o internetowe forum XD Ale jeśli już jesteśmy przy temacie dupy, to fajne fotki porozsyłałaś forumowiczom. A ja głupia myślałam, że gadka o Twoich nagich fotach to trolling, a majtki na głowie to Twój max. Kajam się!
Konto usunięte
Konto usunięte: Ojejejej, ta ironia Nadawałabyś się na hyde, kitty

Nie nadawałabym, musiałabym spędzać na forum pół życia. Co więcej, musiałoby mnie to jarać.
Konto usunięte
Konto usunięte: A własny lumpeks? Czy sądzisz, że byłabym dobrą wizytówką?

Sądzę, iż nago wyglądasz lepiej, niż ubrana. Więc raczej nie.
Konto usunięte
Konto usunięte: Sorry, ale swojego czasu jak miałaś chłopaka, miałam okazję widzieć go na fejsbuku, pamiętam nawet nazwisko, więc jeżeli mi nie wierzysz, mogę nawet dać jakąś podpowiedź.

Oczywiście, że wierzę-bo cóż innego taka persona jak Ty ma do roboty, jeśli nie postowanie na fotkowym forum i szpiegowanie jego użytkowników w necie?
Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym jak już się czepiasz mojego stylu, to nawiążę i do Twojego- może potem poszkam zdjęć, teraz mi się nie chce i nie mam czasu, ale to, co Ty tutaj wklejałaś, wołało wręcz o pomstę do nieba.

Sparafrazuję samą siebie, ale gdybyś Ty mi napisała, że wyglądam dobrze, tobym się rzuciła pod pociąg w formie pokuty za zły gust.
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba Prinz Cię tu nasłał

Kiedy zamienimy się i nadejdzie tydzień mojej dominacji, to ja naślę jego.
Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli będziesz wrzucać swoje zdjęcia w całości to pewnie ty będziesz, bo jesteś gruba, a otyłość w XXI wieku jest bardzo zabawna

A to się śmiej, oby głośno. Dotlenisz organizm, pożyjesz dłużej, same zalety.
TlustyKogut
TlustyKogut
  15 Mayo 2014

ehh, czemu w tym temacie tyle jadu...

MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Sądzę, iż nago wyglądasz lepiej, niż ubrana.

No cóż, niektóre z nas tak mają... lepiej wyglądają nago, inne wyglądają lepiej ubrane, a jeszcze inne nie wyglądają dobrze ani nago, ani ubrane. d83dde0a
Nanachan
Nanachan
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: a jeszcze inne nie wyglądają dobrze ani nago, ani ubrane

plusik
Paulinessa
Paulinessa
  15 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ehh, czemu w tym temacie tyle jadu...

Prawie jak u Chodakowskiej na fanpejdżu...
praksyda
praksyda
  16 Mayo 2014

Najlepszy dział na foteczce XDDD

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.