styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
KarmeIove
KarmeIove
  6 Enero 2015
Ostatnio edytowany: 18 Mayo 0279

<333333

KarmeIove
KarmeIove
  6 Enero 2015
^^
martakarinka
martakarinka
  6 Enero 2015

zgadnijcie u którego forumowicza znalazłam na fb te buty xDDDD
oplułam się
martakarinka
martakarinka
  6 Enero 2015

co sądzicie o mojej fryzurze? :>

Rosiczka
Rosiczka
  6 Enero 2015

BEKA

martakarinka
martakarinka
  7 Enero 2015

Co sądzicie o moim outficie i fryzurze?

Cerberus
Cerberus
  7 Enero 2015

No dupy mi nie urwalo, w prostych było lepiej.

Cerberus
Cerberus
  7 Enero 2015

Czemu Rosiczka ma z ciebie beke ? Zrób coś z tym

KarmeIove
KarmeIove
  7 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sądzicie o moim outficie i fryzurze?

Zajebiaszczy.Koronka <333 Chociaż ja za czerwienią nie przepadam(ale Tobie pasuje), tylko ukochana czerń ;x i taką też mam...
martakarinka
martakarinka
  7 Enero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Chociaż ja za czerwienią nie przepadam(ale Tobie pasuje), tylko ukochana czerń ;x i taką też mam

To miało być do cytatu fajnego boya znanego teraz jako "cerberus"
ech, pisałam, że też mam czarną z koronką i żebyś wstawiła swój outfit
KarmeIove
KarmeIove
  7 Enero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970

Te Twoje wcześniejsze outfity to pewnie dla beki w stroju mamy czy też babci :D Tak samo te buty po jakimś pradziadku Marcinowym czy ktokolwiek to był na tym zdjęciu xD

martakarinka
martakarinka
  7 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Te Twoje wcześniejsze outfity to pewnie dla beki w stroju mamy czy też babci :D

nie, to były ciuchy, w których naprawdę wychodzę :)))
KarmeIove
KarmeIove
  7 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: KarmeIove: Te Twoje wcześniejsze outfity to pewnie dla beki w stroju mamy czy też babci :D nie, to były ciuchy, w których naprawdę wychodzę :)))

Hahah serio? Bo wiesz niektóre stylizacje naprawdę spoko a czasem no to...tak nie bardzo i ogólnie straszna przepaść między tymi stylami więc pomyślałam, że jednak dla beki część jako przedstawienie artystyczne. Nowa focia na profilu łał ;o Ale czemu Ty masz takie wielkie oczy? xD To spojrzenie takie trochę jakbyś była na haju :D
martakarinka
martakarinka
  7 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: .tak nie bardzo i ogólnie straszna przepaść między tymi stylami więc pomyślałam, że jednak dla beki część jako przedstawienie artystyczne

chyba tylko te zdjęcia w mini kiedyś wrzuciłam tu dla trollingu. ale to było dość dawno. w reszcie naprawdę wychodzę, i w dupie mam, co ktoś o tym myśli- nie chodzę w łachmanach z lumpa ani z PCK, a jeżeli komuś się nie podoba to, że zamiast w garniturach od szewca Dratewki chodzę w bluzkach z tally weijl, to już nie mój problem :))
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale czemu Ty masz takie wielkie oczy? xD To spojrzenie takie trochę jakbyś była na haju :D

Nie wiem co mam odpisać. Może to tak na zdjęciach wychodzi, a może po prostu tak mam. Nie wiem. Oczu nie mam wielkich, tylko źrenice mam dość duże.
Kiedy wstawisz swój outfit? d83dde0a
KarmeIove
KarmeIove
  7 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedy wstawisz swój outfit?

za szeroka w "biedrach" teraz jestem na outfity...poza tym nie mam dobrego aparatu bo nie mogę się zebrać po nowy telefon, w sumie muszę znaleźć sobie w tym doradcę.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.