styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
ZniszczeCiPyche
ZniszczeCiPyche
  8 Noviembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: jesteś

Grubasem :and: OTYLOSC zakazuje mi, ujawnienia wizerunku.
fryzjerkaMarta
fryzjerkaMarta
  8 Noviembre 2014

ja wrzucę może potem, teraz to nie jestem jeszcze ubrana

Rosiczka
Rosiczka
  8 Noviembre 2014

to wrzuć takie :D

fryzjerkaMarta
fryzjerkaMarta
  8 Noviembre 2014
Rosiczka
Rosiczka: to wrzuć takie :D

już jestem ubrana ale i tak nie mam jak zrobić zdjęcia, bo telefon mi się kilka dni temu rozleciał a z kamerki o tej porze nic nie widać. jak sobie kupię nowy telefon to wrzucę outfitd83ddc7b
fryzjerkaMarta
fryzjerkaMarta
  8 Noviembre 2014

w sumie mam jeszcze 1 telefon ae nie chce mi się teraz szukać

Rosiczka
Rosiczka
  8 Noviembre 2014

zabiłaś moją nadzieje

Muoody
Muoody
  9 Noviembre 2014

GDZIE WASZE OUTFITY? CZAS DOBIEGA KOŃCA

Rosiczka
Rosiczka
  9 Noviembre 2014

NIE SPINAJ SIE

razotka
razotka
  12 Noviembre 2014

no cześć
:ziober2:

ZacnyUserr
ZacnyUserr
  12 Noviembre 2014

przytyło ci się:(

Muoody
Muoody
  12 Noviembre 2014

to ta słynna razotka?

fryzjerkaMarta
fryzjerkaMarta
  12 Noviembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: no cześć

razotka bibliotekarka?d83dde09
fryzjerkaMarta
fryzjerkaMarta
  13 Noviembre 2014

to uczucie gdy kupiłam sobie pierwszą w życiu damską koszulę za namową matki (oczywko jak zwykle nie wyszło mi na dobre nic, na co mnie namawiała) i okazało się, że to trzeba prasować, żeby w ogóle nadawało się do wyjścia, a wiadomo, tutaj na śląsku nie jesteśmy aż tak przyzwyczajeni, żeby prasować ciuchy i trochę mnie to wk.... zdenerwowało.
Macie jakieś sposoby na trzymanie koszul w dobrym stanie bez prasowania?

fryzjerkaMarta
fryzjerkaMarta
  13 Noviembre 2014

chyba zdają sobie sprawę, że ludzie na śląsku nie są przyzwyczajeni do prasowania i wiedzą, że tutaj ludzie rzadko w którym domu mają żelazko, nie powinni w ogóle takich rzeczy wprowadzać do kolekcji w śląskich sklepach

UpiornaKolorowanka
UpiornaKolorowanka
  14 Noviembre 2014
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Macie jakieś sposoby na trzymanie koszul w dobrym stanie bez prasowania?

Przede wszystkim koszula musi być idealnie ale to naprawdę idealnie dopasowana do sylwetki żeby podczas co dziennego jej noszenia na sobie się nie gniotła i ładnie wyglądała. Jakiekolwiek luźne miejsca (o ile nie wynikają one z fasonu koszuli są niepożądane). Niestety nie unikniesz prasowania koszuli ale możesz sobie to ułatwić. Koszulę pierzesz w minimum 30 stopniach. Nie odwirowujesz jej tylko z pralki wyciągasz mokrą. Mocno wytrzepujesz - powtarzam wytrzepujesz a nie wykręcasz z niej wodę i wilgotną wieszasz na wieszaku do wyschnięcia. Ciężar wody, który w niej pozostał i grawitacja sprawi, że koszula która tak będzie schnąć będzie gładziutka. Potem delikatnie (o ile jest taka potrzeba) prasujesz ją.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.