styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
policjan
policjan
  2 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakoś nie wyobrażam sobie normalnego faceta w czymś takim.

Ostatnio w galerii widziałem leginsy męskie wyjściowe. Takie jakby dżinsy, ale już nie rurki tylko normalnie opinające nogi, jak leginsy. Masakra! Z powodu zniesmaczenia taki bełkot.
martakarinka
martakarinka
  2 Enero 2015

ALSO
>idealny na zbliżającą się noc sylwestrową
>Dodane o 17:17, 2 Stycznia 2015

to chyba na kolejną noc sylwestrową xD

swoją drogą, nie wiem, kto by założył coś takiego?

to wygląda jak strój dla jakiegoś stracha na wróble który na dodatek narobił w gacie

martakarinka
martakarinka
  2 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ostatnio w galerii widziałem leginsy męskie wyjściowe. Takie jakby dżinsy, ale już nie rurki tylko normalnie opinające nogi, jak leginsy. Masakra! Z powodu zniesmaczenia taki bełkot.

Brakuje mi słów na te "męskie" ubrania co teraz wymyślają, niech jeszcze zaczną projektować spódniczki dla facetów, w końcu idziemy z duchem czasu
policjan
policjan
  2 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Brakuje mi słów na te "męskie" ubrania co teraz wymyślają, niech jeszcze zaczną projektować spódniczki dla facetów, w końcu idziemy z duchem czasu

Dlatego do mody podchodzę ze sporym dystansem. Ale co ja? Dyskutuję na outficie, bardzo męskie:)
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  2 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: niech jeszcze zaczną projektować spódniczki dla facetów,

Sugerowanie że takich nie ma :) są.

hot or not ?
martakarinka
martakarinka
  2 Enero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego do mody podchodzę ze sporym dystansem.

Ja też. Nawet nie wiem, co aktualnie jest modne i podobno wyglądam jak wieśniara- ale co mnie to obchodzi? Ja lubię koronki, koroneczki, legginsy, tuniki, nie znoszę sztywnych sukienek, wykrochmalonych koszul, żakietów czy jak to się tam nazywają te damskie wersje garniturów. I być może ludzie mnie odbierają jak wieśniarę, ale ja lubię siebie w takiej wersji :))))
Za to jak widzę coś takiego jak ta dziewczyna wstawiła, to zastanawiam się, jak w ogóle można coś takiego włożyć? Ja bym w tym nie wyszła nawet z tą torbą na głowie, z którą wstawiłam zdjęcie 2 dni temu
LeonGrande
LeonGrande: Sugerowanie że takich nie ma :) są.

w Polsce? serio?
LeonGrande
LeonGrande: hot or not ?

pozwól, że powstrzymam się od komentarza
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  2 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: w Polsce? serio?

Dzięki Bogu w naszym kraju nie ma tejże tradycji : )
Scotland

Konto usunięte
Konto usunięte: pozwól, że powstrzymam się od komentarza

Trzeba szukac pozytywów, moglabys z chlopakiem sie wymieniać spódniczkami :tak:
martakarinka
martakarinka
  2 Enero 2015
LeonGrande
LeonGrande: Dzięki Bogu w naszym kraju nie ma tejże tradycji : ) Scotland

No tam to normalka, mi chodziło o inne kraje.
Mam nadzieję, że do Polski ta moda nigdy nie dojdzie ale nie zdziwiłabym się, jakby gdzieś na zachodzie w jakiejś tamtejszej kolekcji były męskie kiecki w ofercie.
LeonGrande
LeonGrande: Trzeba szukac pozytywów, moglabys z chlopakiem sie wymieniać spódniczkami

Nie chcę. Zresztą rzadko noszę spódniczki
martakarinka
martakarinka
  2 Enero 2015

znowu podwójny post się dodał, więc edytuje

policjan
policjan
  2 Enero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Nawet nie wiem, co aktualnie jest modne i podobno wyglądam jak wieśniara- ale co mnie to obchodzi?

Ogólnie z modą jest tak, że nie można ślepo wszystkiego brać. Przykład? Spodnie z krokiem w kolanach. WTF? Natomiast legginsy są fajne, a Ty z pewnością fajnie w legginsach wyglądasz:)
LeonGrande
LeonGrande: Dzięki Bogu w naszym kraju nie ma tejże tradycji : )

To jest akurat inna sytuacja. Te kilty są bardziej męskie od niektórych spodni "męskich" w naszych czasach. Nie wiem o co chodzi w tej tradycji, ale nie kultywuje ona na bank pedalstwa.
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam nadzieję, że do Polski ta moda nigdy nie dojdzie ale nie zdziwiłabym się, jakby gdzieś na zachodzie w jakiejś tamtejszej kolekcji były męskie kiecki w ofercie.

Google pokazało coś takiego: http://lamode.info/z-wybiegu/articles/trendy_jesien_zima_2013_14_w_modzie_meskiej.html
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chcę. Zresztą rzadko noszę spódniczki

A to do poprawy!:)

Trzeba było link zmienić
martakarinka
martakarinka
  2 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Google pokazało coś takiego:

Rzygać mi się chce jak coś takiego widzę.
Konto usunięte
Konto usunięte: A to do poprawy!:)

Jakoś lepiej czuję się w legginsach
OneLGL
OneLGL
  3 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahaha, a teraz patrzę na Twój profil i okazuje się, że to chyba damskie, skoro prezent dla Ciebie, jak mniemam. Top bekla

no tak tak damski hehe. Chyba, że jakiemuś "panu" też się spodoba to chetnie sprzedam ;p
martakarinka
martakarinka
  3 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: . Chyba, że jakiemuś "panu" też się spodoba to chetnie sprzedam ;p

No ja nie widzę jakoś normalnego faceta w takim czymś... chyba, że jakiś tryhard typu dongruppen albo Tomek, chociaż pewnie nie widziałaś tych outfitów. W ogóle pierwszy raz na to spojrzałam i serio myślałam, że to męskie- być może zmylił mnie Twój avatar.
Chociaż gdyby się temu przyjrzeć, można to ewentualnie uznać jako "unisex", bo ni to dla kobiety, ni dla faceta. Chociaż jeżeli dla nikogo, to nie wiem, czy unisex to na pewno dobra klasyfikacja dla tego ciucha xD
OneLGL
OneLGL
  3 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: OneLGL: . Chyba, że jakiemuś "panu" też się spodoba to chetnie sprzedam ;p No ja nie widzę jakoś normalnego faceta w takim czymś... chyba, że jakiś tryhard typu dongruppen albo Tomek, chociaż pewnie nie widziałaś tych outfitów. W ogóle pierwszy raz na to spojrzałam i serio myślałam, że to męskie- być może zmylił mnie Twój avatar. Chociaż gdyby się temu przyjrzeć, można to ewentualnie uznać jako "unisex", bo ni to dla kobiety, ni dla faceta. Chociaż jeżeli dla nikogo, to nie wiem, czy unisex to na pewno dobra klasyfikacja dla tego ciucha xD

Jak tam uważasz. Są gusta i guściki, nie warto na ten temat dywagować. Każdy powie inaczej. Wiadomo, że na wieszaku inaczej wygląda niż na ciele. Na pewno nie wystawiła bym tego gdyby to była jakaś szmata bądź ubiór stracha na wróble.
ShortestLogin
ShortestLogin
  3 Enero 2015

Marta daj jakieś swoje fotki , dzienx

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.