styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  2 Agosto 2014
666:
Ale koszulkę to mamie oddaj

To nie jest koszulka... Tunika/sukienka, ale oczywiście nie "elegancka", na jakieś wyjścia, taka jak Magdaleny, tylko bardziej "plażowa".
Konto usunięte
Konto usunięte: szanuje wreszcie kobiecy outfit

Ekstra! 2600
SzalonaaNastka
SzalonaaNastka
  2 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ekstra!

masz wiecej takich tunik?
MartaKarinka
MartaKarinka
  2 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: masz wiecej takich tunik?

Mam identyczną różową i białą.
SzalonaaNastka
SzalonaaNastka
  2 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam identyczną różową i białą.

no to zrob fotke,leza na tobie tak samo jak tamta?
666
666
  2 Agosto 2014

zrup we wszystkich czech naras

MartaKarinka
MartaKarinka
  2 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: no to zrob fotke,leza na tobie tak samo jak tamta?

Identycznie. Nie chce mi się teraz ich specjalnie ubierać, może kiedyś, jak będzie mi się nudzić.
Konto usunięte
Konto usunięte: zrup we wszystkich czech naras

Zawijam kiecę i lecę!
SzalonaaNastka
SzalonaaNastka
  2 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Identycznie. Nie chce mi się teraz ich specjalnie ubierać, może kiedyś, jak będzie mi się nudzić.

szkoda,podkrecilas mnie troche tym outfitem
MartaKarinka
MartaKarinka
  2 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda,podkrecilas mnie troche tym outfitem

Nic nie szkodzi... wieczorem pokażę mój outfit na dziś. Pewnie bardziej Ci się spodoba.
SzalonaaNastka
SzalonaaNastka
  2 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nic nie szkodzi... wieczorem pokażę mój outfit na dziś. Pewnie bardziej Ci się spodoba.

na razie outfit w tunice stawiam na pierwszym miejscu
Togepi
Reputacja: -171 | BluzgometrTM: 6
Togepi
  2 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: outfit na działkę i wieczornego grilla

Nie widać Ci dupy jak w tym chodzisz?

On n’est jamais content là où on est.

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  2 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam okazję pokazać Magdalenie, jakie sukienki lubię :))

Yyy, kiedy to nie wygląda jak sukienka, ale jak całkiem dobrze naciągnięta bluzka ;D.
Za cholerę bym nie wiedziała jak się w tym poruszać by mi majtów nie było widać ;D.
Plus jest jeden tylko, naprawdę masz fajną figurę.

Konto usunięte
Konto usunięte: Dla mnie granatowy to nie jest jaskrawy klor

Nawet jaskrawy granatowy jest jaskrawy :ziober2:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jeżeli źle się czujesz w takich kolorach to nikt nie zmusza

Rili ?;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: I uważam, że czerwony by Ci pasował

No nie bardzo.
Poza latem mam jasną cerę, z rumieńcami, której nie koloryzuję, wszelkie odcienie czerwieni mam wrażenie, że jeszcze je podkreślają.
No i nie lubię, nawet w stonowanych kolorach i tak się wyróżniam, bardziej bym nie chciała :ziober2:.

Pokaż jakie jeszcze masz kiecki ;D.
Ja od pewnie miesiąca jestem ich wielką fanką.
:ziober2:
SzalonaaNastka
SzalonaaNastka
  2 Agosto 2014

marta jakie masz majtki pod tym?

MartaKarinka
MartaKarinka
  2 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie widać Ci dupy jak w tym chodzisz?

Nie widać.
Konto usunięte
Konto usunięte: marta jakie masz majtki pod tym?

Nie przeginaj pały, Marcin
MartaKarinka
MartaKarinka
  2 Agosto 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Yyy, kiedy to nie wygląda jak sukienka, ale jak całkiem dobrze naciągnięta bluzka ;D. Za cholerę bym nie wiedziała jak się w tym poruszać by mi majtów nie było widać ;D. Plus jest jeden tylko, naprawdę masz fajną figurę.

Bo to jest taka tunika bardziej no... Albo sukienka plażowa. W sumie jak byłam na wakacjach to ubierałam to jako sukienkę, często na kostium, więc za bardzo się nie przejmowałam, czy aby nie jest za krótka. Ale wczoraj i tak ubrałam legginsy pod to w końcu i dobrze, bo jakieś 2 h później zaczęło padać i być zimno.
MaqdaIena
MaqdaIena: Nawet jaskrawy granatowy jest jaskrawy .

Granatowy mi się raczej zawsze kojarzył jako bardziej stonowany kolor d83dde09.
MaqdaIena
MaqdaIena: Rili ?;D.

No oczywiste.. tak tylko napisałam dla pociągnięcia dyskusji
MaqdaIena
MaqdaIena: No nie bardzo. Poza latem mam jasną cerę, z rumieńcami, której nie koloryzuję, wszelkie odcienie czerwieni mam wrażenie, że jeszcze je podkreślają.

Też mam jasną i to bardzo, szczególnie jak nie ma lata, wtedy mam jeszcze jaśniejszą niż zwykle, tylko nie mam rumieńców. I uważam, że czerwony to jest mój kolor, idealny! Myślę, że Tobie też by pasował, ale skoro nie chcesz i nie podoba Ci się..
MaqdaIena
MaqdaIena: Pokaż jakie jeszcze masz kiecki ;D. Ja od pewnie miesiąca jestem ich wielką fanką.

Dzisiaj wam pokażę, za pół h jak będę wychodzić i się ubiorę to przed wyjściem zobaczycie jakieś jpg-i! Muszę to uwiecznić
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  2 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo to jest taka tunika bardziej no... Albo sukienka plażowa. W sumie jak byłam na wakacjach to ubierałam to jako sukienkę, często pod kostium, więc za bardzo się nie przejmowałam, czy aby nie jest za krótka. Ale wczoraj i tak ubrałam legginsy pod to w końcu i dobrze, bo jakieś 2 h później zaczęło padać i być zimno.

Więc sukienki nie pokazałaś !;D.
Na plażę/działkę spoko, ale gdziekolwiek indziej nie ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Granatowy mi się raczej zawsze kojarzył jako bardziej stonowany kolor

Kieca ze zdjęcie w sumie nie jest chyba granatowa, ale modrakowa :ninja:.
Ja tam na kolorach się znam tak samo jak facet, w każdym razie nie mój kolor.

Konto usunięte
Konto usunięte: Też mam jasną i to bardzo, szczególnie jak nie ma lata, wtedy mam jeszcze jaśniejszą niż zwykle, tylko nie mam rumieńców. I uważam, że czerwony to jest mój kolor, idealny! Myślę, że Tobie też by pasował, ale skoro nie chcesz i nie podoba Ci się.

No ale pomyśl, jeżeli ktoś ma rumianą buzię to czerwony tylko to potęguje optycznie, tak samo róż. Chociaż co ja mogę na ten temat wiedzieć ;D.
Czerwony kolor lubię, ale tylko na paznokciach i ustach.

Konto usunięte
Konto usunięte: Dzisiaj wam pokażę, za pół h jak będę wychodzić i się ubiorę to przed wyjściem zobaczycie jakieś jpg-i! Muszę to uwiecznić

Ale w sukience ?
Latem też nosisz legginsy tak ? Dupa Ci się w nich nie poci ?
Przewiewne sukienki są najlepsze na chwilę obecną, aż dziwne że to odkryłam w wieku 31 lat :nie:.
:ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.