styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  30 Julio 2014

Miał być mój altfit, a nie mojego bałaganu w sypialni przecież :and:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: myślałem, że w pracy w stroju mechanika :D

Czasem ubieram strój mechaniora :ninja:.

Konto usunięte
Konto usunięte: chociaż nie lubię sukienek takiego kroju

A jakie lubisz ?
Ta akurat jest o tyle fajna, że po objedzeniu się nie muszę wciągać brzucha :ziober2:.
:ziober2:
JuIia
JuIia
  30 Julio 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Ta akurat jest o tyle fajna, że po objedzeniu się nie muszę wciągać brzucha .

Też lubię takie kroje :ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  30 Julio 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Ta akurat jest o tyle fajna, że po objedzeniu się nie muszę wciągać brzucha .

No ja znowu nie lubię takich sukienek, bo są trochę bezkształtne, wolę coś tego typu jak już:

O ile nie lubię sukienek, ta druga jest idealna, tylko jeszcze mogłaby być bardziej kolorowa, szukałam podobnych w tym roku po całym SSC i nigdzie nie było d83dde12
MaqdaIena
MaqdaIena: jakie lubisz ?

j.w.
choć najbardziej lubię legginsy
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 Julio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja znowu nie lubię takich sukienek, bo są trochę bezkształtne

I tak szał robią ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: wolę coś tego typu jak już:

Kolory nie moje, ale ogólnie spoko jeżeli chodzi o wyjście na imprezę, do pracy nie wyobrażam sobie założyć czegoś aż tak dopasowanego, no chyba, że ktoś pracuje w burdelu, a że ja jednak w serwisie samochodowym to no ;D.
MartaKarinka
MartaKarinka
  30 Julio 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: I tak szał robią ;D.

Wyglądają ok.
MaqdaIena
MaqdaIena: Kolory nie moje, ale ogólnie spoko jeżeli chodzi o wyjście na imprezę, do pracy nie wyobrażam sobie założyć czegoś aż tak dopasowanego, no chyba, że ktoś pracuje w burdelu, a że ja jednak w serwisie samochodowym to no ;D.

Ta pierwsza mi się nie podoba, a raczej ten zamek na środku, bez niego byłaby ok, kolor może być...
I ja nie twierdzę, że Ty miałabyś to zakładać do serwisu samochodowego :D Pytałaś, jakie ja lubię, jakie mnie się podobają, więc pokazałam. Poza tym... chyba całego dnia/tygodnia nie spędzasz w serwisie? d83dde0a
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 Julio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym... chyba całego dnia/tygodnia nie spędzasz w serwisie?

Siedzę tam od rana do wieczora praktycznie, więc uznajmy, że to cały dzień :).

Konto usunięte
Konto usunięte: kolor może być...

Jaskrawe kolory nie są dla mnie, to na pewno.

Konto usunięte
Konto usunięte: I ja nie twierdzę, że Ty miałabyś to zakładać do serwisu samochodowego :D

Okej, okej, po prostu odniosłam się do tego gdzie pracuję ;D.

Nie no, kroje kiecek jakie noszę do pracy są przeróżne, może wrzucę kiedyś jeszcze jakiś ałtfit letni.
MartaKarinka
MartaKarinka
  30 Julio 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Siedzę tam od rana do wieczora praktycznie, więc uznajmy, że to cały dzień :).

Ano, tego to nie wiedziałam, że cały dzień, ale poza tygodniem istnieją też weekendy... Wtedy chyba można bardziej poszaleć z ubiorem. d83dde0a
MaqdaIena
MaqdaIena: Jaskrawe kolory nie są dla mnie, to na pewno.

Dla mnie granatowy to nie jest jaskrawy klor :wtf: jaskarawe zawsze kojarzyły mi się z neonami.. ewentualnie jakieś krzykliwe typu czerwień, pomarańcz.
Jeżeli źle się czujesz w takich kolorach to nikt nie zmusza... ja z kolei nie lubię szarości, lubię intensywne kolory, szczególnie czerwony. I uważam, że czerwony by Ci pasował, spróbuj kiedyś.
MaqdaIena
MaqdaIena: , może wrzucę kiedyś jeszcze jakiś ałtfit letni.

d83ddc4d
Czekam
666
666
  30 Julio 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: W ogóle jakoś chyba lepiej na żywo wyglądam niż na zdjęciach .

No.
Felka
Felka: o bardziej wyciąć nie mogłaś

no
Felka
Felka
  30 Julio 2014
JuIia
JuIia: dokła

nie lubie bo nie dość ze jestem slepa to przez takie male oczoplasu dostaje boze bede miala zeza jak kobra
hydemarta
hydemarta
  31 Julio 2014

wrzucajcie coś

BiwakMarty
BiwakMarty
  31 Julio 2014

wal sie

MartaKarinka
wpis jest ukryty
MartaKarinka
MartaKarinka
  1 Agosto 2014

nie uważacie, że mam za męskie łapy do sukienki? w sensie duży biceps

666
666
  1 Agosto 2014

Ale koszulkę to mamie oddaj

SzalonaaNastka
SzalonaaNastka
  1 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: tfit na działkę i wieczornego grilla, chociaż zastanawiam się, czy nie założyć do tego legginsów bo aż taiego upału nie ma

szanuje
wreszcie kobiecy outfit
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.