styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  2 Agosto 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Więc sukienki nie pokazałaś !;D. Na plażę/działkę spoko, ale gdziekolwiek indziej nie ;D.

no właśnie na działkę jest ok... na miasto bym tak nie poszła.
Dla mnie to sukienka.
MaqdaIena
MaqdaIena: Kieca ze zdjęcie w sumie nie jest chyba granatowa, ale modrakowa .

haha, jaka? nie rozróżniam aż tak szerokiej gamy kolorów/odcieni..
MaqdaIena
MaqdaIena: No ale pomyśl, jeżeli ktoś ma rumianą buzię to czerwony tylko to potęguje optycznie, tak samo róż. Chociaż co ja mogę na ten temat wiedzieć ;D.

Możliwe, na tym się nie znam. Nie mam rumieńców, ale myślę, że do bladości właśnie pasuje czerwień, wygląda tak... szlachetnie d83dde0a
MaqdaIena
MaqdaIena: a tam na kolorach się znam tak samo jak facet,

ja tak samo... albo i gorzej.
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale w sukience ? Latem też nosisz legginsy tak ? Dupa Ci się w nich nie poci ?

Noszę często, ale często też krótkie spodenki, pół na pół. Nie poci, jak jest upał 30` to wiadomo, że nie ubieram legginsów
MaqdaIena
MaqdaIena: rzewiewne sukienki są najlepsze na chwilę obecną, aż dziwne że to odkryłam w wieku 31 lat

Ale w sukienkach nie można biegać, iść na rower. Już nawet nie chodzi o takie bieganie stricte, ale ja często biegam, wszędzie... ze śmieciami, do osiedlowego, raczej nigdy nie zobaczysz mnie idącej. Tylko jak mam szpilki i gdzieś dalej idę, to wtedy właśnie.. IDĘ.
MartaKarinka
wpis jest ukryty
SzalonaaNastka
SzalonaaNastka
  2 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie przeginaj pały, Marcin

nie masz w ogole;p
SzalonaaNastka
SzalonaaNastka
  2 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Co prawda spódniczka, ale wygląda jak sukienka,

moze byc,ale bardziej kreci mnie tunika
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  2 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie na działkę jest ok... na miasto bym tak nie poszła.

Rajt.

Konto usunięte
Konto usunięte: Dla mnie to sukienka.

Nie !

Konto usunięte
Konto usunięte: haha, jaka? nie rozróżniam aż tak szerokiej gamy kolorów/odcieni..

Nie wiesz jak wyglądają modraki ? Takie kwiatki ? Jesu.

Konto usunięte
Konto usunięte: Możliwe, na tym się nie znam. Nie mam rumieńców, ale myślę, że do bladości właśnie pasuje czerwień, wygląda tak... szlachetnie

Czerwień nigdy nie wygląda szlachetnie, czerwień jest wulgarna :ziober2:.

Konto usunięte
Konto usunięte: jak jest upał 30` to wiadomo, że nie ubieram legginsów

Yh, a już myślałam, że tak.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale w sukienkach nie można biegać, iść na rower. Już nawet nie chodzi o takie bieganie stricte, ale ja często biegam, wszędzie... ze śmieciami, do osiedlowego, raczej nigdy nie zobaczysz mnie idącej. Tylko jak mam szpilki i gdzieś dalej idę, to wtedy właśnie.. IDĘ

Mamy kompletnie różne style życia.
Ja większość mojego dnia spędzam w pracy, a tam lubię wyglądać po prostu dobrze, obracając się w kręgu samych mężczyzn jest łatwiej kiedy ma się na tyłku sukienkę (jakie te samce głupie hyh). Na tramwaj biec nie muszę, bo od lat poruszam się samochodem.
W sumie nie pamiętam kiedy na dupie miałam spodnie ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Co prawda spódniczka, ale wygląda jak sukienka, nigdy nie lubiłam takich z wysokim stanem i chyba nigdy nie polubię, ale wygląda o

Połączenie mi się nie podoba. I znów ze zdjęcia figura jest najlepsza.
Ale tak się zastanawiam, jak robisz zdjęcia bokiem to specjalnie prostujesz plecy i wciągasz brzuch ? Nie żebym sugerowała że masz bojkę, bo tak nie jest, ale tak wygląda jakbyś go mocno wciągała a cycki wypinała ;D.
:ziober2:
JuIia
JuIia
  3 Agosto 2014

A ja się zastanawiam jak można mieć taki kurevvski bałagan na chacie, co się dzieje tam z tyłu na tych zdjęciach?!

MartaKarinka
MartaKarinka
  3 Agosto 2014
JuIia
JuIia: A ja się zastanawiam jak można mieć taki kurevvski bałagan na chacie, co się dzieje tam z tyłu na tych zdjęciach?!

nie chcesz wiedzieć..
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie wiesz jak wyglądają modraki ? Takie kwiatki ? Jesu.

Nie znałam.
MaqdaIena
MaqdaIena: Czerwień nigdy nie wygląda szlachetnie, czerwień jest wulgarna .

Czerwień jest piękna!
I nie wulgarna, tylko wyzywająca.. ale lubię. I bynajmniej nie z tego powodu.
MaqdaIena
MaqdaIena: amy kompletnie różne style życia. Ja większość mojego dnia spędzam w pracy, a tam lubię wyglądać po prostu dobrze, obracając się w kręgu samych mężczyzn jest łatwiej kiedy ma się na tyłku sukienkę (jakie te samce głupie hyh). Na tramwaj biec nie muszę, bo od lat poruszam się samochodem. W sumie nie pamiętam kiedy na dupie miałam spodnie ;D.

No rozumiem... Ja opanowałam nawet sztukę biegania w szpilkach na tramwaj.
MaqdaIena
MaqdaIena: Połączenie mi się nie podoba.

why?
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale tak się zastanawiam, jak robisz zdjęcia bokiem to specjalnie prostujesz plecy i wciągasz brzuch ? Nie żebym sugerowała że masz bojkę, bo tak nie jest, ale tak wygląda jakbyś go mocno wciągała a cycki wypinała ;D.

Ech... poczekaj chwilę. Zrobię to, czego chcesz bo już od dłuższego czasu mam wrażenie, że mnie próbujesz "sprowokować", a dla mnie to żaden problem.
MartaKarinka
wpis jest ukryty
MartaKarinka
MartaKarinka
  3 Agosto 2014

.... czekam na sensację na hajdeparku

SzalonaaNastka
SzalonaaNastka
  3 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: na sensację na hajdeparku

i gdzie ten outfit po ktorym mialem spasc z krzesla
jak zwykle puste slowa z twojej strony
MartaKarinka
MartaKarinka
  3 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: i gdzie ten outfit po ktorym mialem spasc z krzesla jak zwykle puste slowa z twojej strony

Nic nie obiecałam... powiedziałam KIEDYŚ. Ale niech ci będzie, tylko musisz trochę poczekać bo dopiero wstalam. Zanim się ogarnie to minie trochę
MartaKarinka
MartaKarinka
  3 Agosto 2014

marcin a może ty też coś wstawisz?

DojrzalaNatalia
DojrzalaNatalia
  3 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: arcin a może ty też coś wstawisz?

http://www.fotka.pl/forum/hydepark/15601511,wakacje
bylo tutaj,ale modek usunal xD
Konto usunięte
Konto usunięte: Nic nie obiecałam... powiedziałam KIEDYŚ. Ale niech ci będzie, tylko musisz trochę poczekać bo dopiero wstalam. Zanim się ogarnie to minie trochę

czekam
MartaKarinka
MartaKarinka
  3 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: bylo tutaj,ale modek usunal xD

przecież to nie twoje konto ten soulassassin
DojrzalaNatalia
DojrzalaNatalia
  3 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: przecież to nie twoje konto ten soulassassin

ale było moje zdjecie
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.