Konto usunięte: liczę na wypowiedzi pijanej
Jeden mój post wywołał taki ból dupy u Ciebie, że w co trzecim swoim nawiązujesz do mnie XD Niestety, to już ostatni z mej strony, ale inni na pewno poświęcą Ci sporo atencji i nie pozwolą, by wyschło źródło niewyczerpalnej beki, jakim jesteś.
Konto usunięte: Szkoda, ze pijana zaczęła szczekać i uciekła ;_;
Mój pan i władca Prinz nasłał mnie ponownie dopiero dziś. Wypuścił mnie z piwnicy i nakazał Ci odpisać. Lubię, kiedy mnie tak dominuje.
A poważnie-wyobraź sobie, że w przeciwieństwie do Ciebie mam naprawdę ciekawe życie poza forum, a pisanie tutaj pościków nie jest jego sensem.
Konto usunięte: sprawcie, że którąś z nas rozboli dupka...
Jeszcze mnie nie popiedroliło, aby bóldupić o internetowe forum XD Ale jeśli już jesteśmy przy temacie dupy, to fajne fotki porozsyłałaś forumowiczom. A ja głupia myślałam, że gadka o Twoich nagich fotach to trolling, a majtki na głowie to Twój max. Kajam się!
Konto usunięte: Ojejejej, ta ironia
Nadawałabyś się na hyde, kitty
Nie nadawałabym, musiałabym spędzać na forum pół życia. Co więcej, musiałoby mnie to jarać.
Konto usunięte: A własny lumpeks? Czy sądzisz, że byłabym dobrą wizytówką?
Sądzę, iż nago wyglądasz lepiej, niż ubrana. Więc raczej nie.
Konto usunięte: Sorry, ale swojego czasu jak miałaś chłopaka, miałam okazję widzieć go na fejsbuku, pamiętam nawet nazwisko, więc jeżeli mi nie wierzysz, mogę nawet dać jakąś podpowiedź.
Oczywiście, że wierzę-bo cóż innego taka persona jak Ty ma do roboty, jeśli nie postowanie na fotkowym forum i szpiegowanie jego użytkowników w necie?
Konto usunięte: Poza tym jak już się czepiasz mojego stylu, to nawiążę i do Twojego- może potem poszkam zdjęć, teraz mi się nie chce i nie mam czasu, ale to, co Ty tutaj wklejałaś, wołało wręcz o pomstę do nieba.
Sparafrazuję samą siebie, ale gdybyś Ty mi napisała, że wyglądam dobrze, tobym się rzuciła pod pociąg w formie pokuty za zły gust.
Konto usunięte: chyba Prinz Cię tu nasłał
Kiedy zamienimy się i nadejdzie tydzień mojej dominacji, to ja naślę jego.
Konto usunięte: jeśli będziesz wrzucać swoje zdjęcia w całości to pewnie ty będziesz, bo jesteś gruba, a otyłość w XXI wieku jest bardzo zabawna
A to się śmiej, oby głośno. Dotlenisz organizm, pożyjesz dłużej, same zalety.