styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
asperger
asperger
  14 Agosto 2014

na każdym z tych zdjęć marta wygląda jak trap

MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Agosto 2014

heheh, jak trap, ale mimo to w realnym świecie nawet bym na ciebie nie spojrzała bejb ;) (jak każda szanująca się dziewczyna/kobieta) bo mimo twojej mordeczki 9/10 [jak na standardy hyde, wśród tłumu zombie trzymasz jakiś poziom] nie reprezentujesz sobą nic więcej. d83dde12 I właśnie dlatego nie ruchasz...

MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Agosto 2014

inb4 ból dupy o trapa, bo ja zdaję sobie sprawę, że jestem mocne 8/10 xDDDddddddddddd
piszę tylko jak jest.

JuIia
JuIia
  14 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem mocne 8/10

Co ta Marta
Brukselka
Brukselka
  14 Agosto 2014

Marta zrobiła mi dzień d83dde04

MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Agosto 2014
JuIia
JuIia: Co ta Marta

No nic mi nie brakuje. :)))

W sumie napisałam to bardziej po to, żeby wywołać ból dupy... liczyłam na to, że jakieś trapy z hyde przyjdą i zaczną szczekać, ale Ty przyszłaś pierwsza. xD
JuIia
JuIia
  14 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie napisałam to bardziej po to, żeby wywołać ból dupy... liczyłam na to, że jakieś trapy z hyde przyjdą i zaczną szczekać, ale Ty przyszłaś pierwsza. xD

Nie wywołałas u mnie bólu dupy przykro mi, mój post to była raczej mała 'beka' iks de.
MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Agosto 2014

uuuuOOOOOo... nawet nie zdążyłam dodać posta.
3, 2, 1...

otwarcie parasola w dupie xD

MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Agosto 2014
JuIia
JuIia: ie wywołałas u mnie bólu dupy przykro mi, mój post to była raczej mała 'beka' iks de.

O to mi właśnie chodziło, czekałam na reakcję. d83dde18d83ddc97
Im więcej się dzieje, tym lepiej! Chociaż liczyłam właśnie na wpisy jakichś "trapów", a Ty jesteś prawie 11/10 jak na hyde, więc to mnie zdziwiło, że zareagowałaś.
MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: a Ty jesteś prawie 11/10 jak na hyde

Ale na zdjęciach jakoś słabo wychodzisz chyba, na kamerkach "live" wyglądałaś lepiej... a może to kwestia tych zdjęć które ostatnio dodałaś na profil, nie wiem.
Konto usunięte
Konto usunięte: a Ty jesteś prawie 11/10 jak na hyde

p.s. to prawda, nie podlizuję się nikomu- wiesz dobrze Julka, że się nie lubimy, ale ja zawsze piszę to, co myślę d83dde09
JuIia
JuIia
  14 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: O to mi właśnie chodziło, czekałam na reakcję. Im więcej się dzieje, tym lepiej! Chociaż liczyłam właśnie na wpisy jakichś "trapów", a Ty jesteś prawie 11/10 jak na hyde, więc to mnie zdziwiło, że zareagowałaś.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale na zdjęciach jakoś słabo wychodzisz chyba, na kamerkach "live" wyglądałaś lepiej... a może to kwestia tych zdjęć które ostatnio dodałaś na profil, nie wiem.

Konto usunięte
Konto usunięte: p.s. to prawda, nie podlizuję się nikomu- wiesz dobrze Julka, że się nie lubimy, ale ja zawsze piszę to, co myślę

Trochę beka Marto, że myślisz iż każdy bóldupi bo coś tam naskrobałaś na tym forumku bo w sumie to chyba większość podchodzi z dystansem to tego co wypisujesz i bierze Cię za 100% trolla.
Co do Twojej oceny - wcale się nie uważam za 11/10, wręcz przeciwnie stąd moja odpowiedź na Twojego posta :D
JuIia
JuIia
  14 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz dobrze Julka, że się nie lubimy

I sprostuję, nie wrzucam ludzi z inetrnetu do worka lubię/nie lubię bo ani to nie ma sensu ani nie jest potrzebne.
A Twoje posty mnie bardziej bawią niż wkurzają (?) :D
MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Agosto 2014
JuIia
JuIia: Trochę beka Marto, że myślisz iż każdy bóldupi bo coś tam naskrobałaś na tym forumku bo w sumie to chyba większość podchodzi z dystansem to tego co wypisujesz i bierze Cię za 100% trolla. Co do Twojej oceny - wcale się nie uważam za 11/10, wręcz przeciwnie stąd moja odpowiedź na Twojego posta :D

Ojej, why so serious? Wygląda to tak, jakbyś właśnie dostała silnego ataku bólu dupy. :D
Napisałam ten post właśnie "dla beki", żeby sprawdzić, kto i jak szybko zareaguje. Jakby komuś to naprawdę latało koło nosa, to nawet by się nie odezwał. d83dde09 Ale generalnie to dla was może być beka, ale ja naprawdę tak uważam, chociaż posta napisałam tylko po to, żeby sprawdzić wasze reakcje.
JuIia
JuIia: sprostuję, nie wrzucam ludzi z inetrnetu do worka lubię/nie lubię bo ani to nie ma sensu ani nie jest potrzebne. A Twoje posty mnie bardziej bawią niż wkurzają (?) :D

Ok, widzisz, jak to Łukasz K. mój forumowy mentor mawiał- sparowałam już z gangiem Doliorez (czyli z Tobą i z Doliorez) na hyde- tyle razy się gryzłyśmy, a potem dało się z wami normalnie pogadać (przynajmniej z Dorotą) i wspominam ją bardzo miło!
Także wiesz, ja też traktuję te forumowe "relacje" z przymrużeniem oka, ale chcąc nie chcąc, zawsze mimowolnie wyrabia się zdanie o kimś na podstawie postów chociażby i na pewno są osoby, które bardziej darzysz sympatią, a które mniej.

Ty zawsze wydawałaś mi się taką suczką z tępymi pazurkami, która to by chciała podrapać, ale nie bardzo wie jak. d83dde09 I nigdy nie byłaś moją ulubienicą tu na forum, ale też nie jest tak, że żywię do Ciebie jakąś szczerą niechęć, bo nigdy mnie nie obraziłaś na forum, więc nie mam ku temu podstaw, ale nigdy też nie będziesz moją forumową psiapsiółką vel królową pszczół. :D (d83dde09d83dde09d83dde09)
JuIia
JuIia
  14 Agosto 2014
:rotfl:

dobra, koniec internetów na dziś.
MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Agosto 2014

trzymaj się, Julka. też spadam na 2 godziny na rower, potem znowu będziemy forumować.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.