styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
666
666
  22 Julio 2014

MARTA ŁADNIE WYGLĄDASZ

JuIia
JuIia
  22 Julio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy to prawda, Julka? Jak sądzisz?

Nie jestem czuła i nie lecę na południowców, nie jaram się seksem i bardziej podobają mi się ci z północy.
MartaKarinka
MartaKarinka
  22 Julio 2014
666:
MARTA ŁADNIE WYGLĄDASZ

Dzięki. d83dde18d83cdf37d83ddc97

Komplement spod Twojej klawiatury.... bezcenne.
JuIia
JuIia: bardziej podobają mi się ci z północy.

Ech, mi nie... zwłaszcza, że najczęściej są blondynami z jasną karnacją. Ci z południa lepsi, ale mają znowu trochę za ciemną karnację i są za bardzo egzotyczni
JuIia
JuIia: Nie jestem czuła

Podobno tylko tutaj nieudolnie się kreujesz na taką zimną "sukę", a na kamerkach jesteś milutka, to znaczy, ja nie wiem bo raz byłam u Ciebie na kamerce, ale nie miałam włączonego głosu, więc nie słyszałam, co mówiłaś, ale Darek tak twierdził.
JuIia
JuIia
  22 Julio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ech, mi nie... zwłaszcza, że najczęściej są blondynami z jasną karnacją. Ci z południa lepsi, ale mają znowu trochę za ciemną karnację i są za bardzo egzotyczni

Może to dlatego że sama nigdy opalona nie byłam, lubię bladych.
Konto usunięte
Konto usunięte: Podobno tylko tutaj nieudolnie się kreujesz na taką zimną "sukę"

Na nikogo się nie kreuję, nie mam potrzeby pokazywania kim jestem w internecie, nie wiem jak Ty Marto ale dla mnie to pewien rodzaj rozrywki i ucieczki od codziennego zapie.. w pracy.
Konto usunięte
Konto usunięte: a na kamerkach jesteś milutka, to znaczy, ja nie wiem bo raz byłam u Ciebie na kamerce, ale nie miałam włączonego głosu, więc nie słyszałam, co mówiłaś, ale Darek tak twierdził.
Milutki mogę mieć głos który jest pewnie zniekształcony. I na ogół jestem miła chyba że mnie ktoś irytuje.

eot.
MartaKarinka
MartaKarinka
  22 Julio 2014
JuIia
JuIia: Może to dlatego że sama nigdy opalona nie byłam, lubię bladych.

Ja też nie, moja skóra naturalnie jest wręcz biała :)))))) Ale jednak uważam, że lekko ciemniejsza karnacja jest ładniejsza, niż bladość, chociaż niektórym to nawet pasuje, ale jeżeli już, to zazwyczaj kobietom.
JuIia
JuIia: Na nikogo się nie kreuję, nie mam potrzeby pokazywania kim jestem w internecie, nie wiem jak Ty Marto ale dla mnie to pewien rodzaj rozrywki i ucieczki od codziennego zapie.. w pracy.

Ok, ok. Nie denerwuj się Juleczko d83dde03
JuIia
JuIia: Milutki mogę mieć głos który jest pewnie zniekształcony. I na ogół jestem miła chyba że mnie ktoś irytuje.

JuIia
JuIia: eot.

no dobra. w sumie to.. wyczerpałam temat, nie mam więcej pytań ani spostrzeżeń.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  23 Julio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja czekam na Twój już od miesiąca i... doczekać się nie mogę jakoś

nie mam nigdzie zrobionego zdjęcia w całości :rotfl:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

MartaKarinka
MartaKarinka
  23 Julio 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: nie mam nigdzie zrobionego zdjęcia w całości

ojej... no to zrób może :))))))))))))))))))))))))))))))))))
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 Julio 2014

od 5 dni nic, Marto takie upały kiedy outfit w stroju kąpielowym

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

MartaKarinka
MartaKarinka
  28 Julio 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: od 5 dni nic, Marto takie upały kiedy outfit w stroju kąpielowym

Już zapomniałam o tym temacie prawie xD
Ale któregoś dnia znowu coś dodam
MartaKarinka
MartaKarinka
  28 Julio 2014

ale nie w stroju kąpielowym bo pewnie byłaby sensacja na hyde, że dodaję takie roznegliżowane zdjęcia i powstałoby over9000 tematów na różnych działach. zresztą kostium kąpielowy to nie ubranie (chyba)

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  29 Julio 2014

Marta nie wstawia zdjęć, więc ja wstawię.
Magda, plus 5kg albo 7 :ziober2:., ałtfit pracowy kiedy gorąco.

W ogóle jakoś chyba lepiej na żywo wyglądam niż na zdjęciach :and:.

:ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  29 Julio 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: ałtfit pracowy kiedy gorąco

Nawet mi się podoba, chociaż nie lubię sukienek takiego kroju. Ale na pewno lepszy niż poprzedni outfit
Felka
Felka
  30 Julio 2014

no bardziej wyciąć nie mogłaś :ziober2:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 Julio 2014

Magdoo d83ddc4d
myślałem, że w pracy w stroju mechanika :D

JuIia
JuIia
  30 Julio 2014
Felka
Felka: no bardziej wyciąć nie mogłaś

dokła :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.