JuIia: Trochę beka Marto, że myślisz iż każdy bóldupi bo coś tam naskrobałaś na tym forumku bo w sumie to chyba większość podchodzi z dystansem to tego co wypisujesz i bierze Cię za 100% trolla.
Co do Twojej oceny - wcale się nie uważam za 11/10, wręcz przeciwnie stąd moja odpowiedź na Twojego posta :D
Ojej, why so serious? Wygląda to tak, jakbyś właśnie dostała silnego ataku bólu dupy. :D
Napisałam ten post właśnie "dla beki", żeby sprawdzić, kto i jak szybko zareaguje. Jakby komuś to naprawdę latało koło nosa, to nawet by się nie odezwał.

Ale generalnie to dla was może być beka, ale ja naprawdę tak uważam, chociaż posta napisałam tylko po to, żeby sprawdzić wasze reakcje.
JuIia: sprostuję, nie wrzucam ludzi z inetrnetu do worka lubię/nie lubię bo ani to nie ma sensu ani nie jest potrzebne.
A Twoje posty mnie bardziej bawią niż wkurzają (?) :D
Ok, widzisz, jak to Łukasz K. mój forumowy mentor mawiał- sparowałam już z gangiem Doliorez (czyli z Tobą i z Doliorez) na hyde- tyle razy się gryzłyśmy, a potem dało się z wami normalnie pogadać (przynajmniej z Dorotą) i wspominam ją bardzo miło!
Także wiesz, ja też traktuję te forumowe "relacje" z przymrużeniem oka, ale chcąc nie chcąc, zawsze mimowolnie wyrabia się zdanie o kimś na podstawie postów chociażby i na pewno są osoby, które bardziej darzysz sympatią, a które mniej.
Ty zawsze wydawałaś mi się taką suczką z tępymi pazurkami, która to by chciała podrapać, ale nie bardzo wie jak.

I nigdy nie byłaś moją ulubienicą tu na forum, ale też nie jest tak, że żywię do Ciebie jakąś szczerą niechęć, bo nigdy mnie nie obraziłaś na forum, więc nie mam ku temu podstaw, ale nigdy też nie będziesz moją forumową psiapsiółką vel królową pszczół. :D (

)